Mal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 kulak çubuğunun kulağınıza sokup çıkardığınız tarafını yaladığınız oldumu? hayatta en çok korktuğum şeylerden biri valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Fistan said: sanane haklısın özel bişey bu. açıklamak isteyen olursa açıklayabilir zorlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ben de korkmaya başladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Aslında resimdeki gibi fantezi yaşayanlarda anlatabilir ,biz bizeyiz sonuçda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ben çok huylanıyorum ya böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Kulak zarını deleceğim veya zarar vereceğim diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 kulak yalama değil konumuz gidin başka topic açın. iğrenç o. yanlışlıkla biraz önce kulağına soktuğu ucu yalayan olmadı mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 tamam yaladıysan yaladın başka birini daha bulup kendini mi tatmin edicen tek ben değilim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 evladım her çubuk yalanır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 kulak cubuguğunu yalayarak kulak temizleyenler ve yalamadan temizleyenler diye 2 ye ayıracaz sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 WaNTeD said: tamam yaladıysan yaladın başka birini daha bulup kendini mi tatmin edicen tek ben değilim diye onu düşündüm. bu kadar çok dikkat etmemin sebbi daha önce yapmış olmammı acaba dedim ama olsa hatırlardım. hafızamı zorladım bi kere ucundan dönmüştüm galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 umarım hiç bir zaman böyle bir şey düşünüp üstüne konu açacak kadar sıkılmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sıkı can iyidir, kolay kolay çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 küçükken kulağımda kulak pamuğu varken babam üstüme atlamıştı baba-oğul güreşelim diye, kulak kafamı yere vururken kulak pamuğu hala kulağımda olduğu için kulağıma batmıştı feci bi şekilde. hala yazarken bile içim gidiyo lan. bi şey olmamıştı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ben yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 aslında şey yapsalar ya. kolonyalı mendil gibi pamuğu kolonyalı çubuk. hatta kir çözücü kimyasal felanda koyabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 2 girls 1 cup izlememiş op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Ahaha of bu ne ya. Never cease to amaze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kulak çubuğu zararlı diil mi ya, kullanmayın diyolar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Zararlı. Aslında temizlediğini zannederek kiri iç kulağa doğru itiyosun. KBB lar hiç sevmez. Ama gel gör ki kullandığında insana verdiği his tartışılmaz asdsddssaas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 kulak vibratörü işte. tırtıklısını felan yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 serçe parmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Onu biz kulağımıza mı sokuyorduk yaaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar