Narstil Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Min 3.000 TL yi görmen lazım oyun için laptop bakıyorsan , 2000 TL 2. el yada teşhir ürünü falan bulursan belki , tabi ürün nasıl çıkar tamamen şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 bana da hearthstone ve hots rahat kaldiracak bi laptop lazim, hic haberim yok boyle seylerden kac para cikar cepten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 dusuncelihayvan said: samsung güzelmiş ama gaming olayında ben de pek emin değilim ps4 alma fikri daha iyi geliyor oyun için geri kalan işleri de zaten elimdeki pc de hallederim ama bu yorumlardan sonra cidden 2bin lira ile olmazmış o iş :) Acer 5740G var alırken de f/p oyun açısından en iyi diye almıştım 3 sene sonra tırt oldu evde pc var oyun oynamak için laptop mu alıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 gaming ve laptop kelimelerini yan yana görünce bana bir gülme geliyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 abi öyle bi konsept var. olmasaydı, mobile gtx gpu yapılmazdı. hani direk ismine gaming laptop demek ne kadar doğru bilemicem de bunun gibi olan herşey gaming laptop mesela: bu bir GAMING LAPTOP Kucakta taşımak isteyen var mıdır bilemicem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 gaming laptop hareket ettirilen masa üstü gibi oluyor. laptop diye sürekli yanında taşımazsın. ofise koyarsın, arada sırada eve götürürsün. veya işte seyahat ediyorsan uzun süreli yanında götürebilirsin fln. ben işten dolayı eskiden kullanıyordum da hava alanı phaselerini tam bir ızdıraba çeviriyor, omzum ağrıyordu sürekli alienware ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bir de keyboard / mouse olmadan pek olmuyor kanımca. ayrıca altına "kaldıraç" gerek yoksa açıdan boynun çöküyor. yani sadece laptop'ın ağırlığı değil üstüne keyboard + mouse (hani keyboard olmasa bile mouse) ve "kaldırgaç" gerekiyor. benim alienware 10 kilo fln dı adaptoru ile, aparatlarla 11 kiloyu geçiyordu. ömür törpüsü gibi. bi de asla kucakta kullanamıyorsun, a330 gibi havalandırma var, yumurta kır omlet yap. son olarak ekran kartı patladığında çöpe attım, tamiri 500 dolar falandı. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 tamam tatava yapmayın fakirliğimi yüzüme vurmayın gaming lafını duyunca kullanmak istedim belki vardır diye ps4 alıyordum 1400'e bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ps4'ın oyun gideri baya yüksek bu arada. 60 dolar civarı hep oyunlar, öyle indirim fln da çok az oluyor. steam master race esintisi yok. 2-3 oyun ile oyalanırım ben demiyorsan cüzdanı kabartmak gerek ps4 için. destiny, d3 gibi oyunların yüzlerce saat gameplay'i var mesela ama onun dışında 10-12 saat gameplay sunanlar için 60 dolar biraz acımasız geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 aynen öyle de pc'de de aynı olay var artık zaten korsan oyun olmuyor boku çıktı. Zaten genel olarak da single play'den sıkılıyorum. pc'de de yine tonla para bayılınıyor.steam faktörü nasıldır bilmiyorum beleş olayları var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Pcye dokulen para daha fazla. Tartismaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 2000 tl'ye de oyun laptopı alınır ama anca mmorpg falan oynarsın. ben de öyle yapıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 valla "gaming ve laptop ZUHAHAH" mesajları atmaya sıkılmayan arkadaşlara, haftada bir iki seyahati olup otelde/şantiyede kalanlar, evinde "desktop" kuracak yeri olmayıp eşi televizyon seyrederken salonda yemek masasında iki el civilization oynayanlar, havaalanında 5-6 saat aktarma bekleyenler ve bütün bu hayata rağmen oyun oynamak isteyenler olarak acaip küfürler hazırladım. Ayrıca parasını verince istediğiniz oyunu oynatan laptop alabiliyorsunuz. Napak oynamayak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 abi saçmalamayın. pc donanım ücreti tabii ki de çok daha yüksek. ps4'u 1400 e alıyorsun üstüne bir kol koysan 1600 lira para, orada bitiyor. pc belki 4k gidiyor fakat söz konusu oyun ise pc inanılmaz daha ucuz. korsandan bahsetmiyorum yani. ps4'de hemen her şey full price satılıyor o da 60 dolares. steam'e gir, eski oyunların çoğunu mid week madness, yok