Istari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Şöyle bir haber okudum; ''Netflix’ten yapılan açıklamaya göre, Full House dizisi de televizyona geri dönüyor. Son olarak 1995’te yayınlanan dizi, Fuller House ismiyle 13 bölümlük özel bir sezonla Netflix’te olacak! Dizinin Uncle Jesse karakterini canlandıran John Stamos’un yapımcılığını üstleneceği Fuller House‘ta başrol, 20 yıl önce evin büyük kızı D.J. Tanner olarak izlediğimiz Candace Cameron Bure’un olacak. D.J.’in günümüzdeki hayatını konu edecek Fuller House‘ta John Stamos, Bob Saget ve Dave Coulier’in düzenli rollerinin olmayacağı ama çeşitli bölümlerde konuk oyuncu olarak yer alacağı konuşuluyor.'' http://bantmag.com/news/full-house-13-bolumle-geri-donuyor/?utm_content=bufferacd19&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ya tutarsa hesabı. düşük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 olsen ikizlerini de getirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 öğleden sonra gelirdim eve ilkokuldan atardım çantayı ekmek arası peynir + full house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 kanald sağolsun diziyi öyle bir kronolojik sırayla yayınlıyorlardı ki; çocuklar bir bölüm 7 yaşında diğer bölüm 1 yaşında oluyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ana bu dizinin adı full housemuymuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ben hiç seyretmedim bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 abi birileri bunlara stamos'un o senelerdeki gibi kızların rüyası olmadığını söylesin sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ben çok severdim küçükken... ikizler olmazsa at çöpe ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 senko said: ben hiç seyretmedim bunu ya oha öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Demek stamos boş evin resmini bu yüzden twitlemiş. Steph olmayacaksa hiç çekmesinler. olacakmış galiba, ok çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Yetişmek icin okuldan koşa koşa eve giderdim hey gidi hey http://www.youtube.com/watch?v=2EL65KLdEHE Şu intro beni benden alırdı be... Ne özenirdim golden state köprüsü,şehiri fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 imdb'de de announced olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ginaly said: senko said: ben hiç seyretmedim bunu ya oha öl. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ölsene lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 izlenmez lan şimdi böyle film. çok gerilerde kaldı bu masumiyet,aile içi amca-yeğen sevgisi,abi-kardeş dayanışması... hey gidi 90lar hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Birkaç ay önce özlemle orijinalini bulup edinmiştim de görüntü kalitesi çok düşük diye izlemediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 geri donsun ama bob saget kendini oynasin butun pisligiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 şimdi de tutmaz ki nostalji nostalji diye ağlar bir bölümde bayarsınız. seneler sonra diablo 2 / aoe2 kurup iki saate sıkılmaya benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Eski dizi değil ki, diablo3 olur bu. Charlar büyümüş, değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 KuddusiMavra said: izlenmez lan şimdi böyle film. çok gerilerde kaldı bu masumiyet,aile içi amca-yeğen sevgisi,abi-kardeş dayanışması... hey gidi 90lar hey. Dizi bu film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ya tutarsa diye yapmış adamlar işte netflixden mangır atıp da izlicek first world countrydekiler düşünsün, ben tatavasını yapmam valla izler geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Rewendor said: Birkaç ay önce özlemle orijinalini bulup edinmiştim de görüntü kalitesi çok düşük diye izlemediydim. insan bi blueray'e cevirir, satar sunu harbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 93'te doğmama rağmen ben bile izlerdim bu diziyi kanal d'de çok sonra da yayınlanmıştı sanırım o zamanlar adı bizim aile gibi bir şeydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar