Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışma saatleri hakkında düşünceleriniz

monoscope

Öne çıkan mesajlar

Pazartesi 9,50-15,20
Salı 9,50-13,00
Çarşamba 7,10-16,00
perşembe 10,00-16,20
Cuma 10,00-18,45
Cumartesi-pazar tatil
+ eve kalan işler
+ proje yarışmasına hazırlanma
+ evrak işleri
+ Aklıma gelmeyen işler
+ toplantılar ve toplantımsı çeşitleri

Programım böyle. Yatış,kaytarma,facebook,mail,gazete,oturmak vs vs yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Hollanda ruya ulke direk yaa, fazla mesaide catir catir fahis fiaytida odiyorlar, haftasonu icin calismak istersen parani aliyorsun ziyadesiyle, ucretler iyi bide ustune insani calisma saatleri yuzunden herkesin hobi sahibi llucak, sosyallesicak zamani kaliyor aksamlari

Ha calistimida kopek gibi calistiriyorlar orasi ayri
Sosyal ağlarda paylaş

1. Güneşin doğuşundan önce uyanıp işe gitmek ne yivrenç .
2. Keşke, gece kimse çalışmasa, 4 ay çalıştım. Tövbe ettim. Eğer, bi yer bana "gece çalışacaksın" derse işi bırakırım direk.
3. Gece vardiyasında çalışanlar daha fazla mayış almalı ve erken emekli olmalı.
4. " Memur gibi adamsın " şeklindeki espriler ışık hızında bitse.

Benim bu konuyla söyleyeceklerim bunlar. (şimdilik.)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde proje var tibetable var deadline var, çalışma saati ne abi :D Elimizden geldiği kadar çalışma saati denilen şey için kalmaya çalışıyoruz ama pek mümkün olmuyor.

Görüşüm ise haftasonu çalışmayalım, gerçekten.Edepsizce çalışıyoruz sonra hasta olup paraları oraya ve daha sonra gömüyoruz 2 mt ye sokup bırakıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

Bizde proje var tibetable var deadline var, çalışma saati ne abi :D Elimizden geldiği kadar çalışma saati denilen şey için kalmaya çalışıyoruz ama pek mümkün olmuyor.

işçi boş kalıyorsa işverenin problemi olmalı
ben niye çalıştırmayacağım elemanı işe aldım ki, nasıl bir planlama yapmışım filan

öte yandan mesai saatini doldurmanın tek mantıklı yani
çalılaşanın işiyle ilgili kendi geliştirecek şeyleri kendi kafasına göre araştırması
Sosyal ağlarda paylaş

Katıldığım yerler var ama iş veren tarafı çok sıkıntılı, 100 işci ile 1 haftada sürecek bir iş ama adam 1000 adam koy 3 günde bitir diyor.1 yıl yata kalka birinin kafasını patlatmadan götürdüğün bir şantiye ve işin sonunda çözmen gereken bir %10 luk ödeme var...

Çok kafa patlattığım sahneler mevcut ama detaylar sektörden sektöre değişiyor, bizim tarafta içler acısı bu olaylar...iş bu lafını yersin yoksa ananıda al git olabilir..sıradanlaştı malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

6-12 yaparsan herkes ikinci bir iş bulur. Alacağı para azalıp harcama saati artacağından yetmez paracıklar.
Ama bence de 8.30-16.30 iyi bir çalışma aralığı olabilir. Öğle arasınıda 45 dakika ile sınırlandırıp insanlara iş çıkışı hava aydınlıkken sosyalleşme veya yaşama şansı verir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...