bundle, yok "patron çıldırdı" sürekli indirimden 3-5 dolara topluyorsun. en iyi IP'ler bile birkaç ay sonra fiyatlarını kırıyor. PS4'de eski oyunlara baktım çoğunda hala fiyat 60 dolar. çok nadir birkaç oyun 35-45 bandına düşmüş. ayrıca steam'de 60 dolarlık oyunu 60-90TL'e alabiliyorsun saçma sapan publisherdan değilse. uzun vadede her türlü PS daha pahalı çok oyun oynayan adam için. çok oyun oynayan diyorum bakın, aynı oyunları çok oynayan değil hehe. PS'in konsepti farklı zaten, eğer gaming yapacam PS4'de yapacam diyorsan cüzdanını ona göre hazırla sonra üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 >Gaming laptop Hiç güleceğim yoktu gene ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 şantiye de kalan adam oyun oynamasın zaten lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Smoke said: valla "gaming ve laptop ZUHAHAH" mesajları atmaya sıkılmayan arkadaşlara, haftada bir iki seyahati olup otelde/şantiyede kalanlar, evinde "desktop" kuracak yeri olmayıp eşi televizyon seyrederken salonda yemek masasında iki el civilization oynayanlar, havaalanında 5-6 saat aktarma bekleyenler ve bütün bu hayata rağmen oyun oynamak isteyenler olarak acaip küfürler hazırladım. Ayrıca parasını verince istediğiniz oyunu oynatan laptop alabiliyorsunuz. Napak oynamayak mı? Bright said: >Gaming laptop Hiç güleceğim yoktu gene ya ahahaha http://www.sharegif.com/wp-content/uploads/2013/10/08/facepalm-gif-8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Laorx said: şantiye de kalan adam oyun oynamasın zaten lololol siz şantiyeleri nasıl bir yer sanıyorsunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bingildak said: uzun vadede her türlü PS daha pahalı çok oyun oynayan adam için. çok oyun oynayan diyorum bakın, aynı oyunları çok oynayan değil hehe. account bilgileri vermeyi güveneceğin bi arkadaşın varsa account kardeşliği yapabiliyorsun, sub account üstünden 2 kişi aynı anda oynayabiliyor. oyun fiyatlarını 2'ye böl, bir de indirim olmuyor değil, oluyor. Bir de ps plus her ay 1 tane aaa oyun hediye ediyor. ps fiyat/performans olarak üzgünümki basar, üstüne geniş ekranda oyun oynamanın verdiği dayanılmaz haz var. ben sistem toplamıyor muyum, topluyorum ama 3 senede bir tonla para bayılmaktan sıkıldım. 2012'de aldığım high-end sistemin şu an dying light'ı titreterek çalıştırması hiç hoş değil. gtx 970 zaten ps4 parası, yok öyle yağma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Hislerime tercüman olmuşsun tek kelime ile. Smoke said: valla "gaming ve laptop ZUHAHAH" mesajları atmaya sıkılmayan arkadaşlara, haftada bir iki seyahati olup otelde/şantiyede kalanlar, evinde "desktop" kuracak yeri olmayıp eşi televizyon seyrederken salonda yemek masasında iki el civilization oynayanlar, havaalanında 5-6 saat aktarma bekleyenler ve bütün bu hayata rağmen oyun oynamak isteyenler olarak acaip küfürler hazırladım. Ayrıca parasını verince istediğiniz oyunu oynatan laptop alabiliyorsunuz. Napak oynamayak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 gamin laptop mi? tisisisis razer alin paraniz varsa, cok tasiyosaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Smoke said: valla "gaming ve laptop ZUHAHAH" mesajları atmaya sıkılmayan arkadaşlara, haftada bir iki seyahati olup otelde/şantiyede kalanlar, evinde "desktop" kuracak yeri olmayıp eşi televizyon seyrederken salonda yemek masasında iki el civilization oynayanlar, havaalanında 5-6 saat aktarma bekleyenler ve bütün bu hayata rağmen oyun oynamak isteyenler olarak acaip küfürler hazırladım. Ayrıca parasını verince istediğiniz oyunu oynatan laptop alabiliyorsunuz. Napak oynamayak mı? Oyun oynayacağına ben hayatta nerde yanlış yaptım diye düşün sdadasf. Bu arada topicde en yararlı öneri bence şu: mokoko said: 3600'e almıştım aleti bu arada. http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472329&kat=6453&lang=tr-TR#.VSJFgfmsUn4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Master Race arasında büyük gerginlik sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 GAMİNG LAPTOP DEDİ YAA AHGDALFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 epidemic galiba 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar