Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 8 yasinda cuk yerine ucurtma kaldirmak istedigi icindir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 la 31'ciler, ne içlediniz ramsay sansa'yı mızrakladı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Esh said: 8 yasinda cuk yerine ucurtma kaldirmak istedigi icindir belki abi dizideki karakterler kitaptakilerle aynı yaşta değil ki tommen'ın 8 yaşında olduğuna dair bi bilgi verildi mi mesela dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Yatak sahnesi var Tommen'in abi. Orada da mı uçurtma kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Vermislerdir ejder dölû hapini, kalkmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 5 sezondur millet kutur kutur sevisiyo, bi sansayi domalttilar diye olay oldu, ucundan bile gostermedikleri halde, enteresan. ne degerli gotu varmis kizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Sansa 5 sezon iyi dayandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Esas Danerys'te koptu olay, hatun ilk sezonda bi sevişti, üstüne de hemen ateşe girip çıplak kaldı sonra sözleşmeyi bi daha cıbıldaklık yapmicam diye imzaladı. Yeni sezona daha başlamadım, biriktiriyorum da 4. sezon sonu itibariyle kazara bacağı falan gözükür diye etek bile giydirmiyorlardı sultanahmet esnafı pantolonuyla dolaşıyordu etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 halbuki geleneksel memeleri acik elbise giymesi lazim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Dizinin gidişatına bakarsak (kitapta olan olmayan her türlü seksi zırt pırt sokuşturduklarına göre) öyle bi intiba var evet. Ayrıca itirazımız olmazdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Rewendor said: Esas Danerys'te koptu olay, hatun ilk sezonda bi sevişti, üstüne de hemen ateşe girip çıplak kaldı sonra sözleşmeyi bi daha cıbıldaklık yapmicam diye imzaladı. Yeni sezona daha başlamadım, biriktiriyorum da 4. sezon sonu itibariyle kazara bacağı falan gözükür diye etek bile giydirmiyorlardı sultanahmet esnafı pantolonuyla dolaşıyordu etrafta. game of thrones'dan önce kimse tanımıyordu. o memeleri açtı da kazandı milletin ilgisi. nankör karı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 aquila said: 5 sezondur millet kutur kutur sevisiyo, bi sansayi domalttilar diye olay oldu, ucundan bile gostermedikleri halde, enteresan. ne degerli gotu varmis kizin. sahne yeterince net olmadığı için bi sitem var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 O sahne kitapta çok daha fenaydi kiyamet kopardi herhalde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Barristan paşa yok, brienne yok, bol boltonlu. Kötü bölümdü. Ve evet sırıtıyor bazı yerler, değiştiği belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1URvDyzh8uI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Auril said: O sahne kitapta çok daha fenaydi kiyamet kopardi herhalde hehe Hangi sahne? Ramsay'ın Sansa'yı dürtmediği sahne mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Saeros said: Esh said: 8 yasinda cuk yerine ucurtma kaldirmak istedigi icindir belki abi dizideki karakterler kitaptakilerle aynı yaşta değil ki tommen'ın 8 yaşında olduğuna dair bi bilgi verildi mi mesela dizide? Eddard abimiz 30 yaşındaydı. Ben de 30uma bascam yakında. Eddard 30 yaşında ve yasalara uymayan şahıslarını kafasını tek bir kılıç darbesiyle yere indiriyor. Tahminimce 20li yaşlarda falan da isyan çıkarıp koca krallığı devirdi. Hayatımla napıyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 benim de indirmişliğim var tek darbeyle kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 halberd mi vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Saeros said: (td) kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Sam said: Barristan paşa yok, brienne yok, bol boltonlu. Kötü bölümdü. Ve evet sırıtıyor bazı yerler, değiştiği belli oluyor. brienne kötü karakter zaten olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 minoc madende app minera tek attım vanq bardiche'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Roqq said: Tommen'in uyuşuk hali çok sinir bozucu aynen. Kraliçesini yaka paça götürdüler gıkı çıkmadı. Joffrey olsa şişe dizerdi hepsini. bi sahnede joffrey'i arayacagimi tahmin etmezdim ya tam onu dusundum orada, ulan olsaydi simdi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dizinin her bölümünde ayrı bir dram yaşanıyor. İyice yaprak dökümü'ne bağladılar. Kitabı okumadığım için Stannis'ten sürpriz bir hareket bekliyorum artık. Onlar konuşur, Stannis yapar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar