Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA'den geldi, okeye yancı oldu


mokoko

Öne çıkan mesajlar

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/04/20/nbaden-geldi-yanci-oldu-411792/

NBA kariyerinin ardından Türkiye’nin yolunu tutan ve Muratbey Uşak Sportif’e transfer olan Amerikalı basketbolcu Sam Young’ın sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı oldukça dikkat çekti.
Muratbey Uşak Sportif Başkanı Arif Akçakaya’nın kahvehanede okey oynadığı sırada, başkanının yanında oturarak oyunu takip etmesi sosyal medyada konuşulan bir kare oldu. Sosyal medyada bu eğlenceli fotoğrafı görenler, Sam Young’a ‘Yancı’ yorumu yaptı.

http://spr.sozcu.com.tr/amk-resimler/2015/04/112-e1429520923115.jpg

Memphis Grizzlies tarafından 2009 yılında 36. sıradan seçilen Young, böylece NBA kariyerine başlamış oldu. Grizzlies’ta 3 yıl forma giydikten sonra 2012 yılında Philadelphia 76ers’a imza atan Young, aynı yıl Indiana Pacers’a geçti.
Burada da bekleneni veremeyen 29 yaşındaki forvet sırasıyla Sydney Kings (Avustralya), Vaqueros de Bayamon (Porto Riko), Juvecaserta Basket (İtalya) ve Halcones de Xalapa (Meksika) takımlarında oynadıktan sonra Muratbey Uşak Sportif’e transfer oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işaret çakıyo pezo atma onu, gelcek ara taş diye.

ya ben şeyi anlamıyorum insanlar bam diye nasıl düşebiliyor bu kadar? borsa değil bişi değil allah vergisi bir yeteneğin var belli ki iyi basketçisin nba e seçilmişsin hem de iyi bi sıradan ulan ne işin var senin uşakta? ben haritada yerinden bile emin değilim galiba karadeniz tarafındaydı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...