Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 moriarty said: çok iyi olmuş yavuz şimdi sana faceten bi şey göndercem özel keyimle beleşe gelcek sana. baya işine yarayacak. gece çok bakamadım da bugün kurcuklayacam onu chrome said: türk aksanı çok belli oluyor lan. :( lol doğrudur, bazı eski işlerimi tekrar dinlediğimde kulaklarım cızırdıyor resmen "abi o kelime öyle mi söylenir" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 güzel yapmış şerefsiz. ezikleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Çok iyiler yalnız bakkal çırağı olarak daha çok değer göreceğin bir memlekette yaşadığını unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 tebrikler. nerde nasil kullanilacak bunlar>=>? sadece hobi icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bugün saeros'a da söyledim. allah belanı versin çocuk. insan kıskanıyor. sevgilime evlilik teklifi ederken bana dublaj yapsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 deadwoll said: Çok iyiler yalnız bakkal çırağı olarak daha çok değer göreceğin bir memlekette yaşadığını unutma. http://media0.giphy.com/media/HTd4t5YhpGxsk/200.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 eahu reyou said: tebrikler. nerde nasil kullanilacak bunlar>=>? sadece hobi icin mi? evet bi hobiden fazlası olsun isterdim ama zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Neden zor olsun seni şapşal? Şimdi kendine bi linkedin profili yarat ve Justin Bell'e soundcloud sayfanın linkini gönder, dostum pillars mükemmel olmuş ama bence seslendirme eksiğiniz var. Bir domuzlu sandiviç parasına outsource etmek ister misin? diye sor ona. https://www.linkedin.com/in/justinbellaudio Hadi ne bekliyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 http://forum.unity3d.com/forums/commercial-job-seeking.48/ şuraya güzel bir ilan bırak. mutlaka geri dönüş yapan olur 3-5 yolunu bulursun. yarın bi gün bana lazım olursan da bedava yapıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 axedice said: dostum pillars mükemmel olmuş ama bence seslendirme eksiğiniz var. var mı gerçekten? daha o kadar oynamadım çünkü sdfs yollarım bi mesaj, kickstarter oyunu olduğu için belki bi şans lel siego der en kötü imamizer said: http://forum.unity3d.com/forums/commercial-job-seeking.48/ bu hiç aklıma gelmemişti, baktım da biraz baya olanak var gibi duruyor ilgilenicem bununla teşekkür ederim çok tatlısınız mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Abi bence baya basarılı ben arsıvıme ekledım senı. Gercı ben Turkıye'de sınema ve dızı sektorundeyım ama belkı bır sekıl bır ıhtıyacımız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 teşekkürler :> özelden dürtüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Bende çok beyendim seslendirmeleri, birde masterı var filan, bu arada pillars gerçekten seslendirme yönünden heycan yaratmadı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 bi nolan north değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 güzel valla eline sağlık. vimeo ve az paralara çalışmayı düşünürsen fiverr a da bırak bişeyler. türk aksanlı ingilizce örneği koymayı da ihmal etme. hakiki ingiliz iskoç vs varken o aksanlarda seni seçmeleri zaten çok muhtemel değil. ver middle east, kafkas, doğu avrupa coşkusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Sunu gordumde paylasım dedım. :) https://www.youtube.com/watch?v=CpxuoXtr3ik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 olum.. çok iyi lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 horacegoesskiing said: güzel valla eline sağlık. vimeo ve az paralara çalışmayı düşünürsen fiverr a da bırak bişeyler. türk aksanlı ingilizce örneği koymayı da ihmal etme. hakiki ingiliz iskoç vs varken o aksanlarda seni seçmeleri zaten çok muhtemel değil. ver middle east, kafkas, doğu avrupa coşkusunu. fiver gibi 1-2 site denemiştim de sonuç pek tatmin edici olmamıştı ama bunu da denerim belki bişey çıkar :) abi aksan konusunda dediğin tarzda aksan yapamıyorum sanırım, yani hiç kaydedip dinlemedim ama kendi kendime konuşurken hiç inandırıcı gelmiyor. tabi bu aksanı kırk yılda bir duyduğum için olabilir, o da anca homeland gibi dizilerde teröristlerin ağzından sdf dün aldığım bi kaydın editinde biraz atmosferik çalıştım çok tatlı oldu, bundan sonra biraz daha böyle şeyler yapabilirim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 atmosferik çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ya bildiin türk gibi konuşcan işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 aha nası izlememişim bunu ben hahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar