Xenus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 http://ptanime.com/wp-content/uploads/2015/03/Owari-no-Seraph-Poster-Promocional.jpg http://www.koi-nya.net/img/subidos_posts/2015/03/Segundo-video-promocional-del-anime-de-Owari-no-Seraph-04.jpg http://www.youtube.com/watch?v=_63seZTwaw8 Synopsis said: One day, a mysterious virus appeared on Earth which killed every infected human over the age of 13. At the same time, vampires emerged from the world's dark recesses and enslaved mankind. Enter Hyakuya Yuuichirou, a young boy, who along with the rest of the children from his orphanage, are treated as livestock by the vampires. Even in captivity, Yuuichirou dreams big. He dreams of killing vampires. He dreams of killing them all. Original Story: Takaya Kagami (The Legend of the Legendary Heroes) Director: Daisuke Tokudo (Guilty Crown, Attack on Titan) Music: Hiroyuki Sawano Deputy director: Masashi Koizuka (Attack on Titan) Series composition/screenplay: Hiroshi Seko (Attack on Titan, KILL la KILL) Character designer: Satoshi Kadowaki (Attack on Titan) Visual development art: Hiroki Shinagawa (GAINAX) Anime production: WIT STUDIO (Attack on Titan, Hozuki no Reitetsu) PV ve synopsis'e bakmanızı önermem çünkü ilk bölümün etkisi azalabilir. Attack on Titan/Blue Exorcist mashup gibi. Attack on Titan'ın yapımcısı Wit Studio'dan zaten. animasyon god tier olacak yani. premise baya iyiydi. daha ilk dakikadan kitledi ekrana. ilk bölümden başlık açtık umarım utandırmaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 gideri var bu sezonun hiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Yok la 1. ep o kadar hyplık değil ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 uu beybi taishou dönemi üniformaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 yu tam bir eren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Ya çok mükemmel olucak ya çok kötü, ortası mümkün değil gibi ^^ 1 İlk başta meh vasat random generated shounen diye başladım, sonra ortasından itibaren bi sardı, oha kesin mükemmel olucak bu AOTS demeye başladım, özellikle shit just got real kısmında hayran kaldım. En sonuna kadar mükemmeldi, ama o noktada biraz rahatsız oldum. Çocuğu buldukları anda direkt prophecy geyiğine bağladılar, chosen one muhabbetine rezil edicekler güzelim animeyi diye tırstım biraz. Ama ortalamaya vurursak hala çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Cok iyi seri bu, sezon atlayarak yayinlaniyor yine, 2. sezon garanti sonbahar sezonunda. Manga su an Jump'in en iyi serilerinden. Izleyin derim ben. Ama su anda en guzel bolumler yayinlaniyor, anime o kadar gider mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 ShadowFury said: Ya çok mükemmel olucak ya çok kötü, ortası mümkün değil gibi ^^ 1 İlk başta meh vasat random generated shounen diye başladım, sonra ortasından itibaren bi sardı, oha kesin mükemmel olucak bu AOTS demeye başladım, özellikle shit just got real kısmında hayran kaldım. En sonuna kadar mükemmeldi, ama o noktada biraz rahatsız oldum. Çocuğu buldukları anda direkt prophecy geyiğine bağladılar, chosen one muhabbetine rezil edicekler güzelim animeyi diye tırstım biraz. Ama ortalamaya vurursak hala çok güzel. bence o kadar kotu olacak ki iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 çok fazla shingeki no kyojin tadı aldım. güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 attack on vampir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 post apo survival animesinde bile karakterler liseye gidiyor ya. adam gibi worldbuilding kasıcaklarına. tez zamanda geçsin şu bölümler. said: If FMA had been made today, it would have been about Ed and Al attending high school Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ulan fantastik başladı 2. bölümde bi anda liseli shounen animesine döndü ya atlayarak izledim çok kötüydü, karakterler de çok klasik. bir iki bölüm daha bakarım sonra bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Geçen bölümün aynısı oldu yine. Meh diye başladım lise kısımları filan rezildi. 2. yarısında combat başladı çok iyi demeye başladım Sonra yine friendship filan goygoya başladılar yine kötüleşti. Genel olarak ta ilk bölüme kıyasla biraz daha meh. Ama yine de en kötü ihtimalde bile so bad its good potansiyeli var, her türlü izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 konusu 13 yas altilar olan biseyi niye izliyosunuz, sonra sikayet ediyosunuz? bi de vampirli offff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 abv başlığını açtım birde. klişe yağmuru. fujoshi bait anime zaten http://puu.sh/hHTZX/c7388fff7b.png 6 5 dk önce eğer demon possess ederse sizi öldürmemiz gerekicek diyip, çocuğu friendship powa ile kurtarma. kurduğu lore'u iç etme. /facepalm insanlar 20 metre zıplayıp, havada hareketler yapıp, insanüstü vampirlerle nasıl kapışıyorlar orası da muallak. tek açıklaması because anime!! karakterler de patato. sadece shinoa için guilty pleasure kontenjanından izliyorum. lise goygoyu bitti artık çıkışa geçse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 2. bolum hah yine dustuk liseye dedim biraktiydim, guilty crown tier so bad its good mu yoksa sadece kotu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 sadece klişe, tek iyi kısmı shinoa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 çok dandik, 1-2 bölüm izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 katılıyorum, shinoa için izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bende pek ısınamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 less tatava moar pew pew bu bölümle birlikte toparlar diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 son bolum hikayeye baya bir derinlik katti sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 mangasını okudum fena gitmiyor izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 petrol canavarı yu san sdfsdf böyle bir şey olacağının işaretini vermişlerdi önceden "%10 un insan değil" demişti yu'nun kılıcındaki iblis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 güncele geldim. nanatsu no taizai ne kadar iyiydi ya :P yu, meliodas'a bağladı ama demon formunu imbalığını fazla yansıtamamışlar, crowley ile 1v1 yapmasına rağmen. nanatsu no taizai'deki animasyonu, ses efektleri görünce bu biraz meh geldi bana. adam tek hareketle bina yıkıyor ama etkisini hissemedim nedense wtf diyebileceğimiz birkaç sahne koyabilirlerdi. iki taraftan da birilerini öldürebilirlerdi. en azından bi kol bacak kopaydı :P sezon finali fazla güllük gülistan oldu ferit ile işbirliği yapan seifukulu abla olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar