monoscope Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Beyler son 1 aydır çok fena kriz geçiriyorum arada oyunları falan gördükçe gidip ps4 alasım geliyor ama onun yerine oturup projelerime zaman ayırsam daha iyi olacak. Çok fena çelişkideyim napsam bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Al, bana gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 oyun yok, alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Al benim kadar oyna. O zaman her şey yetişiyor. (Bkz. oynamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Kamyon yüküyle oyun var. Remasterlar geliyor mayıs gibi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 aldım da açmıyorum. bi işte bloodborne alınca akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 dün nerdeyse alıyodum da almadım, sonra eve geldim biraz makale falan okudum işlerle alakalı, iyi ki almamışım dedim. Sorun parası da değil alsam alırım da işte alınca pişman olcakmışım gibi bir his var. Her oyun oynadığımda şu anda kendimi geliştiriyor olabilirdim diye düşünüp üzülücekmişim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 alırsın bi hevesle. iki oynarsın sonra bu ne lan niye aldım ki diyip kaldırıp bir köşeye atarsın. alma. seninki geçici heves. proje oku. çık dışarı gez. spor yap. belki ayda 1-2 oynayacak diye ps4 mü alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bende var 4 aydır kutusunda duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Alma oyunlari feci pahali ya. 4 oyun alsan makinenin fiyatini geciyor. Biraz bekle oyunlarin fiyatlari biraz insin sonra alirsin. Infamous Ss 70 lere gitmeye baslamis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 nasıl kamyon yüküyle oyun varmış ya? 5 saate biten the orderı ya da ps3te de olan last of us, gow3'ü falan da mı koyuyorsunuz o kamyonun içine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 amd sistem topla napcan ps4 ü fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 başka eksik bişeyin yok mu git onu al 1500 tlye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 pillars cities hotline miami 2 darkest dungeon hatta diablo patch 2.2 bu ay konsol mu alınır la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar