aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 you know nothing elesso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 oo bü cümlenin ardından meme gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 elesso jon snow muymuş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bu side story diye verdiğiniz şeyleri 3-5 bölüm sonra anlatsalar, twist diye koysalar o zaman nasıl hesap vereceksiniz? NASIL HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ne farkeder, simdi ogrenmis oldun iste, 3-5 bolum sonra koysalar nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben wikileyip alakalı alakasız her şeyi okuyorum, çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben kitabi okumadan once red weddingi wikiden okumustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 elesso elesso said: abi ben şimdi akgezenlerin stark olduğunu öğrendim Yanlış öğrenmişsin. said: jonun akgezen akrabası olduğunu öğrendim. muhtemelen anne tarafındanda bişeyler var gibi dediler. 6.000 yıl önceden gelen akrabası evet. said: duvarın sihirli güçleri olduğunu öğrendim 500 km uzunluğunda ve 300m yüksekliğinde buzdan bi duvarı mühendislik harikası olarak mı yaptıklarını düşünüyordun? said: akgezenlerden birinin nightwatch kumandaı olduğunu öğrendim. 6.000 yıl önce varan2, ki dizi söylüyor, kitapçılar da diziden öğrendi bunu said: sırf bu topici okuyarak belki 2 sezon sonra göreceğim abuk subuk şeyleri öğrendim. Hangisi o? Nerede spoiler verilmiş gerçek anlamıyla? Söyle ben bineyim tepesine. Kitapları okumamasına rağmen diziyi "gözüyle" izleyenler sordukları sorularla ve tahminleriyle belli oluyorlar, dikkat eder ve ek materyellere göz atarsanız siz de detayları yakalarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 diziyi izlemiyorum diye neyin spoiler, neyin olmadığını bilmiyorum diye bakınmıyorum buralara da el atma vakti harbi geldi galiba. günde 10 tane şikayet geliyor kitaptan vs... diye eskiden spark vardı, o gitti community olarak rolünü mü üstlendiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Spark namusumuzdur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 aquila said: ben kitabi okumadan once red weddingi wikiden okumustum. Ben diziyi de izlemeden okumustum. Almistim spoileri. Sebebi de robb un annesinin adini unutmam. Dizi diye kitabin wikisine girmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bir spark ölür bin spark doğar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben kitabi okudugumda daha dizi yoktu kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 aynen, kitap fuarında bana 5TL'ye kitlemişlerdi harika kitap ama pek satamadık diye. Aldım ben de işte tak diye anlamsız bir yerde sona erdi. Baktım meğerse ilk kitabın ilk yarısıymış. ikinci yarısı 4 yıl sonra geldi yanılmıyorsam sdfsad okuduğumda unutmuştum ake sonra neyse ki diğerleri de basıldı da dizi ayağına iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 aquila said: ben kitabi okudugumda daha dizi yoktu kardes. QES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Got izlemeyen alan yetkilisi mi olur lan. Basta bu mustafa denizliyi banlayin DarKRideR said: diziyi izlemiyorum diye neyin spoiler, neyin olmadığını bilmiyorum diye bakınmıyorum buralara da el atma vakti harbi geldi galiba. günde 10 tane şikayet geliyor kitaptan vs... diye eskiden spark vardı, o gitti community olarak rolünü mü üstlendiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 zamanımı kaliteli şeyleri izleyerek harcıyorum. got nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ren said: milletin üstüne para verip aldığı şeyleri size burda üşenmiyoruz çeviriyoruz, anlatıyoruz tartışalım diye. siz ise tam 1.5 saat aynı kareyi izleyen türk dizi izleyicisi memnuniyetiyle atarlanıyorsunuz. iyi abi ne diyeyim. sevgiler yani. en azından böyle bi başlık olsa, kitabına girişmeye yakın zamanda niyeti olmayanlar için, timeline da geride kalmış konular için lore verse Ren gibi arkadaşlar. ben zevkle okuyor(du)um, hele dizi dombilinin aşkı dizisine evrildikçe tad böyle bilgilerden geliyor. ona da kendim googledan atlasam kesin spoilerı yerim. he hajılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 amerikada 16-17 yaş ergenlere hitap ediyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 askin duvarlarda gezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Bunları muhtemelen hiç öğrenemeyecektin. ygritte e bıle bunu yaptıysalar öyle üstünkörü meme göstererek geçiolardır hıkayeyı elesso said: abi ben şimdi akgezenlerin stark olduğunu öğrendim jonun akgezen akrabası olduğunu öğrendim. muhtemelen anne tarafındanda bişeyler var gibi dediler. duvarın sihirli güçleri olduğunu öğrendim akgezenlerden birinin nightwatch kumandaı olduğunu öğrendim. sırf bu topici okuyarak belki 2 sezon sonra göreceğim abuk subuk şeyleri öğrendim. biz burda sadece diziyi izleyenler olarak meme konuşmak istiyoruz. yoksa evde duruyo bütün kitaplar açar okurum. en azından yarım yamalak öğrenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 barbu said: aquila said: ben kitabi okumadan once red weddingi wikiden okumustum. Ben diziyi de izlemeden okumustum. Almistim spoileri. Sebebi de robb un annesinin adini unutmam. Dizi diye kitabin wikisine girmisim. milfhunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 DarKRideR said: diziyi izlemiyorum diye neyin spoiler, neyin olmadığını bilmiyorum diye bakınmıyorum buralara da el atma vakti harbi geldi galiba. günde 10 tane şikayet geliyor kitaptan vs... diye eskiden spark vardı, o gitti community olarak rolünü mü üstlendiniz lan spark diz çökmezse kazığa bağlayıp yak lordum. sonra da orduna katılmazlarsa sırayla kazıkta yakarsın kalanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 DarKRideR said: zamanımı kaliteli şeyleri izleyerek harcıyorum. got nedir ya? Zamanini cengel bulmaca Cozmekle ve besiktasa teknik direktor begenmekle harciyosun abi. Kandirma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ren hakli.abarttiniz. abi bana cok saglam yabanci/turkce farketmez spoiler sitesi atin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar