Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Bir önceki seride tek bir sözle unworthy olan thor'un yerine geçen ve worthy olarak yeni goddess of thunder olan kimliği belirsiz leydimizin hikayesi. başlarda tepki çekti ama ben heyecanla bekliyordum enteresan bir şey çıkabilir diye. eski thor'da seriden ayrılmış değil bir yandan hatunun kimliği bulmaya çalışıyor (7. bölüm itibariyle çözmüş olabiliriz ters köşe yapmıyorlarsa) diğer yandan yardım ediyor fena şeyler olmayacak gibi. alalım yorumları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 baya basarısız ve cok zorlama. zaten obut taraftan thor cekickcisde thorluğunu yapıyo. marvel dünyasına bi etkisi olmadı bu karakter deişiminin. yılını tamamladığında geri dondurucekler zaten thoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Su anda neredeyse tum Marvel filler. Birkac aya crisis on infinite earths, marvel edition geliyor. Buyuk reboot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 cok iyi ya ben hasta oldum ki thor hani marvel evreninde en sevdigim karakterdir, cinematic universe RDJ yuzunden tony stark hastaligi baslatmasa tartismam bile thor un yerini avengers now! da bomba gibi, benim en sevdigim kadro bu oldu vallar http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140717080134/marveldatabase/images/d/db/Avengers_NOW!.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 twitter da sevincten kuduran sjw tayfasi disinda begenen henuz gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Thor 3 çıkacağı zaman eski Thor gelir yine heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 avengers, justice league ve benzeri kendi serileri devam eden kahramanlardan olusturulan toplama super kahraman konseptlerine ezelden beridir uyuzumdur zaten. hep cok zorlama gelmistir. (toplama grupla, grup cizgi romanlarini karistirmayalim. bir x-men, fantastic four ya da alpha flight toplama grup degil ornegin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Zorlama ve sırf feminist gruplarına yalakalık olduğu ortada şu işin. Hatta bir sayıda bunu daha iyi dillendirmişler, eleştiren herkesi eleştirip kadın gücü tribi atmışlar. Kısa süreli bir macera sonrası Thor'a geri döneceği belli, ama kısa da olsa SJW'lere yönelik bir arc çekelim demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 şişko çizselermiş keşke biraz daha yaranmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Thorluk diye bir konsept yok aslında, adamın ismi thor. Böyle yapacaklarına mevcut kadın karakterlerden birini bufflayıp kendi serisini yaptırabilir veya yeni kadın tanrıça çıkarabilirlerdi rahatlıkla, materyal var. 50 yıl önce herkesi beyaz erkek yaparken düşünemediler diye thorluk, spidermanlik vs gibi makamlar uydurmasalar, o makamlara pozitif ayrımcı kotadan birilerini yerleştirmeseler. Karakter bunlar yani makam değil. ki gayet güzel aslında konsept onun dışında, aynı emeği valkyrie filana akıtsalar kalıcı ve güzel bir sonuç çıkardı. "Eski thor geri döndü" deyip harcanmayacak kadar iyi. Yazık ediyorlar boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bu ne salak bişeymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Asgaard'da female warrior veya magical weapon mu bitti de Thor'u değiştirdiler, nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 mjolnirin ilk el degistirisi degil ki? her seferinde thora donmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Dönüyor ama burda iki sıkıntı var. Birincisi "Eski Thor gitti yaşasın yeni Thor" şeklinde reklam edildi. İkincisi Mjolnir'i hakedebilecek bir çok karakter varken, "Thorina" gibi isimsiz bir yeni Thor inşaa edilmesi. Baya tepkiye maruz kaldı haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 wikiden baktim da kayip bacisi varmis filan gib seyler yaziyo, uffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 thor ile loki'nin kayıp kzı kardeşleri Angela. Onu kurtardılar, sonra o da gitti Guardians of the Galaxy ile takılıyordu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ha iyi bare o degilse. bi de kafa karisikligi yaratan galiba hem adamin thor, hem de thor diye ayri bi tanri konsepti olmasi. tanri olan thor elden ele dolasiyo ama odinoglu thor her zaman kendisi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 çekici alan Thor'un gücüne sahip oluyor işte. Normal Thor'da gücünü kaybetti işte Nick Fury yüzünden. O yüzden yeni hatuna direk Thor diyolar. http://i.newsarama.com/images/i/000/142/321/original/secret_wars_2_cover-large.jpg?1422057905 thor çok var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Asgard belediye başkanlığı mı bu, nasıl saçmasapan bir konsept yapmışlar böyle. God of thunder hadi makam olsun, değişsin de thorluk ne? "Thorluktan aldığım keyfi başka hiçbirşeyden alamıyorum. Çekiç atma belki, ama yok thorluk daha güzel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 odinson desen diyemezsin şimdi, femodin mi diyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 uğraşsam ben de thor olurum aslında ama üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 usengec adam worthy deildir. kıcını kaldırmıyan cekicide kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 kurbağa bile worthy olmuş biz mi olmiyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 throg cok delikanlı adamdır ama http://static.comicvine.com/uploads/original/0/7666/1094354-throg06.jpg http://static.comicvine.com/uploads/original/4/49765/944649-throg16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aquila said: wikiden baktim da kayip bacisi varmis filan gib seyler yaziyo, uffffff. Enteresan bir tema. Spawn'daki Angela'yı sırf onun yazarı Marvel'a geçti diye getiriyorlar. Gidip Thor'un kayıp bacısı oluyor. Spawn'ı getirseydiler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar