ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ben de geldim. online görürseniz mesaj atın bnetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Quel-Thul said: borlach 2 - 3 quel dat dust devil (:P) şundan daha iyisini görmedim bal olarak http://www.youtube.com/watch?v=VH1i9awgVxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ya genşler benim bu aralar vaktim olmayacak gibi. nası olacak... baktık yapamnıyorum, hepsini yenik sayarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 marty 3-1 ahmedijenad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 binarybeast e girilmiyor sonuclar The administrator has disabled user submitted match reports - contact the organizer to report your win fakin area masters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 sabonis said: ya genşler benim bu aralar vaktim olmayacak gibi. nası olacak... baktık yapamnıyorum, hepsini yenik sayarsınız Tüm maçları aynı lame ramp druid destesiyle alamayacağını gören sabonisten büyük ağlama olarak kayda geçiriyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Marty said: binarybeast e girilmiyor sonuclar The administrator has disabled user submitted match reports - contact the organizer to report your win fakin area masters Hocam confirmed players in skor bildirme olayı açık, binarybeast hıyarlık yapıyo, siz yazın konuya girerim artık ne yapayım, çilem buysa çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 quixef said: sabonis said: ya genşler benim bu aralar vaktim olmayacak gibi. nası olacak... baktık yapamnıyorum, hepsini yenik sayarsınız Tüm maçları aynı lame ramp druid destesiyle alamayacağını gören sabonisten büyük ağlama olarak kayda geçiriyorum bunu Töbe yaleppim. Adam hala oturmuş laf ediyor turnuva şampiyonuna, bu kadar mı çekememezlik olur. Ha oynasam da o turnuva kadar iddialı olamam, çünkü işte dediğim gibi vakitsizlik nedeniyle meta falan düzgün takip edemiyorum. 1 ay önceden geliyorum, yeni deck falan yükselişte ise büyük ağzıma sıçar tanımadığım için. Mesela1 hafta önceye kadar midrange hunterın yeniden doğduğunu bilmiyordum, birkaç maç yaptım hep dave Hunter gibiymiş gibi karşımdaki sonrasında dank etti mid oldukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Yani yenileceğim için oynamayacağım diyorsun kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Ooo sabo yan cizmek yok. Bizde sabah aksam meta neymis diye takip etmiyoruz ki maksat geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 quixef said: Yani yenileceğim için oynamayacağım diyorsun kısacası konu kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 lethekun 3 - 2 arma wp edit: Sabo bu kadar korkmana gerek yok ya, en kötü yenilirsin. Bak ace de turnuva kazanmıştı, geçen turnuvada elendi. Her zaman sen kazanacaksın diye bir şey yok. Hangimizden korktun onu söyle bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Borlach said: Ooo sabo yan cizmek yok. Bizde sabah aksam meta neymis diye takip etmiyoruz ki maksat geyik. ondan dolayı oynamıcam demiyorum ki. Şimdi eve geldim mesela. Beynim acayip dolu, saçma sapan youtube twitch izlemekten başka hiçbir şey yapamam mesela şu anda. Ha daha 3 deckim bile yok :D en azından biraz metaya bakıp deck yapiim bare bu gece. Wishmaster said: edit: Sabo bu kadar korkmana gerek yok ya, en kötü yenilirsin. Bak ace de turnuva kazanmıştı, geçen turnuvada elendi. Her zaman sen kazanacaksın diye bir şey yok. Hangimizden korktun onu söyle bari. haydaaa :D kimden korkcam. kendimden korkuyorum: incompetence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Arma 3 - Applev0dka 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Grup B ve D, biraz daha hareket beyler, hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 khala 3 - 0 Marty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Siteye girmeyi bulamadım. Slint 2 - 3 Quel-Thul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://binarybeast.com/xHS1504224 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 lethekun 3 - 1 slint şansım da yaver gitti. ben grup maçlarımı tamamladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 xelee'yle bi kozlarımızı paylaşamadık biz ya denk gelelim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Grup D olarak çok leşiz yani. Adam daha friend teklifini bile kabul etmemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 todes 3-2 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Tode vs Hattat(ahmedinejad) = 3 - 2 edit: adamın isme bakıp yazana kadar yazmış ahmedinejad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Debuff 3 - 1 Marty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Abi oynamayacak adamlar neden turnuvaya kayıt oluyorlar anlamıyorum. Çoğu da çevrimiçi. Hayret bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar