SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 bugün bir kaç büroya iş başvurusu için mail attım. tabi mailde CV ektedir yazıyor. derken mailleri çok seri attığımı fark ettim. kontrol edince 2 büroya eke CV koymadan mail yolladığımın farkına vardım. neyse işte bir tanesine düzeltme maili attım. işte bu maili dikkate almanızı rica ederim gibi bir ibare ekledim. maili atınca tekrar baktım 2. maile de CV eklememişim. bence işi kesin aldım.
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 3. ye de koymadan gönder. Acıyıp alırlar belki.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 nerde diye sorana orda salak diyip kral çıplak çekersin olur biter.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 yok size cv falan diye mailleri uzat
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 cevap verirlerse ilginizi çekeceğini tahmin etmiştim dersin.
yumy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ahahaha ya sabah sabah iyi güldüm. Bir arızdan ötürü eklentilerim iletilmiyor falan de kıvır bir şeyler, gerçekten çalışmak istediğin yerlerse.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Güne gülerek başladım, teşekkürler.
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 "Mailde sorun var, dosya gonderemiyorum bu yuzden size posta yoluyla CV'mi gonderecegim." Diye soyle adamlara ve zarfi bos gonder.
totemic Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ahahahaha sabah sabah ofisimde kahvemi yudumlarken iyi güldüm ya..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 dis iz gud Oce4n said: 3. ye de koymadan gönder. Acıyıp alırlar belki. dis iz beter Deathblade said: "Mailde sorun var, dosya gonderemiyorum bu yuzden size posta yoluyla CV'mi gonderecegim." Diye soyle adamlara ve zarfi bos gonder. *murlocish sounds and retired claps* Frantic said: pardon kuzenim atmış de.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ahahahaha sabah sabah evden çalışırken, ayaklarımı uzatırken iyi güldüm ya..
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Gecen is basvurusu icin cv gonsermisler buroya, uygun pozisyon bulunmasi halinde cv'm ektedir vs. actim pdfyi, kocaman bir fotograf. Baska hic birsey yok. Cocuk bana bakiyor ben cocuga, hata mi ozguven mi karar veremedim.
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 ahah sabah sabah ofisimde paralarımı sayarken iyi güldüm ya
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Zikko said: ahah sabah sabah ofisimde paralarımı sayarken iyi güldüm ya
aramil Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 hahaha çalışmazken ve özel jetimde maymun bokundan kahvemi yudumlarken iyi güldüm. atma artık cv onlara boşver, IK'cıların tepkisi net bu konuda zorlama gereksiz efor :D
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 SodomVsGomore said: bugün bir kaç büroya iş başvurusu için mail attım. tabi mailde CV ektedir yazıyor. derken mailleri çok seri attığımı fark ettim. kontrol edince 2 büroya eke CV koymadan mail yolladığımın farkına vardım. neyse işte bir tanesine düzeltme maili attım. işte bu maili dikkate almanızı rica ederim gibi bir ibare ekledim. maili atınca tekrar baktım 2. maile de CV eklememişim. bence işi kesin aldım. sesli güldüm :D
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Deathblade said: "Mailde sorun var, dosya gonderemiyorum bu yuzden size posta yoluyla CV'mi gonderecegim." Diye soyle adamlara ve zarfi bos gonder. bu kafama yattı. üçüncü bir mail atabilirim aslında ama adamlar kalkıp baro'ya şikayet edebilir manyak bu diye. staj yanmasın boş yere. yalnız ik departmanı stajyerleri toplayıp sabah sabah 3 saat falan dalga geçip gülmüştür net asdf edit: imla
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 cv atma zaten artık, ama bi özür mesajı gönder.
Öne çıkan mesajlar