roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 hakkında ne düşünüyorsunuz? el freni ile yapılan 180 derecelik apaçi dönüşlerini imkansız hale getiriyor. elektronik park freni olan lüks araç sahipleri bu zevkten mahrum mu kalıyorlar yoksa başka bi yolu mu var? aro, sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Selam, Hmmm... edepli kullanıyor olabilirler mi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 4. viteste arabayı kaldırırken direksiyonu kırıp bir anda ikiye alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 el freni şart değil,yanlamanın en tatlısı el freni değil gazı kullanarak yapılanı zaten hele yerler ıslaksa fln üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 hareket halindeyken kullansam ne olur hep merak ediyorum. deneyen var mı? uzun süreli çekince "el freni sonuna kadar çekildi raad ol" diye uyarı da veriyormuş, yeni öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Ben de araba giderken kontagi kapatsak ne olur onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 gazla frene ayni anda basinca ne oluyor ben de onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 EDS mi oluyo dedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Asd luks arac sahibinin el freniyle isi ne olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Selam, Amma meraklı insan varmış ya :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 sonradan fren kolunu taktırtabiliyosun audilerde opsiyonel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Hizliyken calismiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 iki ayakla otomatik vites kullanmayi deneyin bence, tavsiye ve tasfiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ben 20 30 la giderken çektim dırrttt yaptı tutamayınca bıraktı gitmeye devam ettim sdfdsfds. alıştıktan sonra normal el frenli araba çok dandik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 c4 grand picasso kullanıyorum araç giderken onu zaten çekemiyorsun izin vermiyor, aracın tam olarak durması gerek çalışması için.. çok büyük rahatlık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Yüzde kaçımız hayatında drift yapmak bir yana yapmaya kalkıştı abi, bahsettiğiniz olsa olsa iki-üç manevrada dönülecek U'yu tek manevraya indirmekte kullanılıyor. Ben de manuel olmasını tercih ederim ama elektronik olan araba alacak olsam takılmam yani, olsa da olur olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 inan bana buna alışınca normal el frenli araba dandik geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 chrome said: Ben de araba giderken kontagi kapatsak ne olur onu merak ediyorum direksiyon kitleniyor ben çocukken bi haberde çıkmıştı, çok iyi hatırlıyorum. piknikten dönerken nasılsa yokuş aşağı dağdan iniyoz diye kapamışlar kontağı. kitlenen direksiyonla uçurumdan uçmuşlardı ailecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Vulcan_Lionheart said: inan bana buna alışınca normal el frenli araba dandik geliyor :) Abi annemin arabasında var, babamınkinde yok, dandik ya da üst gelmiyor ikisi de. Arabanın dandik ya da kaliteli olması konusunda biraz daha seçiciyim demek ki :p Park ettikten sonra düğmeye mı basacağım, bir kol mu çekeceğim, çok fark etmiyor. Kaldı ki frene basmadan devreden çıkmaması falan gibi değişik huyları da var, güvenlik iyi güzel de bir yerden sonra sinir bozabiliyor. Kontağı bir tık kapatırsan direksiyonun kilitlenmemesi lazım ama hidrolik devreden çıktığı için hidroliksiz arabadan beter betona döner direksiyon, yine uçarsın büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 evet o arabaya biner binmez gaza basıp çıkma rahatlığını vermiyor otomatik vites + park freni. yok frene bas yok kaldır yok bilmemne süre geçiyor. patinaj bile çektirmiyor araba asr yüzünden. her şeyi manüel arabada kontağı çevirirken el frenini indirip direkt apaçi kalkışı yapabiliyorsun pati çekerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ben hala otomatik viteste bile olsa elimle vitesi p dan çıkartıp öyle hareket ediyorum. sanki terbiyesizlikmiş gibi geliyor direkt gaza basmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 "roket adam" said: evet o arabaya biner binmez gaza basıp çıkma rahatlığını vermiyor otomatik vites + park freni. yok frene bas yok kaldır yok bilmemne süre geçiyor. patinaj bile çektirmiyor araba asr yüzünden. her şeyi manüel arabada kontağı çevirirken el frenini indirip direkt apaçi kalkışı yapabiliyorsun pati çekerek. apaçi kalkışı demene gerek yoktu bence ya, gerek ilk soru gerek bu içinde gizli bir apaçi yattığını gösteriyor yani roket adam kalkışı hmm güzel oldu bak sdfsf ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 chrome said: ben hala otomatik viteste bile olsa elimle vitesi p dan çıkartıp öyle hareket ediyorum. sanki terbiyesizlikmiş gibi geliyor direkt gaza basmak. Elinle P'den çıkarmadan gaza basınca hareket eden otomatik vites de mi var? Tam otomatiği falan mı çıktı NFS'de gaz/frene basar gibi, D'ye almıyor muyuz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Baggio said: Vulcan_Lionheart said: inan bana buna alışınca normal el frenli araba dandik geliyor :) Abi annemin arabasında var, babamınkinde yok, dandik ya da üst gelmiyor ikisi de. Arabanın dandik ya da kaliteli olması konusunda biraz daha seçiciyim demek ki :p Park ettikten sonra düğmeye mı basacağım, bir kol mu çekeceğim, çok fark etmiyor. Kaldı ki frene basmadan devreden çıkmaması falan gibi değişik huyları da var, güvenlik iyi güzel de bir yerden sonra sinir bozabiliyor. Kontağı bir tık kapatırsan direksiyonun kilitlenmemesi lazım ama hidrolik devreden çıktığı için hidroliksiz arabadan beter betona döner direksiyon, yine uçarsın büyük ihtimal. ne kötüymüş elektronik park freniniz. benimki kemer takılıysa gaza basınca kendi indiriyor direk devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar