Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

zombi olayını sevmedım daha bı undead havası olsaydı keske :/
ejderya gelcek bonbalıcak sandım bı an sonra klişe olmadıgına sevındım

dragonglassten ok yapar atarlada staniis BENCE savaşı kaybedecegı ıcın ( cunku kotuler kazanmak zorunda ve ne övülürse bu dizide tersi çıkar )
biraz zora düşcekler herhalde

Sosyal ağlarda paylaş

son bölüm-genel

İyidi gayet ya bölüm, ne varsa Jon Snow arc'da var cidden lol.
WW sahneleri benim hoşuma gitti genel olarak, bir tek o kılıçla tekte pof diye peri tozu gibi patlaması biraz battı gözüme, onun dışında direk filmlik sahnelerdi.

Arya'nın gidişat da iyi ama kızın oyunculuk sanki yalpalamaya başladı olması gereken karaktere göre, karar veremedim.

King's Landing iyice boka sardı kaç sezondur burnu düşse yerden almayacak asilzadeler bir anda taş zindanlarda ölüme terkedilmiş havasında, çok hızlı gelişti o dincilerin devrimi kısmı bence. Hiç mantıklı durmuyor krallıkların en önemli isimlerinin o kadar hor görülebiliyor olması bir anda.

Tyrion-Daenerys dialogları meh idi. İyi ikili olacakları aşikar ama yine hızlı gelişti gibi, bir anda aldı onu hop gel tamam sağ kolumsun şaraplar peynirler aynı masada oturmalar vs.vs. Bu esnada diğer danışmanlar yok, iç güveysi yok ?

WW'leri daha görmeyiz herhalde bu sezon. Bir sonraki bölümde artık Stannis savaşıyla ilgili bir şeyler gelişir. Sezon sonunu kesin Brand-Dragon buluşması gibi bir olayla bitirecekler.. Brand göstermeden sezon biterse kan çıkar.

Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

son bölüm-genel

King's Landing iyice boka sardı kaç sezondur burnu düşse yerden almayacak asilzadeler bir anda taş zindanlarda ölüme terkedilmiş havasında, çok hızlı gelişti o dincilerin devrimi kısmı bence. Hiç mantıklı durmuyor krallıkların en önemli isimlerinin o kadar hor görülebiliyor olması bir anda.

o kadar hor görülebiliyorlar çünkü kral mal. Hani Joffrey olsaydı bütün o dinciler duvarlardan sallandırmıştı daha ilk yolunu kestikleri zaman. Tommen azıcık korkak olmasa böyle olmayacaktı işte.

Sosyal ağlarda paylaş

Kral mal tamam da adamlar kralla yatıp kalkmıyor sonuçta. Koskoca kraliçeye bunları yapma cesareti bir anda nerden gelebilir ki dötü boklu nunlara? Veya Tyrell hanesinin en önemli isimlerini alabilmeleri direk savaş sebebi doğurabilecek durumlar sonuçta..Bir tek kral yok koca hanedanda.

Dizide din tanrı teması hep vardı kabul ama bu kadar etken olabileceğinin en ufak kıvılcımı bile yoktu King's Landing için. Oturmamış geldi bana senaryoya bilmiyorum kitapta nasıldı.

Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Kral mal tamam da adamlar kralla yatıp kalkmıyor sonuçta. Koskoca kraliçeye bunları yapma cesareti bir anda nerden gelebilir ki dötü boklu nunlara? Veya Tyrell hanesinin en önemli isimlerini alabilmeleri direk savaş sebebi doğurabilecek durumlar sonuçta..Bir tek kral yok koca hanedanda.

Dizide din tanrı teması hep vardı kabul ama bu kadar etken olabileceğinin en ufak kıvılcımı bile yoktu King's Landing için. Oturmamış geldi bana senaryoya bilmiyorum kitapta nasıldı.

kevan gelmiş işte, höt dese biter ama düşman etti kendine cersei. hiç dost bırakmadı arkasını kollayacak.

Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası zombi olayı baya gay, hele ki onlarcasını tükettikten sonra burada başka bişeyin olmasını beklerdim. heryerimiz zombi olmuş ama hala westerosta da karşımıza çıkıyor olmasını yadırgadım heralde. neyse başka olayları vardır bi yerlere bağlanıyordur heralde. adak verme olayları falan vardı. ama yine de kapışma sıradan geldi ne bilim. zombie vs human olayı meeeh.

cersei çok iyi oldu lan ahah bildiğin burnu sürttü yere, iki anlamında da sfdf. ama onun da kalkmasını istiyorum ya, lannisterlar zirveden dibe düştü lan resmen.

jorah bi ölsün ya, kafasını falan alacaklar bence kezbanın önünde turnuvada. kalisiii diye gözü yaşlı uçacak kafası ahan yazdım. ya da taş olsun kaya olsun. gidip de 2 sezon sonra karşımıza çıkmasın ama. zaten "köle satıyordu kendi de köle oldu yaaaaa" şeklindeki hikaye akışı da baya tırttı.

cüce kezban birlikteliği, kezbanın dragonlardan daha yararlı bişi oldu. o tarafta taht olasılığı biraz daha arttı ama snow kankamız fazla yardırdı yine. bariz hero olacak bu adam, yani artık snow tehlikeye düşünce heyecanlanmıyorum bile bişi olmaz buna diyerek. şu song of ice and firedan çıkan evlenme geyiği daha bi sağlam geliyor her geçen gün mantığa.

tommen the cry baby. fatih senin yaşında istanbulu alıyodu lan. gerçi kaç yaşında bu etkisiz?

bi de snow gelmeden duvar sahneleri görmeyelim artık ya, şu şapşal aşıklar çok bayıyor. geçen bölüm demişti galiba sam, bem büyücü olmak isterdim vs diye. okusun da adam olup hakkaten bi işe yarasın bari.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...