aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 oyle degil o, 10 saatte kalsan, 5 saatte kalsan gun icinde 3 saat calisiyosun, o yuzden daha fazla kalmanin kimseye faydasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bence de öyle, ama a'dan z'ye büyün çalışanlar için aynı garantiyi veremem. Kimisine günde 1 saat çalışacaksın desen yarım saat facebook'a girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Pazartesi 9,50-15,20 Salı 9,50-13,00 Çarşamba 7,10-16,00 perşembe 10,00-16,20 Cuma 10,00-18,45 Cumartesi-pazar tatil + eve kalan işler + proje yarışmasına hazırlanma + evrak işleri + Aklıma gelmeyen işler + toplantılar ve toplantımsı çeşitleri Programım böyle. Yatış,kaytarma,facebook,mail,gazete,oturmak vs vs yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 http://www.jobbank.gc.ca/jobposting.do?searchstring=oracle+database+administrator&button.submit=Search&id=16423374&source=searchresults Günde 8 saat çalışıyor normal dünyada insanlar. Bu arada şöyle bir işe girme şansımız nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 daha mezun olmamis bir turk olarak 0a yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Onu geç abicim. Ben bu işe 7 yıl sonra başvurmayı düşünüyorum zaten. Belki o süre zarfında OCM bile alırım. Gerçi OCM zor OCP olarak başvururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Hollanda ruya ulke direk yaa, fazla mesaide catir catir fahis fiaytida odiyorlar, haftasonu icin calismak istersen parani aliyorsun ziyadesiyle, ucretler iyi bide ustune insani calisma saatleri yuzunden herkesin hobi sahibi llucak, sosyallesicak zamani kaliyor aksamlari Ha calistimida kopek gibi calistiriyorlar orasi ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 1. Güneşin doğuşundan önce uyanıp işe gitmek ne yivrenç . 2. Keşke, gece kimse çalışmasa, 4 ay çalıştım. Tövbe ettim. Eğer, bi yer bana "gece çalışacaksın" derse işi bırakırım direk. 3. Gece vardiyasında çalışanlar daha fazla mayış almalı ve erken emekli olmalı. 4. " Memur gibi adamsın " şeklindeki espriler ışık hızında bitse. Benim bu konuyla söyleyeceklerim bunlar. (şimdilik.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Çalışma saatleri hakkında düşüncelerim : amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Bizde proje var tibetable var deadline var, çalışma saati ne abi :D Elimizden geldiği kadar çalışma saati denilen şey için kalmaya çalışıyoruz ama pek mümkün olmuyor. Görüşüm ise haftasonu çalışmayalım, gerçekten.Edepsizce çalışıyoruz sonra hasta olup paraları oraya ve daha sonra gömüyoruz 2 mt ye sokup bırakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ben fazla mesdai parası alıyorum o nedenle genelde çok koymuyor akşamına kalmak. ama günde 9 saat standart olması fazla geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Cute said: Bizde proje var tibetable var deadline var, çalışma saati ne abi :D Elimizden geldiği kadar çalışma saati denilen şey için kalmaya çalışıyoruz ama pek mümkün olmuyor. işçi boş kalıyorsa işverenin problemi olmalı ben niye çalıştırmayacağım elemanı işe aldım ki, nasıl bir planlama yapmışım filan öte yandan mesai saatini doldurmanın tek mantıklı yani çalılaşanın işiyle ilgili kendi geliştirecek şeyleri kendi kafasına göre araştırması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 9 6 sacmalık 8 5 te oyle. ama insanları mesgul tutmanın guzel bır yolu aşırı verımsız ve ısraf yanı resmen. 6-12 en guzelı aslındada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Katıldığım yerler var ama iş veren tarafı çok sıkıntılı, 100 işci ile 1 haftada sürecek bir iş ama adam 1000 adam koy 3 günde bitir diyor.1 yıl yata kalka birinin kafasını patlatmadan götürdüğün bir şantiye ve işin sonunda çözmen gereken bir %10 luk ödeme var... Çok kafa patlattığım sahneler mevcut ama detaylar sektörden sektöre değişiyor, bizim tarafta içler acısı bu olaylar...iş bu lafını yersin yoksa ananıda al git olabilir..sıradanlaştı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 6-12 yaparsan herkes ikinci bir iş bulur. Alacağı para azalıp harcama saati artacağından yetmez paracıklar. Ama bence de 8.30-16.30 iyi bir çalışma aralığı olabilir. Öğle arasınıda 45 dakika ile sınırlandırıp insanlara iş çıkışı hava aydınlıkken sosyalleşme veya yaşama şansı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 6:30-14:00 haziran1-eylül1 full yatış 5:30-11:30 olcak sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ya işte 2. iş olmayacak sekılde olucak duzenleme. Zaten aslında barınmak ve yemek yemek ıcın ınsan calıstırmayacak teknolojik seviyedeyizde oda ütopya işte. çalışmaya gerçekten ihtiyac yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 chp'nin, haftalık çalışma saatini 45'ten 40'a düşürme vaadi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 oyum chp'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Maedhros said: şu tablodaki Yunanistan verileri yalan. Çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 45 saat için yapılan en mantıklı uygulama 36 saat zorunlu çalıştırıp 9 saati de iş varsa parasız mesaiye bırakmak şeklinde 45 saat üstünde çalışma varsa onun mesaisi verilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 yani kibarca koleligi yasallastiracaklar dogru gelmedigi icin calistirmayan isletmelerde fix kilitleyecek..arti 45 fix deseniz bu sefer de 50 52 calistirip fazla mesai vermeyecek bir suru yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Ben öğleden sonra aşırı verimsizim mesela.. Karşılıklı külfet oluyoruz şirketle birbirimize.. Belki performans analizleri ile çalışma saatleri esnetilebilir. Hayaller hayatlar.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar