Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

elesso
elesso said:

abi ben şimdi akgezenlerin stark olduğunu öğrendim

Yanlış öğrenmişsin.

said:
jonun akgezen akrabası olduğunu öğrendim. muhtemelen anne tarafındanda bişeyler var gibi dediler.

6.000 yıl önceden gelen akrabası evet.

said:
duvarın sihirli güçleri olduğunu öğrendim

500 km uzunluğunda ve 300m yüksekliğinde buzdan bi duvarı mühendislik harikası olarak mı yaptıklarını düşünüyordun?

said:
akgezenlerden birinin nightwatch kumandaı olduğunu öğrendim.

6.000 yıl önce varan2, ki dizi söylüyor, kitapçılar da diziden öğrendi bunu

said:
sırf bu topici okuyarak belki 2 sezon sonra göreceğim abuk subuk şeyleri öğrendim.

Hangisi o? Nerede spoiler verilmiş gerçek anlamıyla? Söyle ben bineyim tepesine.

Kitapları okumamasına rağmen diziyi "gözüyle" izleyenler sordukları sorularla ve tahminleriyle belli oluyorlar, dikkat eder ve ek materyellere göz atarsanız siz de detayları yakalarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen, kitap fuarında bana 5TL'ye kitlemişlerdi harika kitap ama pek satamadık diye. Aldım ben de işte tak diye anlamsız bir yerde sona erdi.

Baktım meğerse ilk kitabın ilk yarısıymış. ikinci yarısı 4 yıl sonra geldi yanılmıyorsam sdfsad okuduğumda unutmuştum ake

sonra neyse ki diğerleri de basıldı da dizi ayağına iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Got izlemeyen alan yetkilisi mi olur lan.

Basta bu mustafa denizliyi banlayin

DarKRideR said:

diziyi izlemiyorum diye neyin spoiler, neyin olmadığını bilmiyorum diye bakınmıyorum buralara da el atma vakti harbi geldi galiba. günde 10 tane şikayet geliyor kitaptan vs... diye

eskiden spark vardı, o gitti community olarak rolünü mü üstlendiniz lan
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

milletin üstüne para verip aldığı şeyleri size burda üşenmiyoruz çeviriyoruz, anlatıyoruz tartışalım diye. siz ise tam 1.5 saat aynı kareyi izleyen türk dizi izleyicisi memnuniyetiyle atarlanıyorsunuz.

iyi abi ne diyeyim. sevgiler yani.

en azından böyle bi başlık olsa, kitabına girişmeye yakın zamanda niyeti olmayanlar için, timeline da geride kalmış konular için lore verse Ren gibi arkadaşlar. ben zevkle okuyor(du)um, hele dizi dombilinin aşkı dizisine evrildikçe tad böyle bilgilerden geliyor. ona da kendim googledan atlasam kesin spoilerı yerim. he hajılar?
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları muhtemelen hiç öğrenemeyecektin. ygritte e bıle bunu yaptıysalar öyle üstünkörü meme göstererek geçiolardır hıkayeyı
elesso said:

abi ben şimdi akgezenlerin stark olduğunu öğrendim

jonun akgezen akrabası olduğunu öğrendim. muhtemelen anne tarafındanda bişeyler var gibi dediler.

duvarın sihirli güçleri olduğunu öğrendim

akgezenlerden birinin nightwatch kumandaı olduğunu öğrendim.

sırf bu topici okuyarak belki 2 sezon sonra göreceğim abuk subuk şeyleri öğrendim.

biz burda sadece diziyi izleyenler olarak meme konuşmak istiyoruz.

yoksa evde duruyo bütün kitaplar açar okurum. en azından yarım yamalak öğrenmem.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

diziyi izlemiyorum diye neyin spoiler, neyin olmadığını bilmiyorum diye bakınmıyorum buralara da el atma vakti harbi geldi galiba. günde 10 tane şikayet geliyor kitaptan vs... diye

eskiden spark vardı, o gitti community olarak rolünü mü üstlendiniz lan

spark diz çökmezse kazığa bağlayıp yak lordum. sonra da orduna katılmazlarsa sırayla kazıkta yakarsın kalanları.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...