aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Rewendor said: Fatih Terim TFF'ye "tazminatımı ve önümüzdeki yıllık ücretimi ödeyin diye ihtar çekmiş. http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/galeri-fatih-terim-tffye-ihtarname-cekti-3-5-milyon-euromu-odeyin-40586486#page-1 Günahım kadar sevmem ama adam haklı, istesin tabi. Adam istifa ediyor, sen aman hocam canım hocam diye kabul etmiyosun, 3 gün sonra kovuyosun. Şurda FTyi eleştirecek hiçbirşey yok, bütün oklar tüpçüyü hedef almalı.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 http://haber.sol.org.tr/spor/fatih-terim-tffden-para-istedi-210616 Sol'da görmüştüm ben de gerçek mi acaba demiştim. Gerçek herhalde. Artık kimse istifa mı kovulma mı demez sanırım.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Ilk gun de demiyordu zaten. Sadece FT korkusuna yazmaya cesaret edemiyordu sozdr gazeteciler
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 sardalya said: zaten 16 aylik degil 12 aylik alacak istemis, adam daha napsin. benzin parasi 4 milyor tele mazotuma yetmez
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 o paraya 1000 kw gunes enerjisi santrali kurabiliyormussun..
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 kader maçları kadrosu açıklanmış mevlütlol, gsde oynamayan selçük, en son bilmem ne zaman topa ayağı değmiş volkan şen, sakat tolga ciğerci, sabri https://pbs.twimg.com/media/DK9eBf8XkAAzSej.jpg inşallah direk izlanda maçından patlamayız da elenme goygoyu olucaksa da biraz heyecanlı olur
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Onlar kadro doldurmak icin ya. Ilk 11 oynayacaklar az cok belli (Umarim)
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sabri hak ediyor takımda olmayı.. selçuk,ozan ve arda için ise evlatçılık devam ediyor.. terim de gittiğine göre ciddi menajer baskısı falan var sanırım başka izahı yok ozan yine 11 başlar 1.10
Livered Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Lucascu büyük ihtimalle bir mucize olurda kalır isek bu kadrodan antikaları atar. Ya da kalamassak gene atar.
enrique Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=twrIhEM3l8s dribbling lvl 343547
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Sabri bu sezon gayet hırslı. Arda'nın oynamayan haline bile yaklaşacak oyuncu yok elde pek. Geri kalanlar torpil.
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 sabri ne zaman hırslı değildi? adam layık olduğu yere gidince iyi gibi gözüküyor tek olay bu. yarın koy önemli maça hemen katletsin takımı. sabri eğer oynayacaksa milli takımın işi zor. zaten ne olduğu belirsiz bir futbol ve kadro var. bi de sabri tam üstüne çilek olur.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Şu Çalhanoğlu kadar overrated adam görmedim ya. Bir tane düzgün maç çıkardığını hatırlamıyorum milli takımda. Muhtemelen son 2 maç da öyle oacak
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Onu ben de anlamıyorum, milli takımda resmen boşa pozisyon işgal ediyor, tek iyi maçını geçtim tek olumlu hareketini bile hatırlamıyorum, komple silik. Ama adam her maç 11'de, üstelik kulüp kariyerinde de sağlam transferler yapıyor.
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 adam daha 23 yaşında abi. kaldı ki milli takımın geri kalanı ney ki hakan'dan ne bekliyoruz.
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Hakan iyi topçu aslında. Uğraşırsa daha iyi olabilmek için çok daha iyi olabilir. Emre Mor gibi aynı.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 k1nJo said: adam daha 23 yaşında abi. kaldı ki milli takımın geri kalanı ney ki hakan'dan ne bekliyoruz. Tamam da bir iki olumlu hareketi olsun, iki güzel iş yapsın, illa gol atıp dursun da demiyorum ama "adam klasını konuşturdu" diyecek bi an yakalasın. Adam kaç tane maça çıktı bir tane bile "vay" dedirtecek hareketi olmadı. Ne güzel bir arapas, ne iyi bir çalım, ne sağlam bi top dağıtma, komple silik adam milli takımda. Kulüpte takip etmiyorum, bu kadar yükseldiğine göre illa ki iyi şeyler yapıyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 selçuk ve volkan şen in ne işi var kadroda ya askfaslfk.hadi selçuk neyse 11 oynamaz zaten de volkan şen daha düne kadar takım bulamıyordu ya burak kankisi sayesinde buldu afslknalsf
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 TheGreatWall said: Hakan iyi topçu aslında. Uğraşırsa daha iyi olabilmek için çok daha iyi olabilir. Emre Mor gibi aynı. emre mor sirk topçusu bile değil. çöp adam, boş bomboş
enrique Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ben de enes ünal'a çok şaşırıyorum. adamın ait olduğu yer ptt küme düşmeme mücadelesi. ne fizik var, ne çalım atabilir, ne top saklayabilir. oyun zekası zaten yok. hızı bile gayet tartışılır. muhtemelen 1-2 seneye bursaya şutlarlar. ordan da ait olduğu yere gider.
Hypnotize Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Futbol ve Futbolcu hakkinda konusabilme ehliyeti verilsin, cok ciddiyim. Eneste hicbir ozellik yok dedi adam, valla helal olsun.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 enrique said: ben de enes ünal'a çok şaşırıyorum. adamın ait olduğu yer ptt küme düşmeme mücadelesi. ne fizik var, ne çalım atabilir, ne top saklayabilir. oyun zekası zaten yok. hızı bile gayet tartışılır. muhtemelen 1-2 seneye bursaya şutlarlar. ordan da ait olduğu yere gider. http://www.youtube.com/watch?v=ahXAkPJfGEI
enrique Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 kötü futbolcu demiyorum ki. ptt'de ortalama üstü bi forvet olarak kariyerine devam edebilir bence. https://www.youtube.com/watch?v=MIastlkM1uE
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 tebrik ederim karşim, yorumlarındaki istikrar her postunda devam ediyor
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 akşam ''adam'' yine ilk 11 başlıyacakmış diyorlar. son 3 aydır topa vurmayan ''adam'' kurtarıcımız olacakmış..
Öne çıkan mesajlar