Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şişli Etfale büyük kabahatini yapan teyze

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neden kimse oraya bulunan YAŞLI, HASTA ve YORGUN teyzenin ne halde olduğunu düşünmüyor?

Belki çok kötü durumda? Yapmak zorunda? Ne kadar saygısız olduk ya :(

şaka lan şaka bildiğin sıçmış köpek yapmaz yaptığını
Mesaj tarihi:
ben bu kangalın yarısını bıraktığımda 5 kere sifon çekmem gerekiyor lan. Abov. temizlik görevlisine 1 senelik maaş ikramiyesi ve erken emeklilik verilmesi lazım.
Mesaj tarihi:
ahahaah gazetevatan'ın internet sitesinde gif koymuşlar yanında "mis kokulu bahar süprizi" diye reklam linki var ahahahaha.

http://www.gazetevatan.com/sisli-etfal-de-skandal-goruntu-hastanenin-orta-yerinde--758579-yasam/
Mesaj tarihi:
bence bir çeşit sessiz protesto veya yardım çığlığı gibi bir şey var bu işin içinde. "sıçarım sizin hastanenizin içine" veya "sisteminiz beni mağdur etti, alın o zaman" falan gibisinden
Mesaj tarihi:
gülmeyin arkadaşlar. ayıplamayın. rönesans dönemi fransızlar nasıl çıkardı o tarlatanları kocaman elbiseleri sanıyosunuz. ayakta tık sıçabilmek için. teyze ne teyzesi sıçan yaratıkta o dönemden kalma bir eser.
Mesaj tarihi:
onların arkasından en azından tüy diken vardı. kuruduğunda gelip biri kaldırıp atabilsin diye yekpare olarak. teyze düşüncesizce sıçmış. çok ayıp.
Mesaj tarihi:
Cok profesyonel, isin hayvanligindan cok teyzenin tekniginden etkilendim.Belliki isinin erbabi.

Bu kadin oy kullaniyor bu arada. Ondan memleketi bok goturuyor senelerdir.
Mesaj tarihi:
beyler bir durun da başka bir perspektifle düşünün.

Teyze rahat değil, teyze doğal olanı yapıyor. Doğada hangi hayvan tuvalete gidip pisliyor ki, her canlı ulu orta bırakıyo nasıl rahatsa. Modernite, çağdaşlık falan bunlar özümüzü aldı götürdü, doğamıza dönelim biraz. Teyze en doğrusunu yapıyo, içinden geldiği gibi doğal yaşıyor. helal teyzem.
Mesaj tarihi:
link bulamam şimdi ya, yutupta bi yerde. neyse canın sağolsun.

benim anlamadığım, teyze emrullahı bıraktıktan sonra dönüp hiç bakmıyor. bir insan bu iradeyi gösteremez. illa ki bi döner bakar. bu kadar pro olmamalı.
Mesaj tarihi:
abi kadın ayakta daha önce de sıçmış olmalı. Kiyafetle, görmeden ve publicte bu kadar hatasız ve kendinden emin başka türlü sıçamaz.

edit.ha bir de evet, dönüp bakmıyor bile ne bıraktım diye.
Mesaj tarihi:
En kısa sürede yakalanmadan oradan kaçma derdinde olan bir insan tabii ki dönüpte arkasına bakmaz.

Hem baksa ne olacak? Duygusal bir yakınlaşma yaşayıp; -olmadı şimdi seni burada bırakamam diyip götürcekde değil hani
  • Yeni Oluştur...