Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Istek]Ucuz Yurtdışı Yaz tatili rehberi

barbu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Normal gezi gibi değil de bildiğin deniz, kum, cam gibi deniz. Bildiğimiz yaz tatilini yurtdışında nerelerde ucuz şekilde yaparız.

Mesela filipinler vs giden var mı? Hep deriz ya Turkiye'de 5 yıldızlı otelde yaptıgın paraya harika tatil yaparsın yurtdışında diye.

Hadi öneriler plz. Ben çıktığımda hep gezdim, böyle yatış yurtdışı tatili yapmadım klasik deniz kum ikilisi ile. O yüzden pek bilmiyorum. Bir de uzak diyarlara gitmedim. Oralar olabilir. Uçak parası girer ok ama alalım tavsiyeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Abi bizi yiyorlar galiba hedef ayağına =s

allahtan yuzolcumum genis de ye ye bitmiyorum..

hos kongre ayagina amerikadan geldigi 2 ay anca oldu ama gezesi var..daha dogrusu benimle gezesi var..

neyse..bizimki tutturdu yazin paris diye..dedim en kazik zamani o sicakta cekilmez..o paranin 10 da 1 ine kasim ayinda gideriz..

su aylarda butun yurtdisi destinasyon kazik moda aldi..hele ki deniz meniz diyorsan kulli sakat..
Sosyal ağlarda paylaş

filipinlerde 20 gün dolaştım. Uzakdoğunun her yerine gittiysen en son seçimin olsun. İnsanları bir acaip, katolik olmalarından kaynaklanıyor.

Budist ülkelere git daha huzurlu (Endonezya da çok iyi, 20 günde burada dolaştım)

İlla gideceğim diyorsan, her fiyata otel, yemek , ulaşım var.

Boracay, Cebu, ünlü yerleri. Manilada pek birşey yok, ama şehri (dünyanın en tehlikelilerinden birisi) yaşamak lazım.

Malapascua ya illa git.

Dalış seviyorsan çok daha detaylı bilgi verebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

filipinler mükemmel ama uçak bileti yüksek
deniz kum dalış mercanlar cam gibi deniz bembeyaz kum ucuz bilet
> zanzibar (darusselam'a ucuyosun) 20k mil git gel eğer miles smiles miliniz varsa.

oha harbiden he. 20 bin mil çok az sanki orası için.

bileti satın alsan 2 bin lira. mille gitsen 20 bin mil.
mesela amerika'nın bazı kısımları da 2 bin lira ama 80 bin mil + 450 euro vergi istiyorlar. very interesting.
Sosyal ağlarda paylaş

Sangat - 2. dünya savaşından kalma devasa japon batıkları, visibilty düşük ama gidilmeli. tecrübene bakıp içerilerine de girebiliyorsun, 150 metrelik irako en güzeli. aynı yerde uzak olduğundan pek götürmek istemiyorlar ama, barracuda lake. çok iyi bir deneyim

Malapascua - thresher sharkları görebileceğin ender yerlerden, her sabah 5 de kalkıp 1 saat yolculuk gerekiyor. ayrıca çok çeşitli makro canlılar, 10larca çeşit frog fish. gato islanda da git.

Donsol - whale shark bol bol, besliyebiliyorsun

Boracay - hiç tahmin etmezdim ama macro cenneti, sonradan batırılmış bir tekneleri var açıkta, ona da dal.

Cebu - Dev balık sürüleri, thersher shark görme şansı.

Apo island - Tubbataha buralarda iyiymiş ben gitmedim.

not: nitrox ve advanced padi şart.

"roket adam" said:

Trias said:

Dalış seviyorsan çok daha detaylı bilgi verebilirim.

Ben seviyorum, ver detaylı bilgi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...