Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Tebrikler Antep'e yemek yemeye gidip, Halil Usta'da yemek yemeden dönmeyi başarmışsınız. Maalesef sayılmaz bu tur.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 valla anteplı arakdaslara sormayı unuttum neyse, zaten kebap cok sevmem ben. Etçil adamım kıymacı diil. ali nazik güzeldi. Ama favorim beyran oldu, her gün yiyebilirim beyranı, sakatat çorbalarının forsu bitti bi anda heh.
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Smoke said: Tebrikler Antep'e yemek yemeye gidip, Halil Usta'da yemek yemeden dönmeyi başarmışsınız. Maalesef sayılmaz bu tur. Halil Usta'ya yetişemedik. 12'den sonra et çıkmıyo dediler. Bu sayılmaz zaten inşallah ilerde daha detaylı uzun bir tatilimizde Gaziantep'e bidaha gitmeli. İmam Çağdaş fazla kalabalık, kalite düşük o yüzden. Ali Nazik başarılıydı. Ama ben Adanalı olduğum için Adana ile çok uzak değil lezzet ortalaması. Benim için yıldızlar tüm tatlılara gidiyor :)
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Suark said: Ama favorim beyran oldu, her gün yiyebilirim beyranı, sakatat çorbalarının forsu bitti bi anda heh. arabasi yada kelle pacayi da sevebilirsin o zaman..
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 paçayı zaten sevıom da beyran sakatata degıl
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 pascalnouman said: Patice said: pascalnouman said: patice bildi ykal-former AAL :) ahahah hangi dönem kesin tanışıyor olabiliriz. 94te girdim ykale o zaman adi akdeniz anadolu lisesiydi 2 sene 19mayıs super lisenin binasında takıldık sonra yusuf kalkavan kuyuluk villalarının icindeki binayı verince oraya tasındık okulun adı da ykal oldu okulun adı.sen hangi hocadaydın hazırlıkta her sene karma oluyordu biliyosun sınıflar belki aynı sınıfta bile okumusuzdur :d merakta bırakmasanıza insanı kaarşim :D
Zealotone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Uçak bileti vs. fırsatlar olursa bilgilendirebilirsen sevinirim :D hatta bunun için bir sticky başlık açılabilir bence. fırsatlar ismiyle fln
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Kampanya var, sonra neden yazmadın, neden söylemiyosun demeyin.. Başlık açalım hatta ben oraya yazayım kampanyaları.. http://www.flypgs.com/kampanyalar/2065/kacirilmaz-kis-firsatlari.aspx Bi de mobilde alınca uçak bileti %30 indirimli, bide öyle bi kampanya var.. B)-
guncel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 halil usta, koçak dışında ne yapılıyordu
guncel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 başka yemek yeri var mı bir de araba kiralamaya gerek var mı, merkeze yakın mı bu yerler havastan inince
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 zeugmaya gıtmeyeceksen gerek yok parkedıp yuruyosun zaten.
guncel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 walla küşleme iyiymiş boşuna kuzu şiş yiyormuşuz
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 miyaw33 said: Sabah metanette beyran corbasiyla başlangıç yaparsınız, yürüyerek elmacilar carsisina gidip biraz gezilir. Saat 10 a dogru(kesinlikle daha geç degil) Zekeriya da katmeri dükkan kapanmadan yersiniz. Bu enerji ile zincirli bedesten bölgesi, cam müzesi yürüyerek gezilir, 12 civari tahmis kahvesine girip kahveler içilir ve öğle arası anlatılır. 14 gibi imam cagdasa girilip yemek yenir, ordan tatlı için gene yürüyerek baklavaci inal a gidip baklava yenir. En yakın taksiye atlayıp 3 saatliğine hayvanat bahçesine gidin, baya yürüyeceğiz için mide rahatlar, tekrar taksiyle akşam yemeği için halile veya yesemege gidersiniz yemek sonrası Koçak baklavadan paket baklava yaptırıp uçağa gidersiniz. Ben bütün misafirlere aynı turu attiriyorum. Hem mide fesadı geçirmiyorlar hemde herseyi tadiyorlar bunu kendime kaydediyorum
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 imam çağdaşa gidilecekse sabah ilk iş gitmek lazım, ilk müşteriden hesap almıyorlar çünkü
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 zaman sınırlıysa imam çağdaşsız antep gezisi yapabilir miyim? kebap için halil usta, tatlı için zeki inal'a gitsem daha iyi zaman/performans yakalar mıyım ? yoksa illa imam'dan ali naziği yemeli miyim sizce antebe gitmişken
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Zeki inal ve Halil usta çok daha iyi tercih olur, ama zeki üstada baklava bulamama ihtimalin var. Çağdaş gezi rotasinin ortasında olduğundan zaman kazandiriyor
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 bu müzenin arkalarına doğru ara sokakta olan halil usta mıydı? o daha iyi galiba baklava için koçaktan istanbula söylediğim baklavalar, istanbulda taze olarak yapılan baklavalardan daha iyi geliyor bana, yerinde taze yemek daha iyi olabilir
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 bu başlık up'lanır mı be? neyse bu kış bedelliye gitmeden önce bi antep yapmak şart oldu yine. imam çağdaşı ziyaret etmeyeli uzun zaman olmuştu. :D
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Kocak guzel ya, ben de seviyorum. Bodruma soylediydim 1-2 sonra bodrumda guzel bi baklavaci acildi, nusrete falan veriyo. Biraktim soylemeyi sdfg
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 nusretin havuç dilimi imam çağdaştan gidiyor, bodruma açılan imam çağdaş olmasın?
Öne çıkan mesajlar