totemic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 map çok iyi değil mi ya? bir de 1. oyunla birleşeceğini bilmek hmmmmps ıslandım resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=h7e3jCd62C0 said: Malekith also has a High Elf slave for his personal uses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 abiler şu monster hunt olayını gerçekleştiremedim.baskın yap diyor belirli şehire.baskın mod una geçiyorum talan ediyorum şehiri ıhh olmuyor.kople işgal etsem iptal oluyor görev:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Türkçe de ne diye geçiyor bilmiyorum ama, şurada sağ aşağıdaki butona tıklayarak yağmalama(?) moduna geçirmeni istiyor muhtemelen senden görev o bölgeye gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ok birde oyle deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 bug varmis galiba ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Ben bir tane o şekilde monster hunt yapmıştım. Yanılmıyorsam bretonya şehrinin yanına gelip orduyla toprakları yağma yapmanı istiyordu. Şehri yağmalamadan ordu pozisyonlarından yağma seçip orduyu bir turn orada bekletince görev tamamlanmıştı. Aynı görev mi bilmiyorum veya belki daha sonraki bir peçte buglanmış da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 oldu abi dediğini denedim.çok sağol valla yeniden başlıyıp duruyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 üç çeşit istek var, baskın, yağma, talan diye baskın için baskın kampı kurmak gerekiyor (kamp sembolü var), yağma için meşale olan sembol seçilmeli, talan ise şehirin yağmalanıp bırakılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 tanrı puanları için biraz uzattım, 230 turn v.hard, 2.300.000 altın ve turn de 10k gelir, 2 si ana lord canavar ağırlıklı 5x20 birim ordu. ilk tespit olarak, bütün tanrıları 2 seviyede tutma ihtimali yok galiba... sonra, mamutlar çok güçlü, öyle böyle güçlü değiller + canavar avlarından resmen süper silahlar düşüyor mesela ben şöyle oynuyorum, lord dahil öne 4 mamut 1 dev, arkaya, 3 normal 3 buz trolü, arkaya özel birim olan kurt ve kertenkele, iki kurt at arabası, 2 de ejderha bir ordu kurdum mamut avı görevindeki cüceler dahil her seferinde önden mamut ve devleri ortadan soktum, ejder ve at arabaları kanatlardan gitti, mamutların ardından troller ve sonra diğerleri olarak saldırınca 80 kişilik katil bölükleri olsa dahi çok kısa sürede işleri bitiyor artı bunlara canavar avı ganimet özellikleri ve sihirde eklenince -ben okul olarak gölge kullanıyorum- hepten şenlik oluyor mesela, lord mamut üstünde, buz ejderi avı ganimeti girdap yapan artifak ile 4 tane 1. seviye birimi çok kısa sürede dağıtabiliyor ama şöyle bir durum var, birimle biraz nazik olduğu için, devamlı kotrol etmek lazım, bu yüzden ben normal hızdan düşük olarak oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Turkce biye oynuyorsun su oyunu ya koylu musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Türkçe oynayın abi, dayanın ama oynayın. Sonuçta dik ekledik kaç kişi oynuyor diye istatistik tutuyorlar. Lütfen duyarlı olalım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 siz archona(chaos) katildiniz mi? yoksa sıkarım alayınıza mı dediniz.norsca gercekden guzel olmus.hatta en zevkli irk olmus diyebilirim.monster huntlar,kademeli ilerleyen questler,tanri olayi vs yeni birim koysunlar 2.oyunda da oynarim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Ben sıkarım dedim sonra olaylar geliști =D Șu ana kadar ki en sağlam campaign oldu. Bunu gördükten sonra 2. oyundan çok umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 köylü gibi açıklama okumadığım için benim için problem olmuyor dil :) ayrıca Yabgu haklı ayrıca, 1 kaç ufak çeviri ve anlam bozukluğu dışında çevirisi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Redeagle said: Ben sıkarım dedim sonra olaylar geliști =D Șu ana kadar ki en sağlam campaign oldu. Bunu gördükten sonra 2. oyundan çok umutluyum. ahaha aynen abi küsler baristi.herkes su an bir dusmani var adamlar haritayi sildi supurdu.sirf şu olay bidaha oynatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Dwarf waagh!!! https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/853850879113875029/6E55937636B10107CAEF2D4A17DD3D8793E4BACA/ karak hirn taraflarında 2 full bayrak ordusu daha var burda gözükmeyen adamın şu ana kadar 4-5 tane full ordusunu patlattım oda yetmezmiş gibi dwarflar bi orc kabilesiyle müttefik 4-5 full orc waagh geliyo kadrin tarafından everchosenda geliyo ordusu benim sınırda bekliyo şu an 4 full bayrak 20 civarı ordu yenmem gerekiyo toplamda 3 ordudan fazla yapamıyorum upkeep yüzünede nasıl olcek bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 first strike ile yan yana orduları teker teker avlayacaksın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=phpMYkFodkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yVe9WoKm448&feature=push-u&attr_tag=MBlD0beLKZR_qoAN-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vG_wtLmL4iY https://www.youtube.com/watch?v=qCanCCIIxKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Total War Eras'tan tut Rome II'nin içine mancınık olan koleksiyon paketine kadar alayı var. Total War Warhammer'ı gayet severek oynuyorum ama koleksiyon paketlerini almadım, albenisi olsa da almadım. Çünkü psikolojik olarak kabullenemedim :D Total War gerçek tarihle bugünlere geldi falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=KfkTSpLY2XU gelse ya araby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Frostbite said: gelse ya araby Ben Tomb King istiyorum. Onların uniteleri daha çeşitli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Dwarflarla aktim ben de. Victory kolay bir sekilde geldi, Archeona da acimadim, Empire ile birlik oldum baktim onlar tokatlayamiyor saldim dwarf lordlarini aldilar kellesini. Oyun guzel olmus gercekten, oynadigim en eglenceli total war idi herhalde. Simdi Vampire Counts ile basladim. Keske dwarflarin mekanlari da ele gecirip dwarf skeletonlarla doldurabilsem meydanlari sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar