Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 <şikayet mode on> 10.03'te şu çanta için sipariş açtım. Şirket adına alıyoruz diye havale ile ödemeyi seçtim. Seçmez olaydım arkadaş. Aynı gün ödeme yaptık, eft açıklamasına sipariş noyu yazdık ama 2 gün sonra mail geldi:"Siparişiniz iptal edilmiştir". Sebep? Ödeme alınamadı. Aradım arkadaşları dedim ben bu parayı yatırdım, dekont gönder dedi hay hay dedim gönderdim. Tamam dediler biz size döneceğiz. İlginçtir ki döndüler de. Dediler paranızı geri yatıracağız. Dedim yatırmayın; siz bana yatıracaksınız benim bu ürüne ihtiyacım var ben de size bir daha yatıracağım, ürünün fiyatı aynı siz bana ürünü yollayın. Yeni sipariş oluşturup numarasını gönder dediler onu da yaptık. 2 gün sonra bir mail daha: "Siparişiniz iptal edilmiştir". Sebep? Ödeme alınamadı. Aradım dedim siz bu işi beceremeyeceksiniz yatırın parayı geri. Bu dediğim 16.03.2015'te gerçekleşti. O günden beri 2 kere dekont 2 kere iban verdim kendilerine. Bu sabah aradım ne oldu bizim iş diye e bize dekont gelmemiş ki dedi yine. TLDR: ALLAH BELANI VERSİN D&R. senden havale ile alışveriş yapan kafama sıçayım. şikayet mode off> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ilk kez olmayınca lüzumsuz ısrar etmişsin kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bu an tescillensin. Kuddusi ilk defa hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 karttan geçirip faturayı kitleyeydin ya şirkete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Gerci bozuk saat bile gunde 2 kere dogru gosteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 muhasebeci olarak beni alsaydınız böyle aptal şeylerle uğraşmıyor olurdun şu an. gözünüze girsin inş vermezler parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 okumadım, bence ferit haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 okudum, hala ferit haksız. inanılır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 havale ne abi. oldu olacak elden götürseydin parayı merkeze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sikayet diyip cantanin linkini vermis. bildigimiz ucuz viral denemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Sirket kredi karti yok abi. Mahmut tuhafiyede mi calisiyosun birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ben bunlara is yaptim, cok kurumsallar olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 canta da tirt, alma ferit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ya bırak alsın totoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Şirket kredi kartı olmasına da gerek yok ki. Kişisel kredi kartından ödeyip faturayı şirkete kestirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Tam canta da tirtmis diye bok atcaktim ki bi baktim benim cantanin aynisi, diyemedim icimde kaldi. sdf Yalniz canta 10 numara 5 yildiz. Sahane yapmis herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 şirket kartı vs hepsi var da expense yapmaya uğraşmaktansa muhasebe para ödemekle uğraşsın dedim, elimde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 http://www.overgaard.dk/thorstenovergaardcom_copyrighted_graphics/L1139880-crop-gift-640w.jpg çantanın kralı bu tabii siz fakirlere tavsiye edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ben de boya ve yapıştırıcı almıştım internetten, seçtiğim tüm ürünle doğal olarak stokta olan ürünlerdi. ilk paket 1 hafta sonra geldi açtım baktım eksik yığınla şey internetten baktım yarısı sonra gelecekmiş, 2. paket sonraki hafta geldi baktım yapıştırıcı hala yok, interneti kontrol ettim yapıştırıcıyı iptal etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sequo sonradan görme mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Yok hep vardı. Hiç görmeyenlere nıspet yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Of. Baydin be mudur, yeter. Atinca da agliyosun naptim da atildim simdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 etiketini cekseydin. yeterince etkileyici olmamis boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 di said: Of. Baydin be mudur, yeter. Atinca da agliyosun naptim da atildim simdi diye. Kişisel hakaret olmadığı sürece atamazsın İnan ile anlaşmamız bu şekilde. Sırf gerçekten param var diye trolleyemem mi geçiniz. Herkes trollerse ben de trollerim. Hırs yapma sende bu kadar. Seninle kişisel bir mesajlaşmam bile yok ağlıyorsun falan demişsinde. Forum şahıslarına artistlik mi yapmaya calışıyorsun. Sequo geldide ağladı işte gibisinden :) Sen anca hırsından benim anama falan küdredersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bu marka favori canta markam ben: http://www.be-ez.com/ Fiyat ve performans iyi. Rush ve Vertigo modelleri var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar