Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontratin sonunda ofiste bos bos oturmak ya da oturmamak.

di

Öne çıkan mesajlar

Şirket tabii ki o paranın kaç katını kazanacak, yoksa niye versin parayı. "Geçirmek" için bahane değil şu

Ha ek iş gelmeseydi gitmen yine de geçirmek olmazdı bence, sonuçta ortada bi kontrat ve anlaşma yapılan bi mebla var. Git fine tuning yap bişi yap, cücenin dediği gibi patiye kod yaz. Sonuçta 10 gün 3k pounda anlaşmışsınız (mesela), işin hakkı odur.
Sosyal ağlarda paylaş

misal "bu adam işi hemen bitirdi,bi daha iş oldugunda onu çağıralım" fln diyeceklerse gitme bence işe,kaz tavuk ilişkisi

aksi halde git örgü ör,bütün gün sıkıntıdan takla at istersen ama git aga,300 papelini al ve kendine eş dosta bi yemek ısmarla 1 günlük eziyetinle,allahansen düşünme bile
Sosyal ağlarda paylaş

Geldim la geldim. Lead dev bi yandan laf soyluyo bi yandan da gitmeyeyim diye ugrasiyo. Bi garip.

Yaptigim isin dokumanini yazicam oturup. Isim biterse ogleden sonra hadi ben gideyim derim.

Bi de yukarda yazdigim gibi kontrati uzatcaklarmis. Cogzel hayallerim vardi evde yatmakla ilgili, yalan oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

İşini güzelleştir, vicdanın rahat olur, parayı da alırsın diyecektim ki dökümantasyon çalışmalarına başlamışsın.

Lead dev.in söylediği de seni niye üzdü anlamadım. Yönetimi eleştirmiş adam o lafıyla. Sonuçta sen sana verilen işi yapıyorsun, para verdikleri işe önem verip vermemek onların popisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...