Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editor'dan sunucuma DDOS

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Log'a gore editor hala IE 6 kullaniyo.

IE 6 browser'ini acmis sunucu ustunden ve surekli F5'e basmis. Ustelik saniyede bilmem kac kere yapmis bunu.

Baya sorunlu herif ya. Hani yalan soylenir de bu kadar barizi de soylenmez. Baya aptal olmak lazim "iki F5 yaptik yeaa" diye takilmak icin.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE bu arada bosuna ugrasiyosun. Yakaladikca tum bloga cak iptables'i gitsin.

said:

route: 37.187.0.0/16
descr: OVH
origin: AS16276
mnt-by: OVH-MNT
source: RIPE # Filtered

iptables -I INPUT -s 37.187.0.0/16 -j DROP

Oldu da bitti masallah.

Ha dinamik IP'den gelenleri de fail2ban eler zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi beceremiyosa parasini verir yaptirir yeterince damarina basarsaniz. Olay yapabilmekte ya da yaptirabilmekte degil haliyle. Yetenek ya da marifet degil yani.

edit : ha bi de spoofed IP'leri falan yakalamak oyle atla deve bisey degil. Yeni cihazlarin cogu otomatik drop ediyo ediyo zaten gelen talepleri. GERGE'in sunucuya kadar bile gelmez yani o saldiri.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi sn şimdi biyere kadar komikti güzel şenlendik eğlendik filan da yeter artık yani ciddi ciddi cevap vereceğim;
halen bukadar becerebilmiş diyor :) Şimdi birisi gelcek yok edecek 5$lik VPS ini benden bilecek hahaha Tamam peki öyle de ozaman niye ağlıyorsun arkadaşım konu filan açıyorsun ? böyle böyle yaptı zarar verdi hedehüdü niye milleti meşgul ediyorsun. Saldırı oldu engelledim eziği dersin olur biter. Gelip burda editor böyle yaptı şöyle yaptı bakin takip ettim şu IP ler çıktı bilmemne. CabukVPN i burdan paticik ten evet paticikten kullanan sayısı 20nin üstünde, ücretli olsun ücretsiz olsun çoğu ücretsiz kullanıo. Bu yan bilgi olarak dursun burda.Şimdi yorum yapanlar Yok ücretsiz hizmet sunuyormuşta ben engelliyormuşumda ya ne işim olur arkadaş ? Öyle bişi olsa zaten bw sini bitiririm çok net 5$ lik vps zaten biliyoruz, hadi onu geçtim DNS ine dalardım dimi? mantık aramak lazım biraz?
ya da gidip 10TB lik serverlarımdan bitanesini kilitlerdim, VPS e bile değil direkt DO nun serverina yada routerina. Ben başta söyledim zaten diğer konudada ben DNS providerilik yapmıyorum güvenlik sorunları yüzünden, bunuda belirttim konuda zaten uyarılarımı yaptım.

Ha bide diyorlarki yok gizlenmemişim,spoof yapmamışım daha neolduğu bile bilmezler muhtelemen... falan filan ben öyle bişi yapsam zaten gizlenmemki öyle bişi yapıyorsam Gerge ye benim yaptığımı zaten belli etmek için yaparım, niye gizleneyim gizlenecek birşey yok. Ha gizli yapabilirmiyim merak etmeyin çok daha ciddi gizli şeyler yapabilecek tecrubem var eskiden kalma ama şuan ayırabildiğim tek zaman paticik, patiyede eğlenmeye ve oyunları takip etmeye geliyorum. Arada da bilgili olduğum konularda yardımcı olmaya çalışıyorum.

Yok hasetmişim bilmemne puhaha Ben gergeye niye haset olayım arkadaş ? ha arada benim üstüme oynuyor oda sizin yüzünüzden gaza gelip kasıyor ayrı konu.Haset olsam gizli filan olması gerekmiyormuydu bu "saldırının". Ama yani aksine daha çok desteklediğim birisi niye hasetleneyim arada hafif troller geçiyor tabi olur öyle şeyler.

Saldırıyı kınayanlar da komik nasıl bir abartı, troll mü değilmi emin olamıyor insan. Sanki adam full-scale attack yemişçesine tepkiler, 'yazıklar olsun tüüü' filan ilginç neyse bişi demiyorum onlar için bence herkes neyin ne olduğu gayet iyi biliyor...

Gerge şimdi tekrar sana gelelim saniyede 90 sorguyu rahat alır diyorsun da belliki beni dinlememiş ve denememişsin :) benim dokunduğum nokta da her nekadar sağdan soldan doğru bilgileri toplasanda tecruben fazla yok.
Birisi bişi söylediği zaman değerlendirmeyi bilmelisin ha yapmıyormusun evet değerlendiriyorsun bazen... bazen. Sadece web i aç ve F5 e bas sitendeyken çok net bak 1-2 saniye ya dene Bunu bikaç dk yaptığını düşün, bak bakalim noluyor. Ha bak Fail2ban i yüklememiş olmadan da kötü bir tecrube örneği public bir site yapıyorsun... siteyi geç VPS in var VPS lerin tek kurtarıcısı fail2ban bunu bilmemek kullanmamak çok amatörce.

Halen dediğimi denemeyip bana gelip burda HOHOHO 90 sorgu 312 dk bilmemne diyeceksen zaten birdaha cevap yazmam sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Başkasının iyiliği için falan server denediğini sanacak kadar saf olanlar varsa geçen sene sadece kendi serverı kullanılmıyor diye ertesi gün patide ipsi verilen kişisel serverları göçertmeye çalışan lamerin bu adam olduğunu hatırlatırım.

neden bahsettiğinden en ufak bir fikrim yok...
Karıştırıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

safkljkla timu güldürdün beni başka ne olabilir bw den bahsetmişim orda zaten en az bw li serverlarım 10tb... ona rağmen laf sokma gayreti yine wow... anlık olarak gerçi şuan en fazla 40gbit IP transmitim var en geniş hattım

Oooo erkek yancı Napolyonn da burdaymiş Sadece Arkadaşlarım bana ismim le ifade edebilirler sen kimsin pardon ?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Log'a gore editor hala IE 6 kullaniyo.

IE 6 browser'ini acmis sunucu ustunden ve surekli F5'e basmis. Ustelik saniyede bilmem kac kere yapmis bunu.

Baya sorunlu herif ya. Hani yalan soylenir de bu kadar barizi de soylenmez. Baya aptal olmak lazim "iki F5 yaptik yeaa" diye takilmak icin.

http://i.imgur.com/MshdLD1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

OVH'nin fiyatlari iyiymis bu arada, sayesinde onu ogrendim. SSD yok ama, 10GB de az alt hesabindaki. Ust hesablari DO ile ayni hesap maddi olarak.

Birde VPS 100mbit ama garantili

cloud u tavsiye ederim ama çok daha iyi performanslı...

DO nun tam rakibi olarak ise vultr
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...