Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=q8jFCMB-eHU&feature=push-u&attr_tag=yfqUqcJZFG4VlapN-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=OKGPLaoikfk https://www.youtube.com/watch?v=Go_mpfuUn68&feature=push-u&attr_tag=UoKWIHgYZijNNiFp-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1j8Mt3UlqdA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qO8OtI0FQMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yz7qXNJglxI&feature=push-u&attr_tag=uxtFTwEJ3NjmDQTI-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 ne content yigdilar bu oyuna ben soylemekten biktim, adamlar yapmaktan bikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sekiz hafta sonra ikincisi cikiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 evet. alsana co op campaign atariz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Yeni oyun geliyor diye buradaki content değersizleşmedi ama. Bir süre sonra iki oyun birlikte oynanabilecek sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 hepsi birleşecek voltranı oluşturacak elhamdülillah :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Adamlar gerçekten oyunu bir buçuk yıldır oynatmayı başardılar. Yeni oyun çıkaracaklar hala oynasın çocuklar diye kovalamaları takdire şayan cidden. Rome 2 affedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 norsca https://www.youtube.com/watch?v=kO3c1Rd-nNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Attila affedilmedi, bu rezaleti düzeltmeliler. Hoş daha dün Garamantlar ile campaign bitirdim ancak performans ve bazı animasyonlar seriye yakışmayacak çapta rezil durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Atilla boktan olunca geçtim onu ben. Yeni warhammmerlar bence daha iyi. Her ırkın farklı şekilde oynanması falan hak ettiği kadar konuşulmayan süper bir özellik bence. Cüce campaigni bitirdikten sonra vampirlere geçtim. İki oyunun birbiriyle hiç alakası olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 atilla boktan değil ama sıkıntı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 warhammer ile yaptiriklarini gorunce, total war'un hakki fantasy setting mis dedirtiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Doğru değil bence. TW'unun hakkı Warhammer franchise'ına gösterilen özenin diğer title'lara da gösterilmesiydi. İletişimini etkileşimini content oluışturmayı falan kusursuz yaptılar. Büyüyü ve flying üniteleri es geçip historical bişi yapsalar neden sıçsınlar bu öğrendiklerini uyguladıkları sürece? 2019 TW3 2020 Medieval 3 2021 Medieval 3 Expansion 2022 Empire 2 2023 Yeni Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Bir sonraki tarihsel oyunlarının şimdiye kadar ele almadıkları bir dönemde/yerde geçeceğini söylediler, o nedenle 2020'de Medieval 3 bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 yeni oyun değil yeni motor kassınlar diğer taraftan warhammer başı sonu belli bir sistem olduğu için çizgi üzerinde sorunsuz gidiyorsun ama tarihi oyunlarda öyle değil biri empire ister, biri medieval ister, ben rome isterim şahsen, birine tarhisel tutarlılık sorun yaratır, birine olmazsa olmaz dır falan bunlar hep mesele dünyada hakkı ile yapılan roma oyununu taktir edecek kadar kalifiye oyuncu az, ama ortaçağ temalı bir oyunu osura osura oynayacak insan tonla var, dimiz amin, ırkımız şükür diye geziyorlar... hal böyle olunca warhammer gibi bu gibi tartimalardan arınmış bir oyunda rahat çalışmak daha olası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Sorieno said: Doğru değil bence. TW'unun hakkı Warhammer franchise'ına gösterilen özenin diğer title'lara da gösterilmesiydi. İletişimini etkileşimini content oluışturmayı falan kusursuz yaptılar. Büyüyü ve flying üniteleri es geçip historical bişi yapsalar neden sıçsınlar bu öğrendiklerini uyguladıkları sürece? 2019 TW3 2020 Medieval 3 2021 Medieval 3 Expansion 2022 Empire 2 2023 Yeni Türkiye Shogun ve Medieval serilerini seven biri olarak bence yeni oyunda sıçmazlar ama bu kadar da renkli olmaz. Uçan üniteler ve büyü bin tane yenilikten iki tanesi. Cücelerin alev sıkan üniteleri, imparatorun roket atarları, vampirlerin savaș alanında ünite olușturması vs. vs. diye gidiyor liste. Her ırk burada farklı oynanıyor. Cücelerlerle oynarken atlı üniten yok. İyi koșamıyorlar. Helikopterler son tierde ve defansları düșük. Vadinin tepesinde bekliyorsun. Gelene torpido ve alev yağdırıyorsun acayip defansif üniteleri var. 3 kiși kalsa bile kaçmayabiliyorlar. Vampire geçince bir yerde bekleme diye bir olay yok. Ünitelerin moralleri daha düșük ve moral inince kaçmak yerine çat diye ölüyorlar. Ayrıca mancınık gibi uzun menzilli bir silahları yok. Vampirken zombi gibi kalabalık ünitelerin arkasına saklanıp zerg rush yapıyorsun. Hava üstünlükleri olduğundan harrass yetenekleri de çok güçlü. Savaș sonunda yenersen bazen ölen ünitelerin canlanıyor. Campaign mapteyse roller tam tersi. Cüceler yer altından gidip hızla mesafe kat ederken vampirler ișgalleri yavaș yapıp vampir corruptionı yaymak zorunda. Yoksa ișgal ettikleri yerler yeterli corruption yok diye hızla isyan ediyor. Cüceler fortification kurup düșman hattında bile ünitelerini iyileștirebiliyor ve global recruitment yapabiliyor. Vampirlerde kendi topraklarında bile global recruitment yok. Ya oyunun ilerlemesini bekleyip bașkalarının savaș alanlarından ünite dirilteceksin ya da ordunun bulunduğu yer kendi toprağın olacak ve o province de istediğin ünitenin askeri binası olacak. Bu sadece iki ırk. Bütün ırklarīn farklı mekanikleri var. Bretonya crusade yapıyor, orkların waaagh mekaniği var. Yeni norslar büyük canavarlar avlayıp ülke bașkentlerini yağmalayarak teknoloji ve ünite açacak. Ayrıca 4 farklı tanrıdan birini seçtirtecek. Irk mekanikleri ve ünite çeșidi olarak tarihi oyunlar aynı tadı veremez. Ortaçağda genelde çeșililik 3 okçu varmıș da birinin menzili daha yüksekmiș diğerinin eteği farklı renkmiș falandan ibaret oluyor =) O yüzden AI mı geliștirirler, diplomasi mi gelișir yoksa EU'dan mekanik mi așırırlar bilemiyorum ama yeni bir șeyler yapmaları gerek. Yoksa çok sönük kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 @redeagle aynı sebeple sc'den sonra eycof oynayamamıştım. "birinin okçusu +1 vuruyormuş ama meğersem öbürünün de duvarı +1'miş diye ırk mı olur" diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 vimpirlerin süvarileri iyi iş yapıyor, es geçmeyin onları. ben %50 kullanıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Blood knightlqar acayip güçlü. Yine vampirin harrass ve rush taktiğinin güzel bir temsilcisi. Beleș dlc olarak eklendi galiba. Oyunda çünkü oyunda event var "blood knightlar topraklarımızdan geçiyor ama onurlarını bahane edip savașa katılmadılar" șeklinde. Diğer atlı üniteleri bunlar kadar faydalı değil. Edit: sayfa bașı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 diğer süvariler de iş yapıyor, adı ne diye geçiyor bilmiyorum ama büyük savaşların olduğu bölgelerden daha oyunun başında -mesela 3.-4. turn gibi- draft edebiliyorsun ucuza geliyor, farkta yaratıyor, rakibin ilk seviye adamlarına isimli birliklerde cabası + mortis engine le artık allah allah demeye başlıyorsun, iki mortis -biri isimli birim- çevresine 8-10 süvari cücelere bile dalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Bu araçları ve black knightları düzgün kullanamadım ben bir türlü. Benim yaptığım taktiklere uymuyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar