sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sabonis said: sabonis said: bu akşam 9-10 gibi yapabilirim ben bizim gruptakilerle. rocket league'de olurum muhtemelen ama steam'den veya bnet'ten dürterseniz gelirim. tam da bu saatlerde girdim kimse yoktu la gruptan. ace vardı ona da mesaj attım bi taraflarına sallamadı gençler bakın ben yine burdayım. dürtün. oynayalım. ayrıca Ismahrach#2995 bizden midir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 dürttüm yoksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ismahrach#2995 beni de eklemiş tesadüf değil bizden heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bende hep buralardaydım. slint apple ve arma ile maçım kaldı. battle netten dürtün de maçları bitirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bizim grupta son eleman hiç aktif değil sanırım. Ben zaten 3 macimi kaybettim oturuyorum öyle. Bizim grubu kapatın gitsin böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Ismahrach#2995 kim olm beni de ekledi ben bunu oynamıyorum ki. hots'da hayran kalıp ekleyen gavurlardan sandım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bizim grupta Slawn arazi, friend request i bile kabul etmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ace e mesaj attım oynuyordu play mod da, 5 dk sonra offline oldu çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Abi telefondayım. Maçlarım da bitmiyo zaten. 9. denemem. 2 win questi alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 beni bile ekledi, kim la bu. arcane said: Ismahrach#2995 kim olm beni de ekledi ben bunu oynamıyorum ki. hots'da hayran kalıp ekleyen gavurlardan sandım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Beni de ekledi ama ben teşekkür ediyorum, deno yu listeden çıkarmam için fırsat vermiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Riverwind, Mulgear ve Fin Bu aksam 10'dan itibaren, yarin aksam da 9'dan itibaren (belki daha erken) musait olanlarla yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Yeni turnuva up, 16 kişiye indirdim, double elimination brackets, maçlarınızı binarybeast te görebilirsiniz. Herkese başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 turnuvanın linkini koyayım da şurda dursun; http://binarybeast.com/xHS1504224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Haftasonu insanlarin daha fazla zamani olacagindan 2 gunluk extension verseydin daha iyi olucakti quixef. Bu durumda Ro16'ya en fazla games played'e gore gecirdin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 hakkaten bence çok erken davranmışsın daha maç atamamıştık xelee'yle kısmen benim yüzümden denk gelemediydik bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Su frost'la nuke attıgın mage hala viable mı, çok eglenceliydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 freeze mage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Odur herhalde, paso herşeyi donduruyosun, sonra cebinden şaka çakmagı çıkarıp icelance nukeluyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 onun şimdi bi iki varyasyonu var http://www.hearthpwn.com/decks/153572-legend-freeze-mage-brm http://www.icy-veins.com/hearthstone/legendary-mage-giants-freeze-brm-deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Yok abi bunlar baya advanced kartlar, ne gezer bende legendary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Xelee said: Haftasonu insanlarin daha fazla zamani olacagindan 2 gunluk extension verseydin daha iyi olucakti quixef. Bu durumda Ro16'ya en fazla games played'e gore gecirdin di mi? Yapılan maç sayısını ve kişinin belli bir sürede ne kadar boş zamanı olduğunu dikkate aldım hocam. Bitsin bu turnuva bir şekilde de kurtulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 mulgear6 said: onun şimdi bi iki varyasyonu var http://www.hearthpwn.com/decks/153572-legend-freeze-mage-brm http://www.icy-veins.com/hearthstone/legendary-mage-giants-freeze-brm-deck şu echoluyu çok beğeniyorum ben. molten giantlar, sludgelar, healbotlar, müthiş sinerji yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 massan oynuyodu bugun baya hoşuma gitti bu deck alex yaparsam oynıyıcam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 alex yerine pyroblast koy o da iş görür Archmage de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar