Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Belanı Versin D&R

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

<şikayet mode on>

10.03'te şu çanta için sipariş açtım. Şirket adına alıyoruz diye havale ile ödemeyi seçtim. Seçmez olaydım arkadaş. Aynı gün ödeme yaptık, eft açıklamasına sipariş noyu yazdık ama 2 gün sonra mail geldi:"Siparişiniz iptal edilmiştir". Sebep? Ödeme alınamadı. Aradım arkadaşları dedim ben bu parayı yatırdım, dekont gönder dedi hay hay dedim gönderdim. Tamam dediler biz size döneceğiz. İlginçtir ki döndüler de. Dediler paranızı geri yatıracağız. Dedim yatırmayın; siz bana yatıracaksınız benim bu ürüne ihtiyacım var ben de size bir daha yatıracağım, ürünün fiyatı aynı siz bana ürünü yollayın. Yeni sipariş oluşturup numarasını gönder dediler onu da yaptık. 2 gün sonra bir mail daha: "Siparişiniz iptal edilmiştir". Sebep? Ödeme alınamadı.

Aradım dedim siz bu işi beceremeyeceksiniz yatırın parayı geri. Bu dediğim 16.03.2015'te gerçekleşti. O günden beri 2 kere dekont 2 kere iban verdim kendilerine. Bu sabah aradım ne oldu bizim iş diye e bize dekont gelmemiş ki dedi yine.

TLDR: ALLAH BELANI VERSİN D&R. senden havale ile alışveriş yapan kafama sıçayım.

Sosyal ağlarda paylaş

ben de boya ve yapıştırıcı almıştım internetten, seçtiğim tüm ürünle doğal olarak stokta olan ürünlerdi. ilk paket 1 hafta sonra geldi açtım baktım eksik yığınla şey internetten baktım yarısı sonra gelecekmiş, 2. paket sonraki hafta geldi baktım yapıştırıcı hala yok, interneti kontrol ettim yapıştırıcıyı iptal etmişler
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Of. Baydin be mudur, yeter. Atinca da agliyosun naptim da atildim simdi diye.

Kişisel hakaret olmadığı sürece atamazsın İnan ile anlaşmamız bu şekilde.

Sırf gerçekten param var diye trolleyemem mi geçiniz.

Herkes trollerse ben de trollerim.

Hırs yapma sende bu kadar. Seninle kişisel bir mesajlaşmam bile yok ağlıyorsun falan demişsinde. Forum şahıslarına artistlik mi yapmaya calışıyorsun. Sequo geldide ağladı işte gibisinden :)

Sen anca hırsından benim anama falan küdredersin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...