Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan said:

türkiyeye gelir sonra eintracht frankfurta falan döner kaybolur gider

Kendini kandırma bu ülke çirkef futbolcuları sever hele bi de Türk eleman.Türkiye'ye düşerse baş tacı olur bu ülkede.Hasan Şaş örneği var önümüde kapı gibi.Bu eleman ondan da yetenekli üstelik
Mesaj tarihi:
Emreye her türlü futbolu, sinirlerine hakim olmayı öğretirler Dortmundda. Büyük topçu olur diye düşünüyorum. Daha ilk yılı çoçuğun ciddi anlamda. Zaman tanımak lazım. Bruma bile adam oldu.

Ayrıca Hasan Şaş büyük takım topçusuydu. Bu tarz topçular Tr de çirkef oluyor genelde. Çıplak gözle defalarca izledim.
En az 15-20 defa da antremanlarda izlemişimdir. Net iyi topçuydu. Sadece golcu bi kanat değildi. Övgüyü hakeden bi topçuydu.
Mesaj tarihi:
Herthali adam ozur dilemis, emre kirmizi kartlik bisey yapmadi macin havasiyla fazla tepki gosterdim diye.

Cok buyutuyoruz, sanki messi hayatinda hata yapmamis. Kiskancligimizdan emre mor u bitiricez simdi.

Emreyi elestirenler 17 yasinda ne yapiyorlardi hayatlari icin once kendilerine baksin bence
Mesaj tarihi:
Bu kafayla bir bok olmaz, onun bu kadar övülmesine ve hak ettiğinin üstünde bonservisle Dortmund'a transfer olmasına sebep olan oyununa engel oluyor kafa yapısı her şeyden önce...

Geçen yılda böyle agresif, sinirliydi ama Dortmund da Tuchel bile bunu evcilleştiremiyorsa yapacak bir şey yok.

Dün birde frikik oldu yine gidiyor hemen Götze'den falan almaya çalışıyor topu, bir iki kere trip attı falan.

Net leş zihniyeti var. Bu tiplerden cidden hiçbir bok olmaz.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Milli takım olmasa şu ft yüzünden asla o takımın maçını izlemem, bukadar olgunlaşmamış ,kalite olarak 0 td çok çok az bulunur resmen rezalet. Aldığı her karar hatalı, neresinden tutarsan elinde kalır. Yıllarca uefa kupasının kaymağını yedi, özellikle hagi-pop ikilisinin şeyini öpse yeri var. Sonrasında yıllar geçtikçe de futbol mantalitesini stratejilerini bukadar uzaktan izleyen td hiç görmedim. Eldeki kadro okadar da kötü olmamasıa rağmen oynattığı futbol, takım içinde bütünlğü sağlayacakken tam tersine kendi eliyle ayrıştırması vs..Neyse yazmıyim daha
Mesaj tarihi:
Bir bedevi reisi, bir deve, bir köle... Kabileden yola çıkmışlar, Sana’ya gidiyorlar. Başkent uzak, çöl sıcak.
Devenin üstündeki Reis,belki eğlenmek için belki de aşağılamak niyetiyle sesleniyor kölesine. “Devenin pisliğinden bir avuç yersen yer değişiriz, ben yaya sen deveyle gideriz”!
Taze pisliğe elini daldırıp yemez mi köle!..
Yol uzak, çöl sıcak, Reis perişan... Devenin üzerine kurulan köle, ağzındaki kötü tadın intikamı için son darbeyi indiriyor Reis’e:
“Sen bir avuç ye yer değiştirelim sahip”!..
Feci durumdaki Reis çaresiz atıyor ağzına bir avuç ve çıkıyor devesine.
Sonra yine... Deve pisliğini yiyen deveye biniyor.
Başkent surları gözüktüğünde Reis devede, Köle yayan.
Bakıyorlar birbirlerine... Yola çıktıkları pozisyondalar ikisi de.
Ve soruyorlar kendilerine:
“Peki biz bunca b..’u niye yedik”!

Ercan Güven - Milliyet
Mesaj tarihi:
gerek yok sövmene abi, MT <-> FT <-> GS döngüsü hala geçerli, olası bi puan kaybında direk istifayı verecek zaten, almadıklarını tekrar MT'a alma olayı "Beni onlar göndermedi kendim bıraktım, sıkıntım olsa takıma tekrar almazdım" diyebilmek için.
Mesaj tarihi:
said:
Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, bir dönem A Milli Takım'da yardımcılığını yaptığı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hakkında çok ağır sözler söyledi. Terim'den, 'Türkiye Futbolunu Kaosa Sürükleme Direktörü' diye söz eden Çetin, "Kendi maddi-manevi menfaatleri için, her şeyi yapmaya muktedir bir insan" ifadesini kullandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Arda Turan, Gökhan Gönül, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ı aylar sonra yeniden A Milli Takım'a çağırmasının yankıları sürüyor. Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Oğuz Çetin, aylardır Türk futbolunun 1 numaralı gündem maddesi olan bu konuyla ilgili zehir zemberek bir yazı kaleme aldı.

http://www.hurriyet.com.tr/oguz-cetinden-fatih-terime-yaylim-atesi-40272495
Mesaj tarihi:
O zaman bir daha söyleyelim.

"Biz bunları biliyorduk, ama sen niye yeni çıktın ortaya yavşak?"

Bu tip konuşan adamların değeri gözümde Fatih Terim'in sol taşşağının kılı kadar bile değil...
Mesaj tarihi:
Bakıyorum Terime sallıyo herkes. Terimden daha iyi bi teknik direktör çıkartmak mecburiyetindesiniz eğer adamın sürekli gündemde olmasından şikayetçiyseniz. Bu yıl ŞG gitsin cl de bi yarı final oynatsın takımına mesela. 2-3 yıl daha şampiyon yapsın takımını, Avrupada bişeyler başarsın. Ondan sonra sallayın adama.
Şu anda ülkeden çıkmış en iyisi bu.
Yabancıları da gördük horsec.ck horsec.ck işler yapıp paralarını alıp defolup gittiler. Abdulllah Avcıyı da gördük. Şu an bu sistemde en iyisi.
Sistemi de nah değiştirirsin bu ülkede onu da söyliyim. 5 yıl sonra Bjk - Gs de finansal sıkıntı olmayacak mı sanıyosunuz?
Hepimizin çocuğu EPL den bi takımı tutacak. Futbol yücelmez bu ülkede. