sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Ip6 var ama baydım. Seçeneklerim şunlar; Kullan işte amk Htc m8 (temiz 2. El) Z3 (temiz 2. El) Z4 compact beklemek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 iphonedan şaşma macera arama abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Abi her şey çok stabil hayatımda heyecan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 abi alıcan ulan bu ne dicen 1 ay sürecek en fazla ahahah. android kötü olduğu için değil ama iphonea alışıp heyecan arayıp androide geçen herkes öyle oluyo. bu aşık oldugun sevgilin varken muhteşem seksilikte ama aptal kızı arzulamak gibi. yatıcan sonra daha konusmaya başladıgı an bıkıcan. her yerden bi şey çıakcak falan. yok sunu soyle yapmak istiyo musunz yok ordan o ikon zıplıyo bi şeyler oluyo çok karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Onu da yapmıştım dediğin gibi olmuştu. O yüzden ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 şimdi androidciler gelip ama her şeyi customize edebiliyoruz hıh dicekler çok yanlış girdim konuya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 baydim ne abi telefon iste, arion konusuon whatsappa girion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Bütün gün elimde olm niye baymayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 "Kullan işte amk" Baydım ne hakkaten ya bukadar israf bir insan olamaz baydıysan ver yiğenime hediye edim bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 yeni telefon alsan neyi degisik olcak ki yine feyse gircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 iOS'tan androide geçmek pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 sipeysi anlıyorum, böyle değişik insanlar var. Bana da çok saçma ve garip gelse de bi arkadaşım da sürekli telefonundan bayıyor ve max 3 aya bi telefon değiştiriyor. Kullanmadığı telefon kalmadı nerdeyse, soruyorum memnun değil miydin, memnundum, niye değiştirdin, sıkıldım dsf. Sen de öyle yap hacıt, değiştir dur kafana göre, arada dağlar kadar fark görürsen en beğendiğine dönüş yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Yurtdışına gidiyodun sen dimi iş için? Xiaomi al çin malı ayfon taklidi. Aptal kızın bi tadına bak sonra sevgiline dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 iPhone 6 ihtiyacını karşılamıyorsa (ses kalitesi, kamera, hafıza vs gibi unsurlar) ve bunları karşılayacağını düşündüğüm bi başka telefon varsa geç git. eğer yoksa düşünmeye bile gerek yok. android pişmanlıktır gibi saçmalıklarla da uğraşma, hangi telefon işine yarıyorsa onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Yok be abi iphone verip iphone taklidi mi alayım :) neyse z4 çıksın bir bakalım da, her şey kısmet hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 moriarty said: şimdi androidciler gelip ama her şeyi customize edebiliyoruz hıh dicekler çok yanlış girdim konuya ben. hir şiy kistimizibil bi kiri tmm mi.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 İphone 4le kafa kafaya takas edelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 moriarty said: bu aşık oldugun sevgilin varken muhteşem seksilikte ama aptal kızı arzulamak gibi. yatıcan sonra daha konusmaya başladıgı an bıkıcan. her yerden bi şey çıakcak falan. yok sunu soyle yapmak istiyo musunz yok ordan o ikon zıplıyo bi şeyler oluyo çok karışık. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 ne alicaksan barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 iOS'tan droide geçtim m8 aldım.Hoparlör çohoş , güzel duruyor.Yazılım açısından iyi işte güzel. Ama JBli iOS daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Turkçe siri bile iosda kalmak için tek başına bir sebep bence..yaşayınca görüyormuş insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 mazoşistsen samsung alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Türkçe Siri mi? haykırarak güldüm çok afedersiniz=) yani iOS kullananları anlıyorum ama siriyi övmeyin bana ya. Google Now gibi bir nimet varken özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Ulan google now kullanmasam tamam diyecem de... Siri kadar stabil olmadığını yaşadım yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 forever alonelar siriyle konuşup mastürbasyon yapıyorlar ama öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar