Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI oyun laptopları

Bone

Öne çıkan mesajlar

bir laptop almam gerekicek.

MSI laptoplarında 970 ya da 980 ekran kartlı düşünüyorum.
Stealth ve Dominator modelleri varmış, DVD ve daha fazla USB socket olması dışında farkları neler? Stealth daha ince ve hafifmiş. ama ısınma açısından ne kadar problem çıkarır bunlar? nasılsa BD var diyip ağırlığına katlanıp Dominator mu almalı?

eylüle kadar yeni ekran kartları çıkacak mı bi de? o zamanı beklemeli mi yoksa ucuzluk yakalayınca almalı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bir laptop almam gerekicek.

MSI laptoplarında 970 ya da 980 ekran kartlı düşünüyorum.
Stealth ve Dominator modelleri varmış, DVD ve daha fazla USB socket olması dışında farkları neler? Stealth daha ince ve hafifmiş. ama ısınma açısından ne kadar problem çıkarır bunlar? nasılsa BD var diyip ağırlığına katlanıp Dominator mu almalı?

eylüle kadar yeni ekran kartları çıkacak mı bi de? o zamanı beklemeli mi yoksa ucuzluk yakalayınca almalı mı?

gs970 var bende stealth serisinin gayet ii şu ana kadar hani yok bunu kaldırmıyor dediğim bi oyun olmadı. bir tek atilla'da full setting yapamıyorum gölgeler vs. kastırıo ki o masaüstlerinde de benzer sorunlar varmış sanırım oyun optimizasyonu ile alakalı diyorlar.

ısınma konusunda evet çabuk ısınıp çabuk soğuyor, unibody gibi bir yapısı olduğu için ben altına soğutucu aldım zalman onunla kullanıyorum.
ısınma probleminin hem iyi hem kötü tarafı şu cpu ve gpu üst sağ sol köşelerde kasası unibody olduğu için önce bu iki nokta ısınıyor, sonra yavaş yavaş gövdeye dağılıyor, bu da atıyorum 10 saat fln oynarsan mouse trackpad kısmına varınca tüm gövdenin ısınmasına sebep oluyor :) (malzemesi yüzünden yarım saat kapatınca soğuyor hemen (havadar bir ortamdaysan eğer - klima balkon vs.)

ekran kartının fanı biraz gürültülü denebilir.

ince + ağırlık konusunda efsane iyi diyebilirim 17" bir laptop'a göre taşıması çok pratik. zırt pırt koltuğa, yatağa tv karşısına vs. taşıyorsan çok memnun kalırsın :D

yani performans olarak bence baya ii bi laptop benimkisi 2 ssd + 1 hdd takılı şekilde (128+128)ssd tek disk görünümde ve 1tb hdd var 2. partition olarak.

klavyesi steelseries olduğu için kaliteli denebilir benim space tuşu aldığımdan beri biraz gacırdıyor üretim hatası muhtemelen çok sallamadım. (bazen gırç gırç diye geğirio sdfs)
Sosyal ağlarda paylaş

Abiler zamanında MSİ'ın son çıkan serisini bende sizler gibi yüksek bedel ile satın aldım. Ha laptop ilk 1.5 sene akıyor du çok memnundum. Sonra yeni oyunlar çıktı ekran kartını 570'den 580 e upgrade edeyim dedim 2k tl istediler. Ama iş ve ev arası olduğum dönemde çok kullanışlı oldu.

Şimdi 7.5k TL ' ye masa üstü topladım daha güzel gidiyor :)

Eskiden çok savunurdum şu gaming laptop olayını valla fikrim değişti.
Sosyal ağlarda paylaş

msi ilk 2 yıl iyi sonra elektrik sobası oluyor.
türkiye'de olsam http://www.hepsiburada.com/liste/asus-rog-gr8-r077m-intel-core-i7-4510u-20ghz-31ghz-8gb-1tb-mini-gaming-masaustu-bilgisayar-asus-rog-gladius-gaming-mouse-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=bd802652&categoryId=111001&SKU=BD802652&utm_source=sm&utm_medium=facebook&utm_campaign=asus-rog-gaming&utm_content=link-ad&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_sm=facebook.link-ad.kategori-bilgisayar.asus-rog-gaming
sundan alırdım direk mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 1.5 senelik MSi GE60 var, Core i7 ve GTX660m . Artık eskidi, performansı yetmiyor hiçbir şekilde.

Ben de 970m GTX'li 17" bir modele mi geçsem yoksa Desktop ile G-Sync'li bir sisteme mi geçsem karar veremiyorum.

Şu ASUS ROG çok hoş görünüyor gözüme ama 750Ti geçmişte kalmış biraz.

970 falan koysalar içine hedefim o olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...