reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 pazartesileri tatil olsun yeter ya, 5/2 calismak cok sacma. 4/3 en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ibadet günü olarak cumanın tatil olması lazım asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 olmaz tgif mottosuna aykiri bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 İş yerinin konumuna göre 08:00-17:00'de olur 09:00-18:00'de ama asıl en güzeli Turkcell gibi esnek ve uzaktan çalışma olaylarına destek çıkmaları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Cumartesiyle haftada 50 saat işe gidiyorum. 20 saat fln çalışıyorum. Hearthstoneda takılıyorum ctesi. Vikings de bitti zaten. Bizi bu hale getiren patronlar. Hiç vicdanım sızlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 07.30-16.30 Çiçek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 12-22 olsa beğenir miydiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 milleti nasıl alıştırdılarsa herkes 9 saat aşşası yazmıyor acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bütün akşamın içine eder 12-22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Fistan said: milleti nasıl alıştırdılarsa herkes 9 saat aşşası yazmıyor acıdım cmts pazar çalışmıyoruz sein gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 8-5 en temizi aslında. 9-6 çalışıp spora gidince akşam 9-10 gibi evde oluyo insan hiçbirşey anlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 türkiyedeki çalışma şartları gerçekten rezalet. normalde kalmaman lazım ama mahalle baskısı ile kalıyorsun resmen... ulan bir de bizdeki iş dağılımı da rezalet. ama üstümdeki asla anlamıyor bunu. karşımdaki adam günün temiz 4 saatinde whatsapp, facebook, hürriyet, ntvspor falan takılıyor resmen. biz kalalım ama hergün 1-2 saat mesaiye. hieeeyt. sinirlendim yine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 lan kebapçı açayım desen 7 gün 24 saat çalışmak zorundasın kurtuluş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ne kadar ekmek o kadar köfte ile beğenmiyosan bırakırsın arasında bir denge içinde çalışıyoz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Kithnos said: 12-22 olsa beğenir miydiniz ? Ha bu arada, Istanbul'da değil. Evinize 20-30 dk da gidebileceğiniz bi yer gibi de düşünebilirsiniz. Aslında Istanbul'da 8 de çıkmak ile aynı şeye geliyor yorgunluk aşaması açısından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bi kere 10 saat fazla prime timeda hicbisey yapamiyorsun aksam yemegi aksam birası maç vs 20-25 arasıysan bi süre katlanırsın 12-22 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bizde haftada 35.5 saat, istedigin gibi tamamla, istersen iki gunde. tabii ki de ben 45-50'den asagi birakmiyorum cunku amelelik bunu gerektirir. .fi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Kithnos said: 12-22 olsa beğenir miydiniz ? almanyada staj yaptığım dönemde denedim ben böyle bir şeyi. yöneticim (ki kendisi duke university mezunu, bcg alumni, phd'li bir arkadaştı) sen morning insanı değilsin, istersen sen de benim gibi 10 küsürde başla, akşam daha geç çık dedi. ben de atladım tabii. daha iyi olması gerekirken korkunç oldu. 10.30-8.30 bazen 9 çalışıp, işten çıkıp şehir merkezine gelene kadar 9 - 9.30 oluyordu. akşam yemeği falan derken 10, sonra laps tekrar uyu. sosyal hayat sıfırın altına indi, çalışma temposu daha da arttı, sonra da depresyona girdim resmen. o yüzden akşam önemli. hayat iş dengesi alt üst oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bizim hostel'de 8.00-15.30 15.30-23.30 23.30-8.00 shift'ler var sabah ve akşam şiftleri gayet kebap oluyor. mezun olunca full devam edecem galiba. birkaç seneye de devralırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 monoscope said: Merhaba, Klasik 9-6 olan çalışma saatleri sizin için ne kadar önemli ? Kurumsal bir işyeri için ne kadar önemlidir ? Mesela ben daha 9.00 dan geç gitmedim 6.00 oldumu da çıkıyorum eğer ki bi arkadaşımla buluşcaksam ve onu beklemiyorsam. Yani ben 6'dan sonra çalışmayı uygun bulmuyorum kendimce. ideali senin dediğin. 9-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 2 yıl kış aylarında 06-15:30 çalıştım, hayata küstüm resmen.En iyisi polislerin çalışma saati bana kalırsa 24 saat çalışma 48 saat dinlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 2 ay 18:00 - 06:00 calistim zevkliydi bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 10da filan geliyorum, 5 5.5 gibi cikiyorum, is mis de yapmiyorum, xesqe olsem artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 sera da yaz üretimi yaparken 5.30 - 12.00 çalışıyorduk. Alışınca çok tatlı oluyor ama onun dışında haftanın ortası 1gün yarım gün tatil olsa nasıl rahatlıyor varya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 sistem öyle bir oturmuş ki, patronlar da farkında durumun. Ama diyor ki ben bu adama günde 7 saat çalış desem, 3 saat yine yatacak, 10 saat getirteyim de buraya 3 saat yatıp 7 saat çalışsın. Cumartesi de gelsin ki, ipin ucu kaçmasın. Siz kendinizi düşünerek konuşuyorsunuz ama Türkiye'de iş ahlakı gelişmiş değil genelde, adama yüz versen astarını ister diye korkuyorlar. Sana güvense bile, ona ayrı buna ayrı muamele yapamıyorlar. Tabi ki ben de sizin gibi düşünüyorum, haftada 40 saatin altı çalışılmalı ve tamamen esnek olmalı. Sistem bambaşka olduğu için, ortalama insan buna uyamıyor. İş disiplini olan, kendine saygısı yüksek, zeki çalışan lazım ancak, böyle adamları çalıştırmak için de piyasa ortalamasının bir hayli yüksek ücret vermen lazım. Daha vahimi, benim kişisel gözlemim sağlam kazanan(müdür altı pozisyonlarda ayda 8 bin lira üstü) özel sektör çalışanlarının saatleri yine insanı olmuyor, hatta para geliyor diye daha da abartı oluyor. Durum öyle ki, patrona gidip maaşın 3'de 1'ini geri veriyim haftada 4 gün geliyim desen kabul etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar