Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Insallah 1000 lira yapar oyunlari. Boyle olunca gotumuzu darlayip alabiliyoruz cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 OsManiaC said: nvidia update yaptım en düşük ayarlar 1080de 100-119 fps arası aldım. Saçma FPS droplar var. Ben bu kadar beklemiyordum performansın mok olacağını. Hele o açılış neydi yav. Yama şart. Nvidia özel bir ayar açıklaması yapmış. http://www.geforce.com/whats-new/guides/call-of-duty-black-ops-3-graphics-and-performance-guide Buraya göre bazı gereksizlikleri kıstım da rahatladı oyun ama yine de yama şart şart şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 COD gerçeklikten uzaklaşmış iyice bu oyunda ya, Tam bir Play station oyunu olmuş. PC'de oynayan FPS tutkunlarına göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Alınır mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 her sene aynı bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 bi ipden 50 tane oyun çıkarırsan ne kadar farklı olabilir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 noddle said: COD gerçeklikten uzaklaşmış iyice bu oyunda ya, Tam bir Play station oyunu olmuş. PC'de oynayan FPS tutkunlarına göre değil. aynen. tamam ww teması sevmiyorum ben ama cod 2 nin timeline ı fln yeterliydi. bu oyunu almam bile cod fanı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 campaign baya kötü ya. Bölümler sıkıcı, hikaye olmamış direk. Arada 2-3 inceptiona bağladığı yerler hoştu. Hendricks kadar mal başka karakter yok sdf Sonu da boktandı. Black Ops 1-2 sevmiştim baya da bu çok alakasız olmuş onlarla da. Multisi güzel bu sefer ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Siz halen o kötü bu kötü BF wins vs diye söylenip durun adamlar 550 milyon dolarcık satışa ulaşsın 1 haftada... said: Activision's Call of Duty continues to defy odds, proving that annual releases don't necessarily result in gamer fatigue. The publisher announced today that Call of Duty: Black Ops 3, which released on November 6th, exceeded $550 million in sell-through worldwide in just the three-day opening weekend. http://www.gamezone.com/news/call-of-duty-black-ops-3-tops-jurassic-world-as-biggest-entertainment-launch-of-2015-3427566 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Dunyanin cogu malsa napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 iyi satan oyun=iyi oyun olsaydi keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 DareJedi said: Siz halen o kötü bu kötü BF wins vs diye söylenip durun adamlar 550 milyon dolarcık satışa ulaşsın 1 haftada... eh marketing'e servet döktükten sonra çok normal. 100-200 milyon dolar basıyor artık AAA şirketler. Fallout 4'te de öyle, GTA 5'te de öyle, BO3'te de öyle... bi oyunun iyi kötü ya da kaliteli çöp olmasını belirlemiyor satış rakamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 tiviçte hangisi daha çok izleniyorsa o daha iyi oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 demokrasi > meritokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 bunun zombi şeysine sardırdık bir kaç gündür ama pek başarılı olamadık hatunla :/ yol yordam gösterin pls. sekizinci tura zar zor gelip patlıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Geçen indirimde season passli halini 170TL ye aldım TR storedan ben çok memnunum oyundan ilk kez bir COD oyununda 3 günde 55lvl oldum genelde 1 aya yakın sürünürdü zere günde anca 1 saat fln oynar sıkılırdım bu hayet iyi olmuş. http://www.fragtist.com/wp-content/uploads/2015/12/Fragtist-Black-Ops-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 erenköy göztepe civarında oturan ve oyun datasını paylaşabilecek var mı acaba? 50 gb indirmem mümkün değil aylık adil fuckshit kotam ztn 70 gb falan. yardımcı olabilecek var mı? akşam iş çıkışı bi rahatsız edicem sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ya yok mu şu üsttekine yardım edicek birileri bi dürüm çalışır yardımcı olana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 progamer said: campaign baya kötü ya. Bölümler sıkıcı, hikaye olmamış direk. Arada 2-3 inceptiona bağladığı yerler hoştu. Hendricks kadar mal başka karakter yok sdf Sonu da boktandı. Black Ops 1-2 sevmiştim baya da bu çok alakasız olmuş onlarla da. Multisi güzel bu sefer ama bence. captain price napıyo captain price, hatta bi ara rütbe atlamıştı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ehueue cod tarihinde ilk heralde oyun çıktı daha 1 ay geçmeden %25 indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 mokoko said: erenköy göztepe civarında oturan ve oyun datasını paylaşabilecek var mı acaba? 50 gb indirmem mümkün değil aylık adil fuckshit kotam ztn 70 gb falan. yardımcı olabilecek var mı? akşam iş çıkışı bi rahatsız edicem sadece :D beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Aldım ben de qızlar eqles1n PS: SP campaign boqum qibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar