Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seraph of the End

Xenus

Öne çıkan mesajlar

http://ptanime.com/wp-content/uploads/2015/03/Owari-no-Seraph-Poster-Promocional.jpg
http://www.koi-nya.net/img/subidos_posts/2015/03/Segundo-video-promocional-del-anime-de-Owari-no-Seraph-04.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=_63seZTwaw8

Synopsis

said:
One day, a mysterious virus appeared on Earth which killed every infected human over the age of 13. At the same time, vampires emerged from the world's dark recesses and enslaved mankind. Enter Hyakuya Yuuichirou, a young boy, who along with the rest of the children from his orphanage, are treated as livestock by the vampires. Even in captivity, Yuuichirou dreams big. He dreams of killing vampires. He dreams of killing them all.

Original Story: Takaya Kagami (The Legend of the Legendary Heroes)
Director: Daisuke Tokudo (Guilty Crown, Attack on Titan)
Music: Hiroyuki Sawano
Deputy director: Masashi Koizuka (Attack on Titan)
Series composition/screenplay: Hiroshi Seko (Attack on Titan, KILL la KILL)
Character designer: Satoshi Kadowaki (Attack on Titan)
Visual development art: Hiroki Shinagawa (GAINAX)
Anime production: WIT STUDIO (Attack on Titan, Hozuki no Reitetsu)

PV ve synopsis'e bakmanızı önermem çünkü ilk bölümün etkisi azalabilir. Attack on Titan/Blue Exorcist mashup gibi. Attack on Titan'ın yapımcısı Wit Studio'dan zaten. animasyon god tier olacak yani. premise baya iyiydi. daha ilk dakikadan kitledi ekrana. ilk bölümden başlık açtık umarım utandırmaz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok mükemmel olucak ya çok kötü, ortası mümkün değil gibi ^^

1

İlk başta meh vasat random generated shounen diye başladım, sonra ortasından itibaren bi sardı, oha kesin mükemmel olucak bu AOTS demeye başladım, özellikle shit just got real kısmında hayran kaldım. En sonuna kadar mükemmeldi, ama o noktada biraz rahatsız oldum.
Çocuğu buldukları anda direkt prophecy geyiğine bağladılar, chosen one muhabbetine rezil edicekler güzelim animeyi diye tırstım biraz.

Ama ortalamaya vurursak hala çok güzel.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Cok iyi seri bu, sezon atlayarak yayinlaniyor yine, 2. sezon garanti sonbahar sezonunda. Manga su an Jump'in en iyi serilerinden. Izleyin derim ben. Ama su anda en guzel bolumler yayinlaniyor, anime o kadar gider mi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Ya çok mükemmel olucak ya çok kötü, ortası mümkün değil gibi ^^

1

İlk başta meh vasat random generated shounen diye başladım, sonra ortasından itibaren bi sardı, oha kesin mükemmel olucak bu AOTS demeye başladım, özellikle shit just got real kısmında hayran kaldım. En sonuna kadar mükemmeldi, ama o noktada biraz rahatsız oldum.
Çocuğu buldukları anda direkt prophecy geyiğine bağladılar, chosen one muhabbetine rezil edicekler güzelim animeyi diye tırstım biraz.

Ama ortalamaya vurursak hala çok güzel.

bence o kadar kotu olacak ki iyi olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen bölümün aynısı oldu yine.
Meh diye başladım lise kısımları filan rezildi.
2. yarısında combat başladı çok iyi demeye başladım
Sonra yine friendship filan goygoya başladılar yine kötüleşti.

Genel olarak ta ilk bölüme kıyasla biraz daha meh.
Ama yine de en kötü ihtimalde bile so bad its good potansiyeli var, her türlü izlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
abv başlığını açtım birde. klişe yağmuru. fujoshi bait anime zaten

http://puu.sh/hHTZX/c7388fff7b.png

6

5 dk önce eğer demon possess ederse sizi öldürmemiz gerekicek diyip, çocuğu friendship powa ile kurtarma. kurduğu lore'u iç etme.

/facepalm

insanlar 20 metre zıplayıp, havada hareketler yapıp, insanüstü vampirlerle nasıl kapışıyorlar orası da muallak. tek açıklaması because anime!!

karakterler de patato. sadece shinoa için guilty pleasure kontenjanından izliyorum. lise goygoyu bitti artık çıkışa geçse bari
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
güncele geldim. nanatsu no taizai ne kadar iyiydi ya :P

yu, meliodas'a bağladı ama demon formunu imbalığını fazla yansıtamamışlar, crowley ile 1v1 yapmasına rağmen. nanatsu no taizai'deki animasyonu, ses efektleri görünce bu biraz meh geldi bana. adam tek hareketle bina yıkıyor ama etkisini hissemedim nedense

wtf diyebileceğimiz birkaç sahne koyabilirlerdi. iki taraftan da birilerini öldürebilirlerdi. en azından bi kol bacak kopaydı :P sezon finali fazla güllük gülistan oldu

ferit ile işbirliği yapan seifukulu abla olabilir

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...