Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilemedim (yet another ios vs droid)

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

abi alıcan ulan bu ne dicen 1 ay sürecek en fazla ahahah.

android kötü olduğu için değil ama iphonea alışıp heyecan arayıp androide geçen herkes öyle oluyo.

bu aşık oldugun sevgilin varken muhteşem seksilikte ama aptal kızı arzulamak gibi. yatıcan sonra daha konusmaya başladıgı an bıkıcan. her yerden bi şey çıakcak falan. yok sunu soyle yapmak istiyo musunz yok ordan o ikon zıplıyo bi şeyler oluyo çok karışık.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeysi anlıyorum, böyle değişik insanlar var. Bana da çok saçma ve garip gelse de bi arkadaşım da sürekli telefonundan bayıyor ve max 3 aya bi telefon değiştiriyor. Kullanmadığı telefon kalmadı nerdeyse, soruyorum memnun değil miydin, memnundum, niye değiştirdin, sıkıldım dsf.

Sen de öyle yap hacıt, değiştir dur kafana göre, arada dağlar kadar fark görürsen en beğendiğine dönüş yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

iPhone 6 ihtiyacını karşılamıyorsa (ses kalitesi, kamera, hafıza vs gibi unsurlar) ve bunları karşılayacağını düşündüğüm bi başka telefon varsa geç git. eğer yoksa düşünmeye bile gerek yok.
android pişmanlıktır gibi saçmalıklarla da uğraşma, hangi telefon işine yarıyorsa onu kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...