Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Fil yerine dev koymuşlar kaç ünite götürecek acaba ölmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tahmin ettigimden bile iyi gozukuyor, modeller falan cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kale savaşı olacak mı yoksa "kale önü meydan muharebesi" gibi komik bi konseptle mi gelmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 niye olmasın ki kale içi savaşları? 15 yıldır yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kale içi savaşlarda hala o gerçekçiliği yakalyamadılar ya ben pek sevmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 attilanin satislari kotu olunca onu komple bosladilar heralde hic o taraflardan ses cikmiyo :p bu iyi olsa bari sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 WArhammerda kale savaşı masa üstünde çok yok. Daha çok masada engel olarak yıkıntı orman tepe felan var. Ama masaüstü oyunu direk benim bildiğim kadarıyla tam bir kale savaşını hiç bir zaman simüle etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Yok aslında güzel yaparsan masayı sahane olur ama tadı cıkması ordulara bakar. woodelves vs orc falan oynuyosan olmaz, mesela zaten ikisininde öle kalesi falan yok. ama söle dwarf vs orc empire vs herhangi bişi savasında kale savası olur bayada güzel olur. sorun suki terrain o kadar öküz bir şekilde efektifki masaüstünde savunmanın avantajı cok sağlam olur. 1'e 3 te bile kıramıyabilir hucum savunmayı, anca cok fazla magic abanırsa falan, hatta bütün savaslar magic abanmaya döner. bide balance max 6 tura göre ayarlandığı ıcın kale savası için baya tümüyle farklı kurallar yapmak lazım. onun yerine işte kaleymiş gibi terrain yapıp takılıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Şey fena olmayabilir cüce. Empire Vs. Dwarves gibi. CAnnon heavy 2 ordu 1 vs 3 defans felan ama destructable terrain olmaığından dediğin gibi zor. Ha bilgisayar oyununda tabiki simule edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Some traditional Total War elements—city-building, diplomacy, unit-building—will work the normal way, for the Empire at least. Other campaign elements are unique to Warhammer and unique to each faction. For example, the Greenskins will have their own system of Waaagh, which pushes them on faster when they’re fighting but penalises them heavily for peace. demisler, sslerde surdanmis: The Battle of Blackfire Pass is the subject of the demo The Creative Assembly showed me at their studio in rural Horsham. The Empire and Orcs & Goblins battle for control of a crucial lava-dotted canyon that’s traditionally the only thoroughfare between the two factions' kingdoms in Warhammer’s Old World. The battle type is new to Total War, but will be familiar to players of Endless Legend—it’s a quest battle. Every character in your army has an chain of quests to follow that unlock new items, abilities and mounts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Norak said: mounts. i have a bad feeling about this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 karakter derken heroes gibi lider mi döşeyeceğiz? bu arada uzmanı değilim ama warhammer online'daki blackfire pass'de lav hatırlamıyorum. haritalara baktım onlarda da göremedim. gamesworkshop alır o lisansı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 herosuz warhammer olmaz zaten. adam gibi general olacak lordlar herolar battlestandartlar magic usuerlar falanki tadı cıksın yoksa düz total war olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 birbirinin ayni duz generaller yerine iste customize herolar olcak bu questlerden falan gelen itemlarla vs customize kismi herolarla sinirli olmayip birimlere de gelse o zaman olur oyun tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 lamer gibi ordunun arkasında duran general seklinde olursa tadı kacar. giant gördümü peşinden kocan dwarf lord lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Dark omen gibi olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Tarih üzerinden gitmeyen bir total war oyunu nasıl olur bilmiyorum. Bugüne kadar ki bütün total war oyunlarını direk satın almış biri olarak gram warhammer bilgim olmadığından sanırım ilk defa deneyeceğim bir total war oyunu olacak. Hani tarih hepimizin tarihi ama warhammerı sadece sevenleri bilir biraz risk almışlar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 valla avrupa tarihinden cok orc goblin cuce elf bilen insan cok o yüzden ben risk göremiyorum o riskse. shougn yapıp satan adamlar sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 eski oyunlardan alip bakin iste en guzeli, "dark omen" var, "mark of chaos" var fantasy warhammerda gecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 warhammer bilin, zire çok güzel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 mark of chaos cinematiği efsane kendisi cook kötü bir oyundu ya. insallah öle bir odunluk olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 onun bide kimsenin oynamadigi bi expansionu vardi :p (ben oynamistim gerci) : http://www.youtube.com/watch?v=07z6erPl-qw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 dreagloth said: Dark omen gibi olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Cuce said: mark of chaos cinematiği efsane kendisi cook kötü bir oyundu ya. tamamen aynı şeyi yazacaktım ama üşendiğim için yazmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 çok severek oynamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar