Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DIvujVtWAAAneZ8.jpg
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Şu fotoğrafta haklı tek adam Caner. Ligin en formda yerli oyuncularından ama yerine bir bidon oynuyor. Hırvatlar 5 tane falan atar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Gazeteler de hakeme bulmuş kabahati. Ne kolay iş milli takım hocası olmak ya.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Wembley'e ilk defa çıkan takım kadar ezildik. Hakem falan boş.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 said: Maçın sonunda Konoplanka karşısında koridor olan Şener'e Emre Belozoğlu 'Senin oynayacağın topu s...m' dedi. Ahahah Su adama cok kiziyordum senelerdir ama yok yani hakikaten boyle ruhsuz olacaklarina emre kadar azimli olup kufurbaz,futbolcu kabadayisi olsalar iyimis.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Bizim takım adına sahanın en iyisinin Emre olması acınanak durumumuz zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Suan medyanin bir kısmı ve bazi eski/aktif futbolcular yabanci sınırı da yabanci siniri diye bağırıp duruyor.. kimin tetikciligini yaptiklarini biliyoruz.. Basket milli takimi da yetersiz görülüyor ama 1 kisi cikip baskette yabanci siniri demiyor lan cok ilginc
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Belli. Surda 3 sene oldu yerli-yabanci kurali kalkani. Ustunden 6-7 sene grcse tamam derim kotuye gitti takim ama suan oynuyanlar yerli oynatma kurali varken yetisenler. Hersey ortada: Sener,Ozan,koybasi,kaldirim,tarik... Iyi ki bi altinordu ornegi var da lafi agizlarina tikabiliyoruz.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 yerliler parası kaldı yerliler.. lobi yapıyolar. selçuk un yüzüne bakan yok diğerlerinde. at koşturamıyorlar.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Futbolcularin o kadar lobisi oldugunu düşünmüyorum ya. Seytan basta olmak uzere bir cok kisi bunun eskiye dönmesini istiyor.. sebebi ffp sebebiyle istenilen transfelerin yapilmamasi bence Yoksa turk sporu cok umurlarinda olsa, turk oyuncular cok umurlarında olsa basket icin de yaygara kopardı.. Avrupa şampiyonu fenerden 1 kisi var milli takimda lul
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 şu ozan tufan'ı 11 oynatan mekanizma neyse en başta o çözülmeli takımda. nuri şahin, oğuzhan ve okay gibi oyuncuların olduğu bir takımda bu yağ tulumu asla 18'e bile giremez. şener, ismail, serdar, topal vs zorunluluktan oynadıkları söylenebilir (ki aslında değil bunlardan daha iyi topçu bulunur elbet ama kim arayacak şimdi) ama ozan inanılmaz bir vaka. bu kadar yeteneksiz ve işine saygısı olmayan bir adam neden parlatılmaya çalışılıyor akıl alır gibi değil. bir de o kadar kör göze parmak yapılıyor ki bu olay oyuncuya kötülük yapıyorlar, kendine kalan güveni de sıfır altında artık.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 o halde fenerbahçe iki senedir şampiyon olsa idi bu yabancı sınırına laf eden olmıcaktı o halde.. sonuç bu mu
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 su emre mor a yazik ya gidip turkiyeyi secti almanyayi secse turkiyede her sey ileri oldugu gibi bu da ileride en basinda komple futbolcu yetistirme programini dgistirmeliler
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 applev0dka said: Yoksa turk sporu cok umurlarinda olsa, turk oyuncular cok umurlarında olsa basket icin de yaygara kopardı.. Avrupa şampiyonu fenerden 1 kisi var milli takimda lul Melih, Baris, Sinan, sakat bobby var sayarsan :d
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Almanya da milli takıma girme ihtimali yoktu şu haliyle
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Su haline turk milli takimi yuzunden geldigini dusunuyorum
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 danimarkalı değil mi o ne almanyası
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Bathory said: applev0dka said: Yoksa turk sporu cok umurlarinda olsa, turk oyuncular cok umurlarında olsa basket icin de yaygara kopardı.. Avrupa şampiyonu fenerden 1 kisi var milli takimda lul Melih, Baris, Sinan, sakat bobby var sayarsan :d Sinan yeni transfer oldu zaten. 1 kisi dedigim zaten melih, baris kac dk sure aldi gecen sene ? Hani buyuk bir basari ama milli takima yansimasi neredeyse yok denecek kadar az. Yerlilerin sansi azaliyor mu azaliyor fener 5 yabanci oynadi gecen sene. Ama kimseden cit yok o yuzden futboldaki tartismayi samimi bulmuyorum
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Selcuk Sahin: Yabanci siniri gelmeli, turk futbolunu bu kurtaracak. Takipcisi: Abi sen yabanci sinirlamasi varken baroni'yi kesemiyordun.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 abi bu ülkenin kaderinde var bu. Niye rekabete girsinler? baktılar işlerine gelmiyor, götlerini de kaldırmıyorlar. Futbolun gurusu ülkenin tek otoritesi denilen yandaş Rıdvan da yabancı sınırlamasına laf edince huop hadi kalksın. basit bir tweet: Nail Gonenli @nailgonenli Benfica'da 22 yabanci,Porto'da 18 yabanci var.Portekiz takiminin %85i Portekiz disinda oynuyor ama Avrupa Sampiyonu oldu.Bu algiyi birakalim Shaktar'da 15 yabancı ile oynayan Lucescu, şimdi yabancı sınırsızlığını eleştiriyor. Türk futbolcular form tutmuyor. Çoğu zaten doymuş. Üst düzeyde kendilerini kanıtlama gibi bir istekleri yok. Arda desen şu an kendini en kariyerli futbolcu ilan eden adam. E ülkede kralsın niye zorlayasın? Şu an onları huzursuz eden tek şey yoğun eleştiri. Tipik ortadoğu kafası olduğumuz için ne yapacağız? Suçlu bulacağız. Bu nedir? Bizi eleştiriyorsunuz ama bakın biz yabancılar yüzünden form tutamıyoruz. :) içim acıyor her güne lanet ediyorum bu ülkede olduğumuz için.
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 şu kontenjan konusuna acayip sinirleniyorum ya. özellikle böyle selçukmuş rıdvanmış çıkıp mal mal konuşuyorlar ya çıldırıyorum. ünal aysal zamanında da yaptılar bu işi. 5+3 mü ne olacak dendi. selçuklar sözleşmeleri kaptı. hop sonra kaldırdılar kontenjanı. hayır ozan tufan selçuk inan yılda 10m kazanınca bu adamların ne çıkarı oluyor ben anlamıyorum. demek cidden yeniçeriler sandığımızdan daha kuvvetliler.
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 türkiye ligini katara ürdüne falan pazarlayan ve avrupadaki taşeronlarına yayın haklarını dağıtmış bein sports geri getirtmez yabancı sınırını zaten yukarda da defalarca söylenmiş, ne alakası varsa, en başarılı milli takımlar yabancı mabancı takmayan ülkelerde
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Red said: şu kontenjan konusuna acayip sinirleniyorum ya. özellikle böyle selçukmuş rıdvanmış çıkıp mal mal konuşuyorlar ya çıldırıyorum. ünal aysal zamanında da yaptılar bu işi. 5+3 mü ne olacak dendi. selçuklar sözleşmeleri kaptı. hop sonra kaldırdılar kontenjanı. hayır ozan tufan selçuk inan yılda 10m kazanınca bu adamların ne çıkarı oluyor ben anlamıyorum. demek cidden yeniçeriler sandığımızdan daha kuvvetliler. Onun sebebi aziz yildirim'dir. Fb ve bu isten kaymak yiyen bir kac anadolu takimi karsiydi bjk,gs,trabzon diger anadolu takimlari , hepsi kalksin diye bas bas bagiriyordu. En son ne olduysa yerliler aZiz'i sinirlendirdi ve kural kalkti. Aziz'in savunmasi hep ayniydi. -Biz tyansfeyleyimizi yabanci kuyalayina göye yaptik Cunku en iyi yerliler hep fb'deydi. Kaleci volkan yerli (o ara baska iyi yerli kaleci yok gibi bir sey) Caner, gokhan gibi en iyi yerli backleri var , emre gobekte Bir tane de alper,mehmet topuz vb adamlari surekli baska kulube gidicekken aliyor fln... geri kalan yerlerede yabanci oturttumu tamam oluyordu. Hani bir xelcuk'u alamamistir aziz onun haricinde ne istediyse sacti paralari aldi ve yabanci kuraliyla ezmeye calisti , diger takimlarda sacma sapan paralar sacti mecburiyetten. Mecbursun yerli birini seve seve oynaticaksin. En son tarik balonuyla birlikte kurtulduk bu kuraldan.
tunch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Raylen said: türkiye ligini katara ürdüne falan pazarlayan ve avrupadaki taşeronlarına yayın haklarını dağıtmış bein sports geri getirtmez yabancı sınırını zaten yukarda da defalarca söylenmiş, ne alakası varsa, en başarılı milli takımlar yabancı mabancı takmayan ülkelerde daha türkiye gibi alt seviye bir lige gelen seviyedeki yabancılarla mücadele edemiyeceksen, ülkenin milli takımı ne seviyede olabilir ki? Bizim ligde yabancı sınırı varken bile gelen oyuncuların çoğunluğu almanya gibi yabancı sınırı olmayan memleketin yabancısı futbolcular. Futbolcu yetişmemesi yabancı sınırlaması ile alakalı değil, eğitim sistemi ve öss/lys sistemi kaynaklı..
Öne çıkan mesajlar