Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Geliyor sonunda. Fragman cikti: http://www.youtube.com/watch?v=iE1nsOoTJos 60 dakikalik 7 bolum olacak. Yillardir bekledigim seylerden biriydi bu da. Facebook sayfasinda Mayis dediler ama gecikebilirmis. Basladi baslayacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bu aksam BBC'de yayinlaniyor. Internette yayinlanmasi geceyarisini bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ekledim listeye guzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 mükemmel duruyor. net izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 trailerda ver grieg'i tempo olsun 5000 sonra 1 saatte sürünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 özet geçsene gerge ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 KITABI DAHA IYI, DIZI BOK GIBI OLMUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 GERGE said: Geliyor sonunda. Fragman cikti: http://www.youtube.com/watch?v=iE1nsOoTJos 60 dakikalik 7 bolum olacak. Yillardir bekledigim seylerden biriydi bu da. Facebook sayfasinda Mayis dediler ama gecikebilirmis. Basladi baslayacak yani. Fragmandan ilk aklıma gelen Ted Mosby'nin "A cricket player who hates his life" sahnesi :) Youtube'da aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mukemmel olmus. 2015'in dizisi budur. Rakibi cikmadi daha. Tempo cok iyi bu arada, birer saatlik yedi bolume tum kitap sigar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 çok güzel (tu) çan sesi duymaktan ben de daraldım, yeter. peri midir nedir o herifle münasebetleri en kısa zamanda sonuçlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Kitabını 2 gün önce aldım şansa bak :) okuyayımda sonra izleyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Dizi net çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 2 bolum izledim Iyi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 3. bolum en iyisiydi. Her bolumde daha iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 3 bölüm vurdum. çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bayildik valla esim direk kitabini aldi. Cok hos tasvirler var :) Sen hic yildiz yapmaya calisan astronom gordun mu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Çok iyi gibi gözüküyor, 1. bölüm iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Inanilmaz iyi gidiyor film. Epeydir gordugum en iyi uyarlamalardan, her bolum oncekinden daha iyi. Zaten kitabi da ikinci yarisinda aciliyordu, en iyi yerleri bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 4. Bolum agirdi biraz ama iyi be.. Tek sezon mu olacak ki acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kitabi yariladilar bile. Tek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2. Bölüm efsaneymiş, at sahnesi çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 tek kitap mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 childermass sen ne ayaksin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 dizi güzel ama izlerken başka şeylerle ilgileniyorum ve hiç eksikliğini hissetmedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar