Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 AHAHAH dırek bu aklıma geldı ya xunn said: GET GUD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 lan bi bölüm izleyim dedim, abi ne kadar kötü, yani trol için söylemiyorum ama diyaloglar senaryo falan öf türk dizisi kötülüğünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 onlar konuşur remzi yapar. lord bolton bik bik konuşuyodu. remzi 20 kişi ile yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Kinslaying westerostaki en büyük tabulardan biri. Diğeri de guest right ın ihlali (e.g. freyler). Bunları yapanların sonu iyi olmayacak pek gibi dduruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 oha sahne çok etkiledi lan küfür orospu çocuğusun stannis umarım remzi götünden kan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 duvardaki anasi babasi olmus bebeye zoomu gene unutmadi yonetmenler, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 çare targaryen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 çare çofreydi ama harcadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Stannis Etrafına karşı kötü olsa da kızına karşı bayağı şefkat gösteriyordu filan, insani tek yanıydı hatta. Kızını yakmayı hiç yakıştıramadım. Kızı kurban etse bile yüreği sızlayarak eder, dayanamaz pişman olur filan diyordum, gerizekalı yobaz anne bile dayanamadı koştu filan Stannis kütük gibi bekledi. Kıza da yazık oldu. Onion Knight buna sessiz kalmaz umarım. Bir işe yarar mı bilemem ama. Drama tanrılarının hükmü gereği böyle gerizekalıca kurbanlar verenler genelde boşu boşuna kurban vermiş oluyorlar, sonuç hep daha beter olur. Ama malum, GoT izliyoruz. Plot armorlu bir karakter işin içinde olmadığı sürece 2 güç karşılaştığı zaman genelde daha kötü olan kazanır. Boltonlar mı daha kötü Stannis mi o da ayrı bir tartışma konusu. lierozip said: spo senarist hangi akla hizmet adama kızını öldürttü aklım almıyor. stanisin veliahtı kalmadı. niye öldürsün kızını ya. dorne prensi de oğlunu konseye sokcak. iyi halt yicen. dizinin adı taht oyunları. konseye oğlunu sokmak mı taht oyunu yoksa kitapta gelişen olaylar mı taht oyunu. kitap okuyup anlamadan dizi çekmek böyle oluyor demek ki. Ne olcak yenisini yapar :p Melisandre o konuda bayağı hevesli gibi gözüküyor zaten. Konseye oğlunu sokmak gayet makul bence. Tommen ın varisi yok, başka erkek kardeşi de yok, o geberirse taht Myrcella ya geçer, prens te direkt onun eşi olarak söz sahibi olur. Şimdiden konseye sokup politik güç elde etmesini sağlamak yerinde bence. Kitapta gelişen olayları bilemem tabi, ama şu yaptığı bayağı yerinde bir karar. Bir de... Dragon sahnesi iyiydi. Binilecek kıvama geldiklerine göre biraz daha fazla aksiyon görebiliriz belki. Ama binince hah tamam şimdi sıçtı ağızlarına, etrafta göstermelik 1 tur atar sonra dönüp hepsini yakar diyordum, uçarak uzaklaştı diğerleri mal mal arkasından baktı ona çok güldüm sdf bir de arkasından su dökseydiniz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Bütün milleti ölüme terkedip yusuf yusuf kaçtı gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Kitaptaki kaçış sahnesi tabii ki daha mantıklıydı baya boş geçmişler dizide. Yalnız shireen sahnesi etkileyiciydi. Hatta drogon mrogon hikaye yani bölüm finali olacak kadar iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 spo sacrifice geldi, boltonlar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Cücenin ağzı "bumu lan bahsettikleri büyük dragon, ben buna saplasam ölür, neyden medet ummusum" tarzında açık kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mi acaba? Kitapçıların da bi fikri yok gerçi, orası bi sonraki kitapta. O zaman rahat rahat teori yazabiliyoruz dimi? bence Stannis the Mannis eline alacak, melisandre de aa bu azor ahai değilmiş benim yarim con sunovdur diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 jon'lu foto çogh iyi...zaten sağda solda şey fotosu geziyordu...HDP --> wildings diye=) gündeme bu kadar iyi oturabilir yani... dizinin yorumu bölüm 9 *stannise nefret yeterince kusulmuş orayı geçiyorum o yüzden=) * şu meryn tranttı sanırım aryanın takip ettiği...Arya orda onu öldürür diye düşündüm ama sonraya mı bıraktı nedir anlamadım. * şu harper'ın oğulları arada tıslıyordu sanki=) amacınız ne oğlum ben bir türlü çözemedim. köleler ise bu ekibin üyeleri..köleleği kaldırdı kadın ne istiyorsunuz. zenginler ise(masterlar) ee sizden biriyle evleniyor,çukurları açtı... böyle bir katliam yapacak kadar derdiniz ne... * he bu iş jorah'a yaradı;) bir de drogon döndü falan iyi oldu... * myrcellaya da ne uyuz oluyorum, sebebini bilemedim ama çok itici. ergenliğinin baharında ondan galba. * cersei göremedik, haftaya sanırım... * bu ararda ben üzüldüm la danny'nin future husbandına...tatlış bir adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 http://i.imgur.com/NMoBcn0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 miyaw33 said: Cücenin ağzı "bumu lan bahsettikleri büyük dragon, ben buna saplasam ölür, neyden medet ummusum" tarzında açık kaldi Dragonlar hala çocuk değil mi ya, daha yeni binecek kıvama gelmişler. Hızlıca büyüyorlar ama, 1-2 sezona kalmaz ordu üstüne sürecek kadar büyürler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 e tahmin tabiki benimki de ama ablama inancım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Lmao cnbce kesmiş hep too oldları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 DeBuffAndHeal said: http://i.imgur.com/NMoBcn0.png hahahaha çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Abov harika bölümdü. (tu) Khaleesi'ye dalan maskeliler cidden sürpriz oldu. iş o raddeye geldikten sonra drogon'un gelmesi sürpriz oldu diyemem ama süper oldu. Khaleesi'nin topuklaması baya ayıp oldu. Sir Friendzone'un dönüşü muhteşem oldu. Kraliçenin götoş kocasına da oh oldu. Stannis'in berbat ve antipatik bi herif olduğunu sezonlardır söylüyorum, bana aaaa ama rightful king filan çekiyodu bi kısmınız, aha buyrun kralınızı şimdi. Ne pis herifmiş arkadaş, insan kızını ciyak ciyak yakar mı? Yyyuuuh sana, püüü yüzüne be. Kalpsiz pezevenk! Bi de Arya konusu var ki kendisine çok kızgınım. Hadi iş çevirdin ettin, o herife yalan söylenir mi? Ödüm patladı kendisinin adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 arya nın işi o değil mi.. demek ki olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 a man needs a nağme O adam yemedi zaten ya onu. stanturdu da hala tutanlar var işte görüyoruz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 haftaya arya'ya supriz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar