masa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kızın arkadaşlarından biriyle yatarsan kız geri döner
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 sipeyskeyk said: abi kız seni senin bir moron olduğuna inandırmış. sen önce bundan bir sıyrıl. Bu ne lan, sürekli kendini suçluyorsun. Kız bana oç dedi ama haklı ne yapsın vs. Erkek adam dediğin hatalı olsa da kendini haklı görür abi, bu ezik halini hiç sevmedim. en doğru tespit. evet, kız da sevmiyor. arkadaşlarım da sevmiyor. diğer kızlar da sevmiyor. ben de sevmiyorum. bir ezikledim doğru, farkındayım bunun. ilişkiye başlamadan arkadaşıma "abi bu kızla çıkmıyım, ben bir kere birlikte olayım ayrılayım di mi?" demiştim. (işler tersine döndü) bu yüzden yardım istemek, dertleşmek adına yazdım buraya bu kadar WOT.
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yok mu böyle rebound ilişkisi? ex'ten hiç mi next olmamış? kabullenmem mi gerekiyor illa... az toparlarsam kafayı, kurcalamazsam gelir belki?
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 haber veririm yakın zamanda sdfs. benim en uzun ilişki yaşadığım baya birbirimize aşık olduğumuz bi kız vardı. onla ayrıldıktan 1 sene sonra denemiştik olmamıştı ben saçmalamıştım. şimdi ise aradan rahat bi 5-6 sene geçti tekrar görüşüyoruz. bu sefer o yürüyor gibi. ama saçma yani. ex'i next yapmak sonunu bildiğin bir yola tekrar girmek gibi.
Seele Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 yas +20 falansa sorun etme en kötü bir piskolog falan bul kendine.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 karakterinden çok ödün vermişsin, çok ezdirmişsin kendini. ne olursa olsun o kızla mutlu olabileceğine inanmıyorum ben. hemen salla o kızı, aynı ortama bile girme. çok pişman olacaksın ileride şu harcadığın vakte.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 abi bu kadar basit konuları çözümleyemiyorsanız ölün ya. besin zincirimizde fuzuli yer kaplamayın.
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ginaly said: abi bu kadar basit konuları çözümleyemiyorsanız ölün ya. besin zincirimizde fuzuli yer kaplamayın. senin fotoğrafı buldum ona baktım, sonra attığın postu tekrar okudum. >:D<
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 ginaly said: abi bu kadar basit konuları çözümleyemiyorsanız ölün ya. besin zincirimizde fuzuli yer kaplamayın. utku kardeşin kuyruk acısı var sanırım.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 RamsesII said: 31 tavsiyesi doğru, bu şekilde tüm kontrolünü eline alabilirsin.Dene denerim önceki konulardaki stajyer bu kız için yalan oldu di mi bence buna yanıyorsun sen
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Goering said: yok mu böyle rebound ilişkisi? ex'ten hiç mi next olmamış? kabullenmem mi gerekiyor illa... az toparlarsam kafayı, kurcalamazsam gelir belki? su testisi su yolunda bir kere kirilir. hadi geri dondunuz diyelim hep bir eziklik hali olacaktir sende. Kizda da hep sana karsi bir koz olacaktir. Bence yeni denizlere yelken ac. Takintini salla olabilecek bir kizla iliskiye basla. yavas yavas yeni kiza isinirken eskisini unuttugunu goreceksin
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Goering said: yok mu böyle rebound ilişkisi? ex'ten hiç mi next olmamış? kabullenmem mi gerekiyor illa... az toparlarsam kafayı, kurcalamazsam gelir belki? nope. çoktan o kapıyı kapatmışsın davranışlarınla. empati yapsan anlarsın zaten: senin ayrıldığın bir kadını düşün, ve kadın seni sürekli darlıyor her karşılaştığınızda. ister miydin tekrar o kadını sevgili olarak?
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 abi ayrıldığın sevgilin olmasını bırak genelde bi taraf darlayınca olmuyor.
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Senin derdin sabriyle aynı, yedek kalınca 11 e girmeye çalışıyosun ama hala dışarı şut çekiyosun..Artık yürümez farkına da varmışsın zorlama
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Hadi hayırlı olsun sen bu kızla ileride evlenirsin.
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 eski kiz arkadasim geldi yine aklima gece gece sonra topic ismiyle uyumlu simdi suanki kiz arkadasimi seviyorum hani eskisiyle nasil hissediyorsa suanda onunla oyle hissediyor kalbim ama abi hic eglencesi yok eskisiyle kaciyoduk ormana bazen geceleri veya aliyoduk sirt cantamizi aehir sehir dolasiyoduk gece birimizin cani istediginde gelip aliyodu beni arabayla gidip milletin havuzuna giriyoduk caktirmadan ne biliyim u..u takiliyoduk arada bi odaya giriyoduk 3-4 gun cikmiyoduk odadan yemek ve tuvalet disinda saatlerce icip guluyoduk beraber ben gitar caliyodum o sarki soyluyodu ben bateri calinca o gitar calmaya calisiyodu seni kiskanmiyorum dedigi her seferinde herhangi bi kizla muhabbet ederken ustume atlardi hayatimin eski nesesi kiza kafayi takmis bi sapik vardi arkadasla gece vakti kiyafetlerini cikarttirip eline parasini telefonunu verip sokakta kosmasini saglamastik (o an harbi komik ve eglenceliydi) ama bitti iste cunku kiza guvenmiyordum aylarca geceleri uyuyamamaktan dolayi en son faceten kizla ayrilmistim
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 konu cok alakasizmis lol ben eski sevgilisine mesaj atma buraya at topici gibi birsey sandim
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 canin saolsun abi, seninki de guzelmis.
Marty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kizin sana geri donmesi icin 3 secenek var. sevgi para sex bunlardan en az birini karsilaman lazim, yerine baskasini koyamamasi lazim. senin anlattigina gore sevgi kismi bitmis zaten. tutunacak 2.bir dal bulmadan gittigine gore para konusu da iyi degil, ya hatunda bol var, ya sende yeterince yok. yatakta cok iyiysen de, o bikac ay sonra belli olur geri gelip girer koynuna aynisini bulamayinca. ama BENCE gelecekse bile, sen pesinden kostugun surece is uzar. kimse pesinden kosana donmek istemez.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 aşk zaten böyle bir şey oluyor ama tam olarak "neyine" sevdalandığını daha sağlıklı sonuçlara varabilirsin gibime geliyor... eğer sadece kaşı gözü çıkarsa kolay ama başkaşeyler çıkarsa fazla tatava yapmamak lazım
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 forgiver said: RamsesII said: 31 tavsiyesi doğru, bu şekilde tüm kontrolünü eline alabilirsin.Dene denerim önceki konulardaki stajyer bu kız için yalan oldu di mi bence buna yanıyorsun sen ANlayamadım forgiver ne demek istiyorsun ?
Öne çıkan mesajlar