Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Sadece 4 irk mi olacak mevcutlara ek mi bunlar gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Mevcutlara ek. İkinci oyun çıktıktan iki hafta sonra iki oyun tek campaign şeklinde oynanabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Resmen şu tek campaign şeklinde oynanabilecek olması yüzünden alıyorum sırf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Komutan said: iki hafta sonra iki oyun tek campaign şeklinde oynanabilecek. bu mevzu da sırf böyle yapmış olmak için, sanki hazır değil, tam dayaklı bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 tabi oynamak için ilk oyuna sahip olmak gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaşıldı mı bilmiyorum ama, baya güzel derlemişler https://www.reddit.com/r/totalwar/comments/6f4njh/compilation_of_all_tww2_new_information/ said: Rogue Armies: rogue armies are armies that start out on the map without any initially conquered territories, i.e. hordes. Rogue armies will have unique themes, such as mercenaries or a goblin beast master who controls various beasts from squigs to feral bastilidons. Rogue armies can be interacted with via diplomacy. Rogue armies can conquer cities and become a sedentary faction. Rogue armies taken from deepest corners of lore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 hmm hmm hm, düzgün yapabilirlerse güzel olur... gerçi en son tw.r de vardı sanki böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 tek campaign olayı güzelmiş, hemen almam bunu herhalde (bundaki ırkların hiçbiri ilgilendirmiyor şahsen) ama bütünleşen bir dünyada oynayabilmek çok önemli.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 co op campaign yapacaktik daha sam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ilk oyuna sahip olanlara indirim varmı ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 maalesef yok. bende bir indirim yapalar diye bekliyordum en azindan bir %10 fena olmazdi. ama ilk oyuna gore 30 lira daha ucuz satisa cikardilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 yuh 150 kağıt çokmuş be abi.ilk oyun bana bedavaya gelmişti bilader ekran kartı almıştı da eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 yine ucuz, 266TL de yapabilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bu arada quest battle lara teleport olabiliyormuşuz ?! Bunu 50 saat oynadıktan sonra öğrenmiş olmam :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 knox said: co op campaign yapacaktik daha sam:P ya işte ilk oyunu bile aldım ama eso ile aynı anda alınca 2 gün filan oynayabildim daha maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=mhrrZilPVoI https://www.youtube.com/watch?v=zfNbaK6FzMk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ilk oyun icin son dlc'ler ne zaman cikiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 daha çıkmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Bir tane daha çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ücretsiz olmayacakmıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 benim de aklimda ucretsiz diye kalmis fakat icerigini ya da zamanini hic bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Evet, ücretsiz. Ağustosta çıkacak diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Vazgeçmedilerse "an old friend" çıkacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 An old friend dlc değil. Ağustosta minor faction dlc çıkaracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=t795VlpftoA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar