Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Stannis

Etrafına karşı kötü olsa da kızına karşı bayağı şefkat gösteriyordu filan, insani tek yanıydı hatta. Kızını yakmayı hiç yakıştıramadım. Kızı kurban etse bile yüreği sızlayarak eder, dayanamaz pişman olur filan diyordum, gerizekalı yobaz anne bile dayanamadı koştu filan Stannis kütük gibi bekledi. Kıza da yazık oldu. Onion Knight buna sessiz kalmaz umarım.

Bir işe yarar mı bilemem ama. Drama tanrılarının hükmü gereği böyle gerizekalıca kurbanlar verenler genelde boşu boşuna kurban vermiş oluyorlar, sonuç hep daha beter olur. Ama malum, GoT izliyoruz. Plot armorlu bir karakter işin içinde olmadığı sürece 2 güç karşılaştığı zaman genelde daha kötü olan kazanır. Boltonlar mı daha kötü Stannis mi o da ayrı bir tartışma konusu.

lierozip said:

spo

senarist hangi akla hizmet adama kızını öldürttü aklım almıyor. stanisin veliahtı kalmadı. niye öldürsün kızını ya.
dorne prensi de oğlunu konseye sokcak. iyi halt yicen. dizinin adı taht oyunları. konseye oğlunu sokmak mı taht oyunu yoksa kitapta gelişen olaylar mı taht oyunu.
kitap okuyup anlamadan dizi çekmek böyle oluyor demek ki.

Ne olcak yenisini yapar :p Melisandre o konuda bayağı hevesli gibi gözüküyor zaten.

Konseye oğlunu sokmak gayet makul bence. Tommen ın varisi yok, başka erkek kardeşi de yok, o geberirse taht Myrcella ya geçer, prens te direkt onun eşi olarak söz sahibi olur. Şimdiden konseye sokup politik güç elde etmesini sağlamak yerinde bence. Kitapta gelişen olayları bilemem tabi, ama şu yaptığı bayağı yerinde bir karar.

Bir de...

Dragon sahnesi iyiydi. Binilecek kıvama geldiklerine göre biraz daha fazla aksiyon görebiliriz belki. Ama binince hah tamam şimdi sıçtı ağızlarına, etrafta göstermelik 1 tur atar sonra dönüp hepsini yakar diyordum, uçarak uzaklaştı diğerleri mal mal arkasından baktı ona çok güldüm sdf
bir de arkasından su dökseydiniz bari

Sosyal ağlarda paylaş

jon'lu foto çogh iyi...zaten sağda solda şey fotosu geziyordu...HDP --> wildings diye=)
gündeme bu kadar iyi oturabilir yani...

dizinin yorumu bölüm 9

*stannise nefret yeterince kusulmuş orayı geçiyorum o yüzden=)

* şu meryn tranttı sanırım aryanın takip ettiği...Arya orda onu öldürür diye düşündüm ama sonraya mı bıraktı nedir anlamadım.

* şu harper'ın oğulları arada tıslıyordu sanki=) amacınız ne oğlum ben bir türlü çözemedim.
köleler ise bu ekibin üyeleri..köleleği kaldırdı kadın ne istiyorsunuz.
zenginler ise(masterlar) ee sizden biriyle evleniyor,çukurları açtı...
böyle bir katliam yapacak kadar derdiniz ne...

* he bu iş jorah'a yaradı;) bir de drogon döndü falan iyi oldu...

* myrcellaya da ne uyuz oluyorum, sebebini bilemedim ama çok itici. ergenliğinin baharında ondan galba.

* cersei göremedik, haftaya sanırım...

* bu ararda ben üzüldüm la danny'nin future husbandına...tatlış bir adamdı.

Sosyal ağlarda paylaş

Abov harika bölümdü. (tu)

Khaleesi'ye dalan maskeliler cidden sürpriz oldu.
iş o raddeye geldikten sonra drogon'un gelmesi sürpriz oldu diyemem ama süper oldu.
Khaleesi'nin topuklaması baya ayıp oldu.
Sir Friendzone'un dönüşü muhteşem oldu.
Kraliçenin götoş kocasına da oh oldu.

Stannis'in berbat ve antipatik bi herif olduğunu sezonlardır söylüyorum, bana aaaa ama rightful king filan çekiyodu bi kısmınız, aha buyrun kralınızı şimdi.
Ne pis herifmiş arkadaş, insan kızını ciyak ciyak yakar mı?
Yyyuuuh sana, püüü yüzüne be. Kalpsiz pezevenk!

Bi de Arya konusu var ki kendisine çok kızgınım.
Hadi iş çevirdin ettin, o herife yalan söylenir mi?
Ödüm patladı kendisinin adına.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...