barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Umarim pazartesi gunu erken kalkabilirim ya. Tek endisem bu suan. Boyle adamlarin dusunce yapisini degistiremezsin sozlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hayır değil. release zamanından sonra insanların izlemeye vakit bulması için bir boşluk var. o sırada insanlar bir önceki bölümle veya genel olarak diziyle ilgili konuşma hakkına sahipler. sen "BEN İZLEDİM AGAAAA" diye spoiler'ı başlığa koyduğun zaman herkesi kısıtlıyorsun. kim nereden bu hakkı kendinde görüyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hocam bütün mesajlarım spo içerisinde benim, şu topikte sposuz yazdıgım bişey bulamazssın yani. Ama çözüm bu değil.Binlerce kere konuştuk şunu, hayır gene konuşuruz sorun deil olmadı 3. bir topik açılır iradesizler için. Da Adam diyorki sana kasıtlı olarak gelip tekerini patlatıcam diyor. Ben buna uyuz oluyorum. Bel altı vurmaya çalışacak yani. ( lol tabi öm yi açmak zorunda olmadığımı bilmiyor ). Neyseki banlanıcak. bingildak said: insanlar 10 yıldır forum kullanıyor hala spoiler kullanmayı öğrenemedi arkadaş. sanki spoiler tagi içine yazınca ne yazabileceğin kısıtlanıyor veya karakter limit geliyor. ulan yazacağın şeyi spoiler içine yaz, adam yorumlarken spoiler içinde yorumlar. bu kadar mı çalışmıyor kafalar. dünyanın en büyük sorunuymuş gibi betimliyorsunuz. insanlar son bölümü izlemeden giriyor işte başlığa. çok mu zorunuza gitti bir tag atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Asriel said: bingildak said: insanlar 10 yıldır forum kullanıyor hala spoiler kullanmayı öğrenemedi arkadaş. sanki spoiler tagi içine yazınca ne yazabileceğin kısıtlanıyor veya karakter limit geliyor. ulan yazacağın şeyi spoiler içine yaz, adam yorumlarken spoiler içinde yorumlar. bu kadar mı çalışmıyor kafalar. dünyanın en büyük sorunuymuş gibi betimliyorsunuz. insanlar son bölümü izlemeden giriyor işte başlığa. çok mu zorunuza gitti bir tag atmak. Ya abicim bu başlık neden var?Asıl amacı bölümleri konuşmak,kritik etmek değil mi? O zaman şöyle sonuçlanır; spoiler-alıntıla-spoiler-alıntıla-spoiler.Alt alta bir çok spoiler sadece.Ulan onu öyle gören zaten sırf meraktan açar bakar.Önerimi tekrarlıyorum.Açarsın bir başlık daha. 9.bölüm beğendim-beğenmedim yazarsın.Dizi bölümlerinin sonrasında neden spoiler abi.Spoiler dediğin şey ilerisi için daha bilinmeyen şeylerin söylenmemesi değil mi? O zaman fi tarihinde biri gelir konuya bakar diyerekten sadece spoilerlı konuşalım.Ya da varsa öyle bir sistem her yazdığımızı direk spoilera alarak yayınlasın :) Bak guzel ornek vermis. Alinti geliyor. Ekrana at kadar baska mesaj da ciktigindan spoiler yiyebiliyor. Spoilera tiklamasi zor degil. Ama bencil olmamaniz lazim. Bencillik degistirmesi zor birsey iste. Kafa yapiniz yanlis. Aile egitimi filan o da. Gecmis yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 barbu said: Asriel said: bingildak said: insanlar 10 yıldır forum kullanıyor hala spoiler kullanmayı öğrenemedi arkadaş. sanki spoiler tagi içine yazınca ne yazabileceğin kısıtlanıyor veya karakter limit geliyor. ulan yazacağın şeyi spoiler içine yaz, adam yorumlarken spoiler içinde yorumlar. bu kadar mı çalışmıyor kafalar. dünyanın en büyük sorunuymuş gibi betimliyorsunuz. insanlar son bölümü izlemeden giriyor işte başlığa. çok mu zorunuza gitti bir tag atmak. Ya abicim bu başlık neden var?Asıl amacı bölümleri konuşmak,kritik etmek değil mi? O zaman şöyle sonuçlanır; spoiler-alıntıla-spoiler-alıntıla-spoiler.Alt alta bir çok spoiler sadece.Ulan onu öyle gören zaten sırf meraktan açar bakar.Önerimi tekrarlıyorum.Açarsın bir başlık daha. 9.bölüm beğendim-beğenmedim yazarsın.Dizi bölümlerinin sonrasında neden spoiler abi.Spoiler dediğin şey ilerisi için daha bilinmeyen şeylerin söylenmemesi değil mi? O zaman fi tarihinde biri gelir konuya bakar diyerekten sadece spoilerlı konuşalım.Ya da varsa öyle bir sistem her yazdığımızı direk spoilera alarak yayınlasın :) Bak guzel ornek vermis. Alinti geliyor. Ekrana at kadar baska mesaj da ciktigindan spoiler yiyebiliyor. Spoilera tiklamasi zor degil. Ama bencil olmamaniz lazim. Bencillik degistirmesi zor birsey iste. Kafa yapiniz yanlis. Aile egitimi filan o da. Gecmis yani Spoiler yediğimde dünyanın sonu gelmiş gibi hissetmiyorum misal.O da aileden geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 adamın karşı görüşe verdiği ilk yanıt karşısındakine hareketten ibaret. ondan sonra bu adama neden spoiler vermemesi gerektiğini öğretmeye çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hala neyin spoiler tartışmasını yapıyorsunuz. Yazıktır, alın spoilere olsun bitsin öyle tartışacak bişey yok. Eğitim konusunda anime başlıklarına bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aquila said: izlemediysen konuya niye geliyosun lan asdf. ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 baslik afedersiniz bok gibi oluyor spoiler yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bu sezon baya kotu zaten spoiler olsa ne olur olmasa ne olur. Son bolumde herkes bi gaza gelmis de goz gore gore gelen iki olay var, sen kalkip buna plot twist dersen rasim ozan tepkisi vermek zorunda kaliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Ya esh. Olay mantalite. Ben zaten izliyorum. Izlemeden girmiyorum ya da buraya bakacak zamanim da olmuyor. Ama herkes ayni degil. Adam 5 gun geriden gelebilir. Insanlar bencillikleri yuzunden baskasina saygi duymuyor. Sonra baska konularda gorsen en duzgun insan. Bizim tahmin ettigimiz ama baskasini rahatsiz edebilecek seyler olabilir. Biraz saygi baskasina da sadece. Sinir oldugum sey bencillik yapip sonra iki yuzlu sekilde baska konularda bencillige karsi durmalari. GoT hikaye yoksa Zor degil. Bas spoilera konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Hafi yaptin bisi, bari yanlis oldugunu Kabul et. O da yok. Neyse. Ne ugrasiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 barbu said: Zor degil. Bas spoilera konus. İşte biz bu baskıcı tavırlara karşıyız.Neyse cevabımızı sandıkta verdik,yine olsun yine veririz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Asriel said: bingildak said: insanlar 10 yıldır forum kullanıyor hala spoiler kullanmayı öğrenemedi arkadaş...vs vs, mantikli seyler. Ya abicim bu başlık neden var?.vs.vs..guzel bir giris bolumu...Alt alta bir çok spoiler sadece.Ulan onu öyle gören zaten sırf meraktan açar bakar.Önerimi tekrarlıyorum... vs vs. sacma bir gelisme bolumu..Açarsın bir başlık daha.... sacma bir sonuc... bunu bir deneyelim hadi hadi ac bi bak, sen de istiyorsun stannis kizini yakiyor insanliktan cikiyor adam kizil karinin etkisiyle, daenerys drogona binip ucarak kaciyor(cizgi film gibi grafikler. berbat) dovus sahneleri her zamanki gibi rezil. unsulliedler de yine komedi. faceless man bu sefer vurmuyo kamciyi aryaya, yalani goremiyo mu goz mu yumuyo nedir bilmiyoruz. asil onemli kisimlar sand snakelerin citiri memeleri gostermiyor bu sefer. myrcella da kutur kutur. eski memeliler ya hapiste, ya kapanmis, ya da kuzeyde kayip. sand snake tek basina idare edemez. yakinda bir sahne bekleniyor myrcelladan. kerane sahnesinde var biraz hatunlar ama focus yok. pedobear var. bu bolum izlencek birsey yok kisacasi kitaplarda daha cok meme vardi. sparka saygilarimla. izlemeden okuyan lutfen bir ses versin. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hadi hadi ac bi bak, sen de istiyorsun kitaplarda daha cok meme vardi. kitaptan spoiler var, banlansın lütfen... bütün heyecanı kaçtı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sen oyle diyince simdi iyice meraklanip bakicak insanlar. sorumlulugun yarisi sende artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kitabı alana memeli mousepad veriyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Şimdi 10. bölüm promosunda akan sular barbunun gözyaşları mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Yoo. Ben izledim zaten. Spoiler yemedim. Baskalarini dusunebiliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Baskalarini dusunuyosan sen de hdp ye bastin demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 problem yokmus. gozune toz kacmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 abi ben bu başlığa aylardır giremiyorum hep bi kaç bölüm geriden geldiğim için. bu sezon ilk defa konuya girdim rahatlıkla. kalesi ölsün istiyorum ben. westeros bize yeter. diğer tarafı anlatıcaz diye çok vakit gidiyor. konu yavaş ilerliyor. hatta midyeci arya da gebersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Ankaranin dogusu silinsin diyosan sen mhp ye bastin imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 MİLLİ İRADEYE SAYGI GÖSTERİN ULAN Spoiler Kuralları Artık spoiler meselesini kurala bağlıyoruz. Niye banlandım, suçum ne diye gelmeyin. Eski sezonlari spoiler olmadan konuşmak serbest. Sezonun eski olması için yeni sezonun oynuyor olmasi lazım. Böylece Firefly'da, Oz'da filan istedikleri gibi konuşur insanlar; daha izlemeyen de okumasın Firefly'dan spoiler almak istemiyorsa. Güncel sezon hangi bölüm olursa olsun yeni sezon başlayana ya da bittikten sonra iyi bir zaman geçene kadar (bir sezon süresi bu ortalama) spoiler ile konuşulacak. Bu bölüm Arya süperdi filan yazın tabii ama Arya'nin kolunun kopmasına çok üzüldüm yazmayın. Sınırı anlayacak olgunluktasınız. Dizinin ya da filmin öyküsünü doğrudan belirten şeyler spoiler, beğeni filan belirten yorumlar değil. Çok iyiydi diyin ama böyle böyle yapması çok iyiydi demeyin. Filmler hakkında genel konuşabilirsiniz; başını, bir gazete eleştirisinde yazacak kadarıyla konusunu anlatabilir, yorumlayabilirsiniz. Geri kalan Öyküsel yerleri icin spoiler tagi gerekli. Eger dizi baska bir yazılı ya da çizili eserden uyarlanmış ise daha gösterilmemiş yerler hakkında spoiler vermek konuşmak her şekilde yasak; gosterilenler spoiler başlıgında kitaptan ya da çizgiromandan diyerek konuşulabilir ama hangi sezon olursa olsun spoiler tagına alınmalıdır. İsterse 10 yıllık olsun. Konu film ise eğer kaynaktan konuştuğunuzu kesinlikle belirtmelisiniz. Bu kurallara uymayan mesajlar siliniyor, içeriği düzeltme genelde yok. 3 kere mesajınız silindiğinde banlanırsınız. Genelde bir ay oluyor bu. Olur da 4 kere silindi niye banlanmadı derseniz, dört kere silindiğinden haberimiz yok demek bu. Bunun önüne geçmek için şikayet tuşunu kullanın, Ben dahi kendim görürsem kaydını tutmak için şikayet'e basıp sileceğim. Bu kadar uzun ne diyorsaniz tldr: Eski sezonlar hakkında konuşmak serbest, yeni sezon her şekilde spoiler ile konuşulacak. Roman ya da çizgiroman'dan spoiler vermek yasak ama dizi ya da film'de çıkmış yerleri daima spoiler tagı içine alarak konuşabilirsiniz spoiler başlığında belirttiğiniz sürece. Uymayan 3-4 kere banlanır. Banlanıp, aynı şeyi tekrar yaparsanız geri geldiğinizde Weeping Angel salarım üzerinize =) Aha bundan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 arenada daarionun muhabbetinde kalp krizi gecirecektim ben de sikintidan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar