Patice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Kıskançlar ölsün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Book.flypgs çöktü giremiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Patice said: barbu said: 25TL nereden aldın. Ben de yapacam bunu. Pegasus.. Ben ucuz bilet avcısıyım. Manyak gibi kampanya kovalıyorum. Puanlarla da bilet alıyorum. Evlendiğimizden beri yarım dünya yol yaptık sanırım :) Şimdi arkadaş grubumuzu da zehirledim. Artık kalabalık gidiyoruz. Şöyle ki Antep uçak biletleri normal şartlarda 80 TL + , geçenlerde hafta içi uçuşlarda %50 indirim yaptı ( 24 saatlik kampanya ) 100 TL'ye 2 kişi git-dön =))) Bu şekilde Kapadokya, Prag, Viyana, İzmir, Adana ve daha sayamadığım yerlere gittik.. Kampanya dönemi değişmiş olabilir ama Haziran ayında Viyana 85 TL / Budapeşte 90 TL biletler vardı geçen gün =))) Edit: Ekim ayı için de 450 TL'ye Amsterdam - Brüksel gidiş-dönüş aldım SDFSdd.. ( 2 Kişi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 afrikada açlıktan ölen çocuklar için de yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Onlar için her gün kebap yiyorum. Patice mersine geldiğinizde bigün sizi 7kardeşlere götüreyim ben. Bir küşlemesi var aklın çıkar. Kharon test etti onayladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ucuz bilet bulduğunuz zaman yazın da bizde gidek bari 25 lira ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 ulan izin derdi olmasa ben de kovalicam ucak bileti de meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 axedice said: Onlar için her gün kebap yiyorum. Patice mersine geldiğinizde bigün sizi 7kardeşlere götüreyim ben. Bir küşlemesi var aklın çıkar. Kharon test etti onayladı Annemlerin eve çok yakın hiç yemedim ama ya.. Web sitesine baksana kurban olurum Mersinim yha <3 :)-D http://yedikardesler.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 pascalnouman said: ulan izin derdi olmasa ben de kovalicam ucak bileti de meh Ne izni ya biz çoğuna haftasonu gidiyoruz. Geçenlerde Cuma akşam 20.00 gidiş - Pazar 22.00 dönüş yaptık Kapadokya'ya.. 2 Kişi toplam 120 TL Ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 haftasonu odev yapıyom ben yhaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 OK senin yerine Suark 2 kebap fazla yer :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 suark demisken cekik e slm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 = ) A.s. karşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 esh'in yazdiklari tamamen dogru, disina cikmayin. bi de gitmisken bize fistik getirsenize 1 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 @fizban IBAN'ı nereye yollim Sdfsds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 valla getireceksen at pm'den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Alırım ya canın sağlosun 12 Mayısta gidiyoruz o zamana dogru yıne konusalım sen İstanbulda mısın? İmam Çağdaş'tan bakabılırız. Kilosu ne kadardı hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 yis istanbuldayim. kilosu ne kadar bilmiyorum. bir giden gruba daha siparis verdim ben, onlar 30 nisanda donuyor, getirip getirmeyecekleri supheli. onlardan gelmezse tekrar durterim hehe. kilosu gecen subatta 35 falandi orada, burada 50'lerdeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 fizban said: yis istanbuldayim. kilosu ne kadar bilmiyorum. bir giden gruba daha siparis verdim ben, onlar 30 nisanda donuyor, getirip getirmeyecekleri supheli. onlardan gelmezse tekrar durterim hehe. kilosu gecen subatta 35 falandi orada, burada 50'lerdeyken. Senin için aradım sordum imam'ı. Kilosu 50 TL dedi abla. Sende sor istersen. Ben alabilirim sorun olmaz. Bu aradaaa, İmam Çağdaş'tan İstanbul'a sipariş verebiliyorsun. Ben daha önce 2 kez baklava ve fıstık siparişi verdim. Ofisten birilerini de dahil et kargo parasını böl :) Güzel paketleyip gönderiyorlar, sadece kuru baklava tavsiye ederim ama diğer şerbetliler şekerleniyor. Ama 'altın vuruş' dedikleri kuru baklava harika ötesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 http://harbiyiyorum.com/wp-content/uploads/kuru-kare-baklava-imam-cagdas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 http://saharghazale.com/wp-content/uploads/2012/08/wpid-Photo-Aug-6-2012-23221.jpg şöyle bi lübnan tatlısı var mükemmel bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 imam cagdas oncedne baklava gonderip de fistik gondermiyodu. iyiymis ya onu bilmiyodum hehe eywalla. fistiga doyayim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Ama telefonda onların diliyle konuş sdfsds.. EVVAT EFENDIIIM BUYRİİİN diye açan bir amca var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Fin said: http://saharghazale.com/wp-content/uploads/2012/08/wpid-Photo-Aug-6-2012-23221.jpg şöyle bi lübnan tatlısı var mükemmel bişeymiş. hamurun içinde ne varr o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 değişiyor kaymak antepfıstığı çam fıstığı değişik marmelatlı bişi vardı ama bugüne kadar yediğim en iyi tatlı falandı p.s:iskenderun'luyum künefe baklava falan yanında halt etmiş :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar