Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seks molası favori yemekleriniz

Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

Konu sahibinin forumun en aktiflerinden biriyken birden bire ortadan kaybolmasi, dondugunden beri de seks ve "KARI KARI KARI" temali konular acmasi sizin de dikkatinizi cekti mi?

Adam Recep Ivedik gibi 30 yilin patlamasini yasamis, saga sola yazmadan duramiyo. =)
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Konu sahibinin forumun en aktiflerinden biriyken birden bire ortadan kaybolmasi, dondugunden beri de seks ve "KARI KARI KARI" temali konular acmasi sizin de dikkatinizi cekti mi?

Adam Recep Ivedik gibi 30 yilin patlamasini yasamis, saga sola yazmadan duramiyo. =)

kaybolduğu zaman benden tırstıydı,"sen mitten misin?" diye yazıp duruyordu da ortaya çıkarken Milli Seks Teşkilatı üyesi kıvamında mesajlar atması doğrusu benim de dikkatimi çekti.

Aşk güzel şey be kardeşim.
Kardeşimize mutluluklar diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha plot twiste gel, kuddusi aslında mit ajanı teyonun bir numaralı adamıymış, vatan partisine de ajanlık yapıp güçlenmesini engellemek için girmiş (çünkü amarika korkuyor)

Mc lovin sen evlendin mi de seks yapıyorsun, yoksa islamın bu konudaki kurallarını da şarap konusunda olduğu gibi genişlettin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Oha plot twiste gel, kuddusi aslında mit ajanı teyonun bir numaralı adamıymış, vatan partisine de ajanlık yapıp güçlenmesini engellemek için girmiş (çünkü amarika korkuyor)

Mc lovin sen evlendin mi de seks yapıyorsun, yoksa islamın bu konudaki kurallarını da şarap konusunda olduğu gibi genişlettin mi?

.
.
.
.
.

mc lovin takma isimli, gerçek adı yukarıda belirtilmiş olan şahsın islamcı olduğu fakat kendisini maskelemek için alkollü içki içip evlilik dışı cinsel ilişkiye girdiği tespit edilmiştir. Not edilsin.
Arz ederim.
Kuddusi
Sosyal ağlarda paylaş

başlık hiç istediğim doğrultuda gitmemiş

seks > yemek > seks > uyku > yemek > seks > ...

döngüsünden bir habermiş gibi yapan arkadaşlar doluşmuş başlığa, geyik maksadıyla böyle yaptıklarını düşünüyorum

performans esprili mesajlar da gülümsetmedi değil, şaka olarak kabul edip geçiyorum

Kuddusi'nin mit mensubu olduğu ve hepimizi fişlediği konusunda samimiyim, ip'liler bile bu kadar ip propagandası yapmıyor, buna Ulusal Kanal dahil. 55 yaşında adam ultima forumunda ne arıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...