Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 şimdi ne desem bilemedim. Hanımda bir sorun yoksa alet zaten windows. Sorun olmaz.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bu arada gaming noktasında kullanımına ters diye tavsiye etmedim yoksa donanım olarak çoğu oyunu çalıştırır. buna göre değerlendirebilirsin : 8GB RAM (i5 ve i7) Resolution: 2160 x 1440 i5 : 2.9GHz (w/ turbo) i7 : 3.3GHz (w/ turbo) gpu : Intel 4400 i7: Intel 5000
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ha bu arada civ filan da oynadım ben bunda. Hatta civilisationlar dokunmatiği destekliyor.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ha dip not olarak ekleyim : sadece ofis programları için kullanacaksa 4gb ramli ve i3 işlemcili al - batarya ömrü i5 ve i7 e göre daha iyi. i5-i7 cpu hızı veya ram gücü gereksiz ofis programları için. ancak 5 tabli iş yapıyorsun falan gerekebilir.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 fanboyluk yapmiyorsun dimi bingildak? Boyle bisey istiyorum ben de cunku.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 kendin araştır en temizi
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 3-5 ay yeni alan insani cok seyetmemek lazim, ister istemez biraz fanboyluk oluyor bence.
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 8 aydır kullanıyorum ben. i3 ve i5 i bilemem ama i7 nin performansı iyi. Bazen ısınabiliyor tabii ancak abartı değil. Isınan yerle de bir temasınız yok zaten. office programları çalışır mı filan diye sorular gelmiş baya bir eğlendim ben. 8gb ramli ssdli 3ghz işlemcili aletten bahsediyoruz. En yeni nesil işlemci. Office ne? alet macbook airden güçlü öyle düşünün.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Bende air var hanım Office kullanırken baya zorlanıyor, yok tuşların yerini bulamiyormus yok kaydettiği yer garipmis vs. Surface alıp windowslu makine kullansın diyeceğim ama klavyeden çekiniyorum ençok. Bu ne biçim klavye noktasına gelirsek kafayı yerim
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 eğer sıkıntısı işletim sistemiyse air'a windows kurdurun olsun bitsin. surface pro'nun keyboardu laptop keyboardu gibi olmaz. modüler sonuçta ve ekran ile aynı boyutta. tuşlar öyle büyük büyük değil. http://images.gizmag.com/inline/surface-pro-3-vs-macbook-pro-retina-2014-0.jpg laptop her türlü daha iyidir keyboard olarak ama işte laptop tablet gibi kullanılmıyor sonuçta. orada ayrışıyorlar. ben keyboarda 1 haftada alıştım, ondan sonra en ufak sorun yaşamadım fakat touch pad 5/10 fln. fonksiyonel ama oturup 2 saat excel'de iş yapsam o touch pad ile çalışmam. bluetooth mouse taşıyorum. kafede fln otururken touch pad, uzun iş yapacaksam mouse.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Yok ben Pro4 çıkınca onu alayımmı derdindeyim :P Glatheros said: abi pro 4 diye birşey yok. pro 3 var.
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bekleyebilirsin tabii. yaz ortası belli olur çıkış tarihi ve specler.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Surface pro 4 beklentin yersiz olabilir bu arada Yeni nesil islemci cikmadigi sürece dedigim gibi degistirebilecekleri bir sey yok. Ram artmaz. Islemci var olanlar arasinda artmaz. Batarya daha iyisi yok su an. Isletim sistemi pro 3 ile ayni Gpu artmaz. 4 u uzerine lanse edebilecekleri bir gelistirme alani yok kisaca. Bu sebeple downgrade yaparak pro olmayani lanse ettiler. Ekran, Gpu, ramden kisarak fiyati kirip penetration arttirdilar.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Surface Pro 3 için Windows 10 işlemci sürücülerinin şu anda intel tarafından windows 10 için düzenlenmediği gibi birşey okumuştum sanırım. O ne oldu? Çıktı mı I/O sürücüleri?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 o ne demek anlamadım ya
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 12 inçlikte indirim varmış (yanlış anlaşılmasın) http://www.windowscentral.com/deal-alert-save-150-surface-pro-3-256gb-intel-core-i5-model-microsoft-store
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 2 aydır falan var abi o, nisanda bitiyordu uzattılar. ben o indirimli fiyattan aldım. http://www.amazon.com/Microsoft-Surface-Pro-Intel-Core/dp/B00KHR4ZL6
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bunu nerden buluruz turkiyede guvenilir bir sekilde? netten buldugum siteler hakkindaki yorumlar cok kotuydu (istanbulbilisim, n11). almis olan var mi taksitle falan?
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 TR'den almak baya pahalı ya. Avrupa veya amerikadan tedarik etmek gerek. 30-40% fln daha pahalı TR'de.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ya ben note promu satıp üstüne para koyup getirtmeyi düşünüyorum da değer mi bilemedim, şimdi bir de win10 geliyor daha da şenlenecek bunlar.. neyse bekleyip görelim bari
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yaşam/iş tarzında böyle bir alete ihtiyacın varsa direkt 10/10 alet. ben bütün briefleri artık el yazısı ile hazırlayıp atıyorum. texte fln da çevirmiyorum. okunuyor rahat rahat. hafifliği, pili, özellikle ekran/görüntü kalitesi, kalemi, sistem hızı benim gördüğüm en iyi gadget. samsung kaleminden kat ve kat fln daha iyi (samsung aldım biliyosun ben ilk). hiç delay yok gibi yazıyor. one note desteği çok iyi, kalem türleri, renkleri arasında hızlı geçiş, hafızaya alma, tek tuşla silme, custom fonksiyon atama fln ne istiyorsan var. tldr; adamlar yapmış. en kötü tarafı chrome browser pil ömrünü yarı yarıya yiyor, IE kullanıyorsun. genel olarak kötü değil ama chrome'dan sonra eksiklik hissediyorsun. w10 ile gelecek browser baya fark edecek diye umuyorum. fingers crossed.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hmm ben biraz daha bekleyeyim o zaman zaten fiyatlara baktım da eheh beni aşıyor şu anda
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 surface 4 pronun anonsu daha yapilmadi, duyurulmasi, avrupaya gelmesi, turkiyeye gelmesi derken yine bi dunya zaman. win10 beklemek teoride mantikli ama bana suan lazim. avrupadan al denmis, ben avrupadayim zaten de, dandik kismindayim sdf. avusturyadan alabiliyorum en yakin, orda da i5 256gb modeli 1500 euroya falan denk geliyo
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 olduğun yerde fiyatlandırma tr gibi kötüyse ve us den fln alamıyorsan mac laptoplar fp olarak daha iyi tablet olmasa da hafif ve perf iyi. sp4 yakında çıkmaz sebebini bu başlıkta yazmıştım.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tabi daha ucuz aletler var ama bu bana hitap ediyor baya. surface 1den beri takipteyim, 3 olmus gercekten ama bu koca microsoftun urun satis beceriksizligi beni benden aliyo. yazilim kisminda her ne kadar fanboi olsam da (.net vs.) lojistik olarak harbi bok gibi. edit: amerikadan getirtenler, gumruk vergi falan nasil?
Öne çıkan mesajlar