Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Esas Danerys'te koptu olay, hatun ilk sezonda bi sevişti, üstüne de hemen ateşe girip çıplak kaldı sonra sözleşmeyi bi daha cıbıldaklık yapmicam diye imzaladı. Yeni sezona daha başlamadım, biriktiriyorum da 4. sezon sonu itibariyle kazara bacağı falan gözükür diye etek bile giydirmiyorlardı sultanahmet esnafı pantolonuyla dolaşıyordu etrafta.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Esas Danerys'te koptu olay, hatun ilk sezonda bi sevişti, üstüne de hemen ateşe girip çıplak kaldı sonra sözleşmeyi bi daha cıbıldaklık yapmicam diye imzaladı. Yeni sezona daha başlamadım, biriktiriyorum da 4. sezon sonu itibariyle kazara bacağı falan gözükür diye etek bile giydirmiyorlardı sultanahmet esnafı pantolonuyla dolaşıyordu etrafta.

game of thrones'dan önce kimse tanımıyordu. o memeleri açtı da kazandı milletin ilgisi. nankör karı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

Esh said:

8 yasinda cuk yerine ucurtma kaldirmak istedigi icindir belki

abi dizideki karakterler kitaptakilerle aynı yaşta değil ki
tommen'ın 8 yaşında olduğuna dair bi bilgi verildi mi mesela dizide?

Eddard abimiz 30 yaşındaydı. Ben de 30uma bascam yakında. Eddard 30 yaşında ve yasalara uymayan şahıslarını kafasını tek bir kılıç darbesiyle yere indiriyor. Tahminimce 20li yaşlarda falan da isyan çıkarıp koca krallığı devirdi. Hayatımla napıyorum ben :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...