bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 970 de sorun yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 PC de MSAA kapalı tutulursa ve diğer ayarlar sistemine uygun olanı arayıp bulursan sorunsuz çalışıyor. Exclusive ekran ayarı acık olmalı Işıklandırmazlar ve gölgeler orta ayara konmalı. Ekran kartında 4 GB ram yoksa ayarları baya düşürmek gerekiyor. Bunların hepsi resmi tavsiyeler ve işe yarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 kizillelma said: - Exclusive ekran ayarı acık olmalı- bu neyi etkiliyormuş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Açılmazsa ekranın doğal Hz i ile sorun oluyor vs diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 ben 60hz kullanıyorum diye etkilenmedim herhalde, normal full screen'de çalıştırdım sad panda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 MSAA olmayacak da başka AA oluyor değil mi? Peasant gibi PS3 kafası oynamayalım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Açabilirsin. Ancak tek tek kendin ayarla . Sistemine uygun olanı bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 valla konsola alasım geldi. Aah ah eskiden demolar vardı ne güzel, benchmark yapar görürdüm durumu en azından :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Oyunda benchmark var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 oyunu almadan diyorum :D oyunda tabi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Al Steam'den oyna 2 saat, olmadı iade edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 ilk deus ex i oynamamis tipler goruyorum. What a shame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 o zamanlar daha onemli eglencelere-hobilere sahiptim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 daha onemli hobi yoktur ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 http://1.bp.blogspot.com/-PSA9Mpx8aOU/VAM_J7gf4XI/AAAAAAAAA7U/tx93s4TEUaM/s1600/Meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 auglara ayar cektirince 18 tane praxis ile basladim, gerekli seylerin cogunu tek seferde aldim gibi nerdeyse 3. oyunun sonundaki seviyeye geldi adam bir anda lol birde ne cok loot var olm her koseden birsey cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 auglara ayar çektirme ne oluyor? chairdeki mevzu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 evt iste reset seysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Sorieno said: samaella said: Önceki oyunları oynamadım ilgi uyandırmadı. Bu biraz hype yaptı 1070 denetmek için. Alak mı napak :D Bu soruyu birebir ben de paylaşıyorum. Önceki oyunlara dadanmayanlar için kayıp olur mu, oynayanlar yorumlasın. serinin en güzeli ve en önemlisi Deus Ex (ilk oyun). Human Revolution da ona özenilerek çıkmış bir oyun. Mankind Divided ise HR'ın devamı. ben niye ısrarla o iki oyunu atlayıp sadece bu oyunu oynamaya kafaya taktınız onu anlamadım. Lotr'i de üçüncü kitaptan mı başladınız yoksa okumaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 get rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 invisible war never happened? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 lan 4 saat olmuş başlayalı, 4 quest görüp 1 quest bitirebildim bu sürede. herhalde 60 saat falan sürecek asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 bu arada options da gameplay altında location indicator gibi bir şey var, bir şeylerin yerini aramadan oyunu oynayamadım, aktif ettim rahatldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Şehir nereye benziyor diye düşünürken Yabancı bir sitede yazmışlar HL2 şehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 daha sehrin guney kismindan cikamadim eheh tum hacklari yapip tum buzdolaplarinin altina bakmadan olmaz, 3-4 tanede side quest topladim simdilik. inventoryi de full actim vendorlardan altigim praxisler ile bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar