Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 öle götü bası ayrı oynıyan lead devmı olurmus. vur kafasına, bundan sonra lead dev benım onun maasınıda bana vericeniz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Şirket senden o paranın bir kaç katını rahatlıkla kazanıyordur zaten, düşünmeden geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 WaNTeD said: saat 300 pound http://i.imgur.com/KWl6pqT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ünlü alman klasikçilerinden biri vardi kimdi o, onun bu konu hakkinda bi hikayesi var tam sana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Şirket tabii ki o paranın kaç katını kazanacak, yoksa niye versin parayı. "Geçirmek" için bahane değil şu Ha ek iş gelmeseydi gitmen yine de geçirmek olmazdı bence, sonuçta ortada bi kontrat ve anlaşma yapılan bi mebla var. Git fine tuning yap bişi yap, cücenin dediği gibi patiye kod yaz. Sonuçta 10 gün 3k pounda anlaşmışsınız (mesela), işin hakkı odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 buldum adolf anderssen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 recruitment agency ile olan is bitmis. yenisi icin %10-%30 ne veriyolarsa onu sana versinler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Yok abi yasak. Ya 12 ay ara verip oyle kiralicaklar beni ya da sozlesme yine recruitment agency ustunden gecicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Fistan said: buldum adolf anderssen https://youtu.be/BQ5mJy2eqTc?t=2m34s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Cuce said: caktırmadan patinın sisteme calıs. uzaktan bakınca hepsi code arkada kalmasın güzel bir öneri idi :D soran olursa da kendimi framework konusunda geliştiriyorum dersin. Ama sanırım başka bir iş kitlenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Patinin system icin dyna'yla bi bulusmamiz lazim ya. Bulusamadik bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Bi kerede insiyatif al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Londra'da çekirdekten zengin oldu bu şişko. Geçen sene ajlıktan ağzı kokuyordu, şimdi iş beğenmiyor. Yavshak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 misal "bu adam işi hemen bitirdi,bi daha iş oldugunda onu çağıralım" fln diyeceklerse gitme bence işe,kaz tavuk ilişkisi aksi halde git örgü ör,bütün gün sıkıntıdan takla at istersen ama git aga,300 papelini al ve kendine eş dosta bi yemek ısmarla 1 günlük eziyetinle,allahansen düşünme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Rotweiler said: Londra'da çekirdekten zengin oldu bu şişko. Geçen sene ajlıktan ağzı kokuyordu, şimdi iş beğenmiyor. Yavshak. Dunya fani artislik baki. Sanim yurusun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 çüş günlük 300 kayme mi alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 di www.rom.gen.tr yalnız craft açma nolur fighter lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 parayı almak istiyorsan git, tatil istiyorsan gitme. Gayet net cevap yani. Senin 1 günlük masrafın şirkete koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Geldim la geldim. Lead dev bi yandan laf soyluyo bi yandan da gitmeyeyim diye ugrasiyo. Bi garip. Yaptigim isin dokumanini yazicam oturup. Isim biterse ogleden sonra hadi ben gideyim derim. Bi de yukarda yazdigim gibi kontrati uzatcaklarmis. Cogzel hayallerim vardi evde yatmakla ilgili, yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Yalniz su 2. ve 3. siklari isaretleyenleri merak ediyorum kimler diye. Ozellikle 3. sik, ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Topiğin özeti bu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Wut ? Merak ettim kim ne secicek diye. Yok trap falan -ki olsa nasi olcak onu da anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 İşini güzelleştir, vicdanın rahat olur, parayı da alırsın diyecektim ki dökümantasyon çalışmalarına başlamışsın. Lead dev.in söylediği de seni niye üzdü anlamadım. Yönetimi eleştirmiş adam o lafıyla. Sonuçta sen sana verilen işi yapıyorsun, para verdikleri işe önem verip vermemek onların popisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 ben oturayım senin yerine bana versinler parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 cevap a abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar