forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 sağlıklı mıdır extra bir müamele gerekli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Akü boşalabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 benim akü çatladı geçenlerde, kısa devre falan yaptırıyomuş içinden. usta "yatıyo muydu araba?" dedi, "gerci 3 yaşındaki akü her türlü ölür zaten" diye de ekledi. haftada 1 falan kullanıyorum şimdiye kadar çok bişi olduğunu görmedim aküye. alıp yenisini takmak da para değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Üstüne kuş pislediyse boyası aşınır, onun haricinde bir şey olmaz da haftada bir kullanıyorsanız satın daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yol almadan evvel bir kaç dakika çalışır durumda beklet ki yağlanma sağlansın tekrardan. Benim de öyle, hiç uğraşamam maslak'a arabayla gidip gelmekle metro ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 1-2ayda bir çalışıyor bizim araç sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yokuşa parket,vurdurarak çalıştırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 NolaxThensbane said: 1-2ayda bir çalışıyor bizim araç sıkıntı yok akün yeni herhal,benim akü dandik,1 hafta değil 3-4 gün çalıştırmasam direk vurdurma tribine giriyorum yeni akü alacam ama üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 haftada bir çalışan arabada hiçbir sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Selam, Çalıştırıp motorun sesini duyacağım diye boşta gaz verip durmadığın sürece sıkıntı yok; gerçi böyle yaparsan her gün çalışan aracın da ebesi hırpalanır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 nedne zarar veriyor o hareket sıkışık trafikte boşta bazen yapıyorum 1,2k devire kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Selam, Yağ karterde birikmiş oluyor ve o ilk aşamada tüm yataklar ve yüzeyler yağlanana kadar sen hareketli parçalardaki hızı arttırıyorsun. Bu da aşınmayı hızlandırıyor. Sebep bu. Bir de en uyuz olduğum nokta, ustaların motoru bağırttırmalarıdır! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 DoGMeaT said: NolaxThensbane said: 1-2ayda bir çalışıyor bizim araç sıkıntı yok akün yeni herhal,benim akü dandik,1 hafta değil 3-4 gün çalıştırmasam direk vurdurma tribine giriyorum yeni akü alacam ama üşeniyorum Bir tonluk aleti ilerek çalıştırmaya üşenmiyorsun da bir akü alıp takmaya/taktırmaya mı üşeniyorsun abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Esh said: benim akü çatladı geçenlerde, kısa devre falan yaptırıyomuş içinden. usta "yatıyo muydu araba?" dedi, "gerci 3 yaşındaki akü her türlü ölür zaten" diye de ekledi. haftada 1 falan kullanıyorum şimdiye kadar çok bişi olduğunu görmedim aküye. alıp yenisini takmak da para değil zaten. Eyvah eyvah. Tırstım hafiften, benim aracı 2 ay oldu rahat çalıştırmayalı. Şirket araç verdiğinden yüzüne bakmaz oldum :) Satayım en iyisi ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 DoGMeaT said: yokuşa parket,vurdurarak çalıştırırsın DoGMeaT said: NolaxThensbane said: 1-2ayda bir çalışıyor bizim araç sıkıntı yok akün yeni herhal,benim akü dandik,1 hafta değil 3-4 gün çalıştırmasam direk vurdurma tribine giriyorum yeni akü alacam ama üşeniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 araba hamallik ya viski icin en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yeni konu açmıyım bir de bizim sokata 2-3 senedir demir atmış çürümüş bir araç var çektirme hakkımız var mı onu yer açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar