Sequo Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Neden kimse oraya bulunan YAŞLI, HASTA ve YORGUN teyzenin ne halde olduğunu düşünmüyor? Belki çok kötü durumda? Yapmak zorunda? Ne kadar saygısız olduk ya :( şaka lan şaka bildiğin sıçmış köpek yapmaz yaptığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Hayır merak etmiyorum !! Beni zorlamayın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ben bu kangalın yarısını bıraktığımda 5 kere sifon çekmem gerekiyor lan. Abov. temizlik görevlisine 1 senelik maaş ikramiyesi ve erken emeklilik verilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 30 yildir siciyorum, boyle profesyoneline denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ahahaah gazetevatan'ın internet sitesinde gif koymuşlar yanında "mis kokulu bahar süprizi" diye reklam linki var ahahahaha. http://www.gazetevatan.com/sisli-etfal-de-skandal-goruntu-hastanenin-orta-yerinde--758579-yasam/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bence bir çeşit sessiz protesto veya yardım çığlığı gibi bir şey var bu işin içinde. "sıçarım sizin hastanenizin içine" veya "sisteminiz beni mağdur etti, alın o zaman" falan gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Lan montla sicmayi beceremiyoruz biz teyze carsafla sicmis hll olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bok has been planted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 gülmeyin arkadaşlar. ayıplamayın. rönesans dönemi fransızlar nasıl çıkardı o tarlatanları kocaman elbiseleri sanıyosunuz. ayakta tık sıçabilmek için. teyze ne teyzesi sıçan yaratıkta o dönemden kalma bir eser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 onların arkasından en azından tüy diken vardı. kuruduğunda gelip biri kaldırıp atabilsin diye yekpare olarak. teyze düşüncesizce sıçmış. çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Şaka gibi ya hatta korkutucu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Hacca gidenler de anlatıyordu, çarşaflılar eğilip eğilip ortalık yere sıçıyor diye, doğruymuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Sequo said: Bok has been planted abi xesxe yutub yorumlarından çalmasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 dua et bükmemiş yorumu o daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Cok profesyonel, isin hayvanligindan cok teyzenin tekniginden etkilendim.Belliki isinin erbabi. Bu kadin oy kullaniyor bu arada. Ondan memleketi bok goturuyor senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 tam da bugün köpek bokuna basmıştım, kafamda bi acaba oluştu şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 çarşafın altında çıplak mı yani şimdi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 beyler bir durun da başka bir perspektifle düşünün. Teyze rahat değil, teyze doğal olanı yapıyor. Doğada hangi hayvan tuvalete gidip pisliyor ki, her canlı ulu orta bırakıyo nasıl rahatsa. Modernite, çağdaşlık falan bunlar özümüzü aldı götürdü, doğamıza dönelim biraz. Teyze en doğrusunu yapıyo, içinden geldiği gibi doğal yaşıyor. helal teyzem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yapilmis espiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ginaly said: Sequo said: Bok has been planted abi xesxe yutub yorumlarından çalmasan. oha valla çalmadım link atar mısın? faceden izledim videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 link bulamam şimdi ya, yutupta bi yerde. neyse canın sağolsun. benim anlamadığım, teyze emrullahı bıraktıktan sonra dönüp hiç bakmıyor. bir insan bu iradeyi gösteremez. illa ki bi döner bakar. bu kadar pro olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 abi kadın ayakta daha önce de sıçmış olmalı. Kiyafetle, görmeden ve publicte bu kadar hatasız ve kendinden emin başka türlü sıçamaz. edit.ha bir de evet, dönüp bakmıyor bile ne bıraktım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 En kısa sürede yakalanmadan oradan kaçma derdinde olan bir insan tabii ki dönüpte arkasına bakmaz. Hem baksa ne olacak? Duygusal bir yakınlaşma yaşayıp; -olmadı şimdi seni burada bırakamam diyip götürcekde değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bu olmamış ben güzelce bir daha sıçayım diyebilir. bakmaması en doğru karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bence burada beşiktaşın hakkı yenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar