barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Darısı benim maaşımın 10 kat artması ve mevkimin 3 mevki yukarı çıkmasına. Kısa vadede tabiki. Uzun vadeye yetmez bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 benim maaşta 10 kat artsa hiç fena olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 senko said: benim maaşta 10 kat artsa hiç fena olmaz :) Sen Türkçe'yi nerede öğrendin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 oba selçuk darmaduman oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 selçuk down & die :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sıra bende beyler kapatalım başlığı yenisini açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 cenin pozisyonunda ağlıyordum arkadaşlar zor teselli etti. şimdi iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ben kendi işimi yapmadan yatırım bankacılığı yapıyordum (4k+2bonus+% alıyordum), 6 ay sonunda bonusları geri ödeyip işten ayrıldım... 1 genel müdür 3 genel müdür yardımcısı 1 takım liderine raporluyordum. fck them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Dartanian said: Resmen umutsuzluk iceren bir baslikti bu sabah. Hayat cok hizli degisiyor. 1 saat kadar once halka acik buyuk bir sirketten is teklifi aldim 2 katina yakin maas ile. Sadece biraz daha yogun calisicam:) iyice tart, hemen kabul etme maaşta pazarlık yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ben marangoz olucam. Apprentice Carpenter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 1000 tl kira veriyordum ailenin yanına gelince ondan kurtuldum işe başlayana kadar 15-20günlük boş zaman çok iyiydi şimdi yine aynıs oldu eve gel yemek ye spor yap bilg. yat haftasonu geç uyan avm ya da spor geç yat,pazartesi yorgun başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 haydaa ben de qq konusu acayim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 aquila said: ben marangoz olucam. Apprentice Carpenter. gel bi atolye açalım kesip biçeriz ben de ilgiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 evlenme işindne ayrıl problem solved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sen gel, hipster atolyesi acicam ben burda, uzun sakal sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sakal problem degil de oraya gelmek sorun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 channel your feeling through wood workshop https://photos.travelblog.org/Photos/170035/545685/f/5623920-wooden_penis-0.jpg her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Abi bunlar bizim Y jenerasyonu sorunlari ya. Herkes mutsuz olur herkes 1-2 yilda bir is degistirir mi abi? Burada bir yanilgi var aman diyeyim. Hic bir iste mutlu olamaz bu mantalite cunku hayal dunyasinda yasiyor. Olmayan bir dunyanin hayalini kuruyor. Milletin instagrama koydugu fotograflari gercek zannediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Çünkü kendi ülkemizde bile Amerikan Rüyasını yaşamak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tolga sektör yanlışsa aynı sektörde gelen iş teklifine niye sevindin? tek sorun para mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ben finans sektöründe frontendci olarak çalışıyorum. Ben de mutsuzum ama finans sektöründe maaşlar iyi. İşletme ve sermaye piyasaları okudum çift üniversite bitirdim gittim front-end developerlık yapıyorum. Ha desen sanki boğaziçinde okudun yok okumadım sıradan üniversitelerde okudum. Tek tesellim forexe yatırdığım paralarla zengin olup sonrasında sadece trade yaparak güzel bir hayat yaşayabilmek. 2 seneye falan şu hayalimi gerçekleştirsem çok mutlu olacağım. Para bir yere kadar mutsuzluğu erteliyor ama bir yerden sonra etrafındakilerin maaşı senin aldığın maaş hesap verdiğin insanlar falan derken o da yetersiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ben işimden memnunum, maaşımdan da memnunum, çalışma ortamımdan da memnunum. Bir ara da Eskişehir'e taşınırsam çiçek gibi olacak da sabah 1 saat yol gitmek zor geliyor. Şu an 10-15 dk sürüyor ev-iş arası git gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 para kazandığım iki iş var, ikisi de çocukluk hayalim olan işler. bu işlerden para kazanana kadar herkes "deli" dedi. gözlemlediğim kadarıyla sevdiği işi yapan insanlar da en az sevmediği işi yapan insanlar kadar bedel ödüyor. önemli olan mutlu olacağın alana yönelmek, er ya da geç hiç fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Ha bi de is hayatinda isci pozisyonundsysaniz sadece kendinizi dusunun , yok calistigim sirkete vefa borcum var ,rahatim yerinde vs diyip gelen daha iyi teklifleri geri cevirirseniz, kucaga oturturlar istediginiz zaman da kalkamazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Bir de -sözüm Dartanyan'a değil, daha iyi bir iş bulmuş çok sevindim- az maaş alıp, cidden üst bir donanım gerektirmeyen ve üniversite mezuniyetini sadece görev tanımında belirlemek için şart koymuş işlerde çalışıp maaş eleştirisi getirenleri pek anlamıyorum. Bu arada İzmir'de nitelikli mühendis veya yönetici adayı değilseniz iyi para kazanmanız çok zor. Muhasebe, finans, İK vb. iş gruplarında en kıytırık kobi firma da aynı ücret politikasını yürütüyor; Petkim, JTI, Ferrero da. Bir de sigorta, sosyal medya, PR, reklamcılık vb. ise iş grubunuz maaşı geçtim, iş bulamazsınız adam gibi. Patron şirketçiliği had safhada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar