knox Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 8 saat önce, Sam dedi ki: 3 gün bedava oynatıyor da, ne yaptıysam ettiysem free lc'leri yükletemedim bir türlü mortal empires hariç. bastım, bekledim, steam'i kapattım filan fayda etmedi. bir öneriniz var mı? free lc'ler dahil olmayabilir mi? mortal empires, ilk oyunun sahiplerine veriyor. birde denemediysen oyun içinden değilde, steam store dan indirmeyi denelcleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 (düzenlendi) 29 dakika önce, knox dedi ki: free lc'ler dahil olmayabilir mi? mortal empires, ilk oyunun sahiplerine veriyor. birde denemediysen oyun içinden değilde, steam store dan indirmeyi denelcleri evet o aklıma geldi bir tek ama free yazıyor sonuçta diye ısrarla üstüne gittim. jeanne d'arc'ı alacaktım. neyse artık 3 gün başka birşeyle oynarım, mortal empires sararsa alırım ama geçen yıl 50 lirayken kaçırmışım, zam yemiş ya pff. o ara almak lazımmış. Nisan 17, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Bu arada oyunun kamera kontrolunu duzelten bir mod, patch falan var mi? Efsane kotuymus kamera. Bir de dun daha tutorial'i yaparken kontroller kilitlendi, her seyi yapabiliyorum sadece unitlere komut veremiyorum falan... Boyle fantastik buglar cok mu fazla? Geri vereyim eger bunlara cozum yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 kontrolü değil de daha da zoom out yapmana izin veren bi mod vardı. steam workshop'ta en çok subs'lananlara bak bulursun, better camera mı öyle bi ismi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 yalnız kuşatma saldırısı ne kadar iğrenç olmuş, kuleler HERYERİ vuruyor, şaka gibi. at çöpe artilleryi olmuş oyun. işte bazı açılardan iyi, bazı açılardan da beğenmedim yani bakalım biraz daha oynayayım. kötü zamanlama oldu ama bu haftasonu pek vaktim yok inadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 yesil oglanlar yok mu bunda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 (düzenlendi) lizard var yeşil. mortal empires campaignde önceki oyundakiler oynanabiliyor önceki oyun da varsa. repanse nihayet eklendi, sanırım onun hatırına alacağım. bretonnia peasant mekaniklerini pek beğenmedim gerçi ama neyse. Nisan 18, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 (düzenlendi) ben de simdi onla basladim yeni, garip geldi o is, oyunun geri kalaniyla alakasi yok. yilansi ejderha adamlarla oynadim bi tur, ben ikinci lorda adam alana kadar fareler 4 tane 20/20 lordla ustumden gecti. Nisan 18, 2020 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2020 (düzenlendi) ben de ilk defa kale alamadım bir oyunda, zombiler kaçırttı köylüleri. kale kapıları kaçan adamlar açılıyor ama dışarıdaki süvari o açık kapıdan geçemiyor. bayağı iddialı kötü olmuş kuşatmalar, bütün sonsuz menzilli kuleler dipdibe tek cepheye bakıyor. adı kuşatma ama şehrin sadece bir kenarında geçiyor savaş. hayır bekleyeyim desem 15 turn ve ordunun suyu yetmiyor beşinci turnden itibaren. eee yani nasıl bir saçmalık anlamadım. ya lordlar attan inip yaya savaşabiliyormuş, bütün savaşı değiştirdi bir anda lol. yokettim ikinci deneyişte ama gene bayağı kayıp oldu neyse artık. Nisan 18, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 siege battleları auto resolveluyordum ben. bu sekilde kayıpların daha az oluyordu. CA siegelerin kotulugunu kabullenmişti... neyse siege overhaul gelecekmiş... pek ümitli değilim ama görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2020 Oha mad max! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 (düzenlendi) Bu arada yeni dlc nin gazıyla oyunu yukliyim free dlc lere bakıyım dedim bende beceremedim freeleri yüklemeyi bir tek totalwar sitesi e girdigimde inventory bölümümde gothek&felix diye sittiri bottan bir dlc indirtdi onun haricinde diğerleri ucretsiz diyor duruyor indir dediğimde totalwarın kendi uygulaması geliyor ekrana yine indir dediğimde saçma bir şekilde tekrar steam e yonlendiriyor.tam Türkiye bürokrasisi lan.. İki oyuna da sahibim bu arada.birinci yuklu değil Mayıs 13, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 (düzenlendi) ben de çok uğraştım, en sonunda bir şekilde oldu. gördüğüm ve uyguladığım tavsiye şuydu: dlc sayfasında download'a basılıyor, launcher'ı açıyor oyun. çok az bekleyip kapatılıyor launcher. her biri için böyle tek tek. bayağı külüstür bir sistem maalesef, ilk defasında da olmadı, bayağı tekrarlattı. aha yalnız helal, şu oyun kadar güzel dlc trailer başka kimse yapmadı herhalde. referanslar hep efsane. Mayıs 13, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Warhammer 2 de orclar var miydi ? 1 de oynadimda 2 de hatırlamıyorum. Bu dlc le orc oynama sansimiz mi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 mortal empires campaign ile ilk oyundaki herkes oynanabiliyor yeni büyük dünya haritasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 (düzenlendi) haha çok ilginç ya bazılarını steam kütüphaneye kabul ettirebildim 2-3 kaldı ha gayret.. edit:lol birde yeni gördüğüm dlc leri 21 ağustos 2017 de eklemişsin demez mi Mayıs 13, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 bu arada oyunun launcherı ile steam arasında bir senkron bozukluğu var.yüklenen dlc ler steam de yüklenmemiş gözüküyor vs.bu launcher neden gelmiş onu da anlamak güç ama ilk defa böyle birşeyle karşılaştım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Eltharion begins the Vortex campaign with a Loremaster of Hoeth named ‘Cavill’ https://www.pcgamesn.com/total-war-warhammer-2/henry-cavill-loremaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2020 ahah henry cavill beğenmiştir umarım, adamı zaten man of steel’de beğenmiştim ama gitgide takdir ettim daha çok. klişe olacak ama içimizden biri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 totalwar.com hesabınız varsa ücretsiz dlc örümcek binek yollamışlar, fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 (düzenlendi) Deneyemedim ama şu modları denemek gerek.grafiklerde de bariz iyileştirme var.zoom in out da ayrı güzel bu da yeni dlc deki yeni unitlerin savaşı.yine çok güzel görünuyor ama hangi modlar kullanılmış bilemiyorum Mayıs 25, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 imrik çok güçlü yapmışlar ya ahaha aynen şu şekil önüme kim çıkarsa çıksın yaktım kül ettim 2-3 tane dragon ile full stack orduları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar