BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 fiyatini sallasak, turkiyeden taksitle alabilecegim guvenli bir yer var mi?
aente Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 İstanbul bilişim'de var sanırım, geçen arkadaş oradan aldı.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 memnun mu peki? eksi yorumlarinda hep ya bozuk ya eksik yada kullanilmis esya gonderiyolar falan demisler.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben geçen bir müşterimde denedim, epey güzel cihaz. çok beğendim gerçekten. tek sorun win8'in font yönetiminin yüksek çözünürlüklü ekranlarda kötü olması. gerçekten çok küçük çoğu yerde yazılar, manuel büyütünce de bazı appler saçmalıyor. devlet buna bişiy yapması lazım. bi de bu sony'nin kaydırmalı cihazı hoşuma gidiyor. o da bayaa bayaa güzel.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben belcika seyahatinde almıştım ta 1'den o zamandan beri bütün şehir dışı seyahatlerimde yanımdan eksik etmiyorum, kafama göre bazen tablet olarak alıyorum, bazende küçük çantasıyla birlikte, mouse, klavye full kullanıyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yanıt w10 onun dışında default bütün windows fonksiyonlarını tablet versiyonu ile kullanıyorsun, desktoplar app üzerinden kullanınca bu problem oluyor problem sayılmaz aslında, kullanımı kısıtlamıyor sony laptop, tablet'ten çıktı bu arada, discontinue etti serileri "roket adam" said: ben geçen bir müşterimde denedim, epey güzel cihaz. çok beğendim gerçekten. tek sorun win8'in font yönetiminin yüksek çözünürlüklü ekranlarda kötü olması. gerçekten çok küçük çoğu yerde yazılar, manuel büyütünce de bazı appler saçmalıyor. devlet buna bişiy yapması lazım. bi de bu sony'nin kaydırmalı cihazı hoşuma gidiyor. o da bayaa bayaa güzel.
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Yenisinde skylake işlemci olacak falan diyorlar.
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kesin çıkacaktır ya yeni işlemciyle ama ne kadar sürede çıkar soru işareti tabii. tahminim 1 yıl fln. keşke yeni işlemci ile çıkanda bataryayı da geliştirseler. şu an iyi durumda ama bir 30% daha gelişse şahane olurdu. 6-7 saat 8-9 a çıksa kafan rahat şarj aleti almadan evden çıkarsın.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 soylentiler dolasiyor ama daha anonsu falan bile yapilmadi, cikmasina daha var. ya su istanbul bilisimden alan yok mu? alcam ama adamlarin reviewlari cok kotu, alip hala sorunsuz kullanan varsa alicam :D
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 istanbul bilişimin müşteri hizmetleri kötü, hatta öyle bir departmanı yok sanırım, yalandan bi telefon numarası bi de mail var. Maile hiç dönmüyorlar, telefonla arayınca da biz size öğleden sonra dönelim diyip kaynatıyorlar. Dükkana gidince de hiç bi iş halledilmiyor, hatta haklıyken atara falan kalkıyorlar.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bir arkadasa amerikadan aldirdim, onumuzdeki hafta elime gececek bakalim. yazarim izlenimlerimi.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 buraya baktın mı http://forum.paticik.com/read.php?7,7707627
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Bugun maliye buyuk olcekli mukellefler baskanligindan posta geldi, teknostok u (istanbul bilisim) denetime sokmuslar. 2009da aldigim televizyonlarin faturasini falan istiyolar benden. Var bi ibnelikleri de hadi bakalim. BioHazarD said: soylentiler dolasiyor ama daha anonsu falan bile yapilmadi, cikmasina daha var. ya su istanbul bilisimden alan yok mu? alcam ama adamlarin reviewlari cok kotu, alip hala sorunsuz kullanan varsa alicam :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ya belliydi zaten orda bisey oldugu, eksisozlukte bi dunya adam bosuna kotu review yazmamistir diye dusunuyorum. en son zaten amerikadan getirttim bestbuydan indirimli fiyatiyla, mis gibi oldu. pazartesiden beri kullaniyorum, visual studio, sql server falan catir catir :D
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 arkadaşıma surface pro aldırdım. şimdi benden pdf annotatorın cd-keyini istiyo. pdf üstüne notlar almak için sizin kullandığınız ne? daha iyisi vardır kesin
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 http://www.lovemysurface.net/annotate-pdfs-with-onenote-app-on-surface-tablets/
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 w10 testine başladım, edge kullanım olarak şu an çok iyi. en önemlisi browserlarda güç kullanımından ağlamıştım. edge'ın 5 tab kullanımında 1 saat sonra 93% deyim. addonlar ile değişmezse, olmuş direkt. tablet mode çok iyi olmuş. power saver mode aynı şekilde 10 numero olmuş, elinin altında uzun toplantı vs. için, açıp kapatması çok kolaylaşmış. ne kadar etkili ama denemedim daha.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ben yukledim ama cok kullanma sansim olmadi daha. bir kac kez screen flickering falan oldu ilginc bi sekilde, bide chromeda touch scroll olmuyo w8'deki gibi, duzeltirler yakinda umarim. essek gibi isinma sorunu ayni w8 ile. gerci uzun zamandir laptop kullanmadigim icin surfacetan once bilemiyorum ne derece normal.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 neden chrome kullanıyorsun bu arada? surface için kullanabileceğin en kötü browser. edge'i denedin mi?
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 aliskanlik aslinda, ozel bir sebebi yok. w10 ile edge'e gecmeyi dusunuyorum zaten kullandigim 3 tane mi ne addon var onlar da hayati degil.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 şöyle söyleyim chrome ile 4 saatte şarj bitiyor, şu an edge ile 8 saat. ısınmanın sebebi chrome. browserda surflerken alet ısınırsa sıkıntı var demektir.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 hm eve gider gitmez deneyeyim o zaman cunku kafami kurcaliyodu isinma konusu. onun haricinde ama cok memnunum, cantada bel fitigi yapmiyor eski 4 kiloluk gaming laptopim gibi. evde canavar desktop var, bunu da saga sola goturuyorum. visual studio, sql server falan hersey catir cutur calisiyor. touch padi biraz kazma bazen ama ekrana dokunuveriyorum oyle durumlarda :P kalem olayini cok kullanma sansim olmadi henuz ama onenote falan cok tatli. bu zamana kadar kullanmadigim hataymis. desktopa da w10 kurup continuum olayini efektif kullanabilirsem cok guzel olacak.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 type cover'ın touch pad'i tamamen iş görmelik ya. ek aparat kullanmadan mouse gibi işte ama kesinlikle built in bir touch pad veya mouse görevi görmüyor. eskiden daha kötüymüş, bu gelişmiş hali eheh. http://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/500/Bilgisayar_3380947.jpg şunun yeni jenerasyonu var bende, çantada yer kaplamıyor, bluetooth olduğu için usb slot kapatmıyor. baya iyi.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 ben ucuz bi kablosuz logitech aldim. su var aklimda ama pahali tabi.arc touch surface ed
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bingildak said: ısınmanın sebebi chrome. browserda surflerken alet ısınırsa sıkıntı var demektir. alaksi yok ya. Aletin en buyuk iki sikintisindan biri bu. Asiri isindigi icin alet islemciyi de limitera sokuyor. bir de usb slotununun external HD calistiramamasi. Asiri sacma...
Öne çıkan mesajlar