Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thor (2015)

Milamber

Öne çıkan mesajlar

Bir önceki seride tek bir sözle unworthy olan thor'un yerine geçen ve worthy olarak yeni goddess of thunder olan kimliği belirsiz leydimizin hikayesi. başlarda tepki çekti ama ben heyecanla bekliyordum enteresan bir şey çıkabilir diye. eski thor'da seriden ayrılmış değil bir yandan hatunun kimliği bulmaya çalışıyor (7. bölüm itibariyle çözmüş olabiliriz ters köşe yapmıyorlarsa) diğer yandan yardım ediyor fena şeyler olmayacak gibi. alalım yorumları :P

Sosyal ağlarda paylaş

cok iyi ya ben hasta oldum ki thor hani marvel evreninde en sevdigim karakterdir, cinematic universe RDJ yuzunden tony stark hastaligi baslatmasa tartismam bile thor un yerini

avengers now! da bomba gibi, benim en sevdigim kadro bu oldu vallar

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140717080134/marveldatabase/images/d/db/Avengers_NOW!.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

avengers, justice league ve benzeri kendi serileri devam eden kahramanlardan olusturulan toplama super kahraman konseptlerine ezelden beridir uyuzumdur zaten. hep cok zorlama gelmistir.

(toplama grupla, grup cizgi romanlarini karistirmayalim. bir x-men, fantastic four ya da alpha flight toplama grup degil ornegin)
Sosyal ağlarda paylaş

Zorlama ve sırf feminist gruplarına yalakalık olduğu ortada şu işin. Hatta bir sayıda bunu daha iyi dillendirmişler, eleştiren herkesi eleştirip kadın gücü tribi atmışlar. Kısa süreli bir macera sonrası Thor'a geri döneceği belli, ama kısa da olsa SJW'lere yönelik bir arc çekelim demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

Thorluk diye bir konsept yok aslında, adamın ismi thor. Böyle yapacaklarına mevcut kadın karakterlerden birini bufflayıp kendi serisini yaptırabilir veya yeni kadın tanrıça çıkarabilirlerdi rahatlıkla, materyal var. 50 yıl önce herkesi beyaz erkek yaparken düşünemediler diye thorluk, spidermanlik vs gibi makamlar uydurmasalar, o makamlara pozitif ayrımcı kotadan birilerini yerleştirmeseler. Karakter bunlar yani makam değil.

ki gayet güzel aslında konsept onun dışında, aynı emeği valkyrie filana akıtsalar kalıcı ve güzel bir sonuç çıkardı. "Eski thor geri döndü" deyip harcanmayacak kadar iyi. Yazık ediyorlar boşuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard belediye başkanlığı mı bu, nasıl saçmasapan bir konsept yapmışlar böyle. God of thunder hadi makam olsun, değişsin de thorluk ne?

"Thorluktan aldığım keyfi başka hiçbirşeyden alamıyorum. Çekiç atma belki, ama yok thorluk daha güzel"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...