Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Siri turkce ogrenmis sonunda .. Test edelim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 siri naber dedim. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yüklüyorum bakalım ne çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 http://scstylecaster.files.wordpress.com/2014/04/excited-gif22.gif?w=360&h=202 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ingilizce konusun koyluler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ahmet'i ara dediğinde türkçe telaffuzu ile ismi anlıyorsa bence direkt win. htc'de dot view kullanmama sebebim. isimleri ingilizce telaffuz edince spastik gibi oluyorsun, pratikliğini yitiriyor, anlamaması cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ben Burak'ı ara dedim. Burayı ara anladı. Sonra da bıdı bıdı yaptı. lokasyon açın vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 8,3ü yükledim ama siri menusunde turkce secenegi cikmyior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 google it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yükledim kullandım. Ahmet'i ara, mesaj yaz falan gayet iyi anlıyor. Hatta çok sıkıldım siri dedim, ben burada ateşten kılıçlar çeviriyorum ama sen göremiyorsun falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bekarmış http://i.imgur.com/YrqckdW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 adam siri'te yürümüş lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 esasinda siri de buna karsi bos diilmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Malın selamı var diyin bakıyım ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Şunu yaptıkları zaman benden ok alacaklar: Ses ile söyleyeceğiz buradan sonrasını... Bunları bu arada eş zamanlı gerçekleştirecek. Telefon->(uyanır)->Uygulamalar->whatsapp->Melis->Mesaja başla-> "Akşam buluşalım mı?" Mesajı sonlandır->Gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 şunları söyleyene kadar 5 kere yaparsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 photographer said: Şunu yaptıkları zaman benden ok alacaklar: Ses ile söyleyeceğiz buradan sonrasını... Bunları bu arada eş zamanlı gerçekleştirecek. Telefon->(uyanır)->Uygulamalar->whatsapp->Melis->Mesaja başla-> "Akşam buluşalım mı?" Mesajı sonlandır->Gönder. Whatsapp dan olmuyor sanırım ama dediklerini mesaj için yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bu arada muhteşem olmuş he. arabada araba şarjına takılı, camda asılı duruyor benimki her zaman. hiç bir düğmeye basmıyorsun. bayaa telefona bakıp Hey Siri, Ercan'ı ara diyorsun, çat çat arıyor. Ne güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Yok ben araba kullanıyorum telefonda cama asılı, yada yemek yapıyorum ellerimde un var. Yaslanmışım film izliyorum evde telefona uzanasım yok uzaktan bağırıyorum telefona. Bu gibi durumlar için istiyorum. Yazma kısmını whatsapp yapıyor zaten, önemli olan telefonun ondan öncesini anlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 bende daha yeni şu spider tutacaklardan almıştım araba için. baya iyi olucak arabada kullanmak için. söylediğimizde app falanda açıyo mu? yoksa sadece standart app'leri mi kullanabiliyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 ne uygulama varsa açtırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 benim anlamadığım, neden şarja bağlı olma zorunluluğu var "hey siri" için? androidde aylardır "ok google" muhabbeti lock screen açıldığı anda çalışır hale geliyor. ki çok daha stabil olan iOS'de cayır cayır yapabiliyor olmaları gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 photographer said: Yaslanmışım film izliyorum evde telefona uzanasım yok uzaktan bağırıyorum telefona. Bu gibi durumlar için istiyorum. -siriee -hüüooop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 "roket adam" said: bu arada muhteşem olmuş he. arabada araba şarjına takılı, camda asılı duruyor benimki her zaman. hiç bir düğmeye basmıyorsun. bayaa telefona bakıp Hey Siri, Ercan'ı ara diyorsun, çat çat arıyor. Ne güzel lan. mesaj yazdırabiliyorsun bir de süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi bazı şeyler türkçe olunca ilk başta alışması zor oluyo ya ahahhahaha. "Hey Siri, Ercan'ı ara" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar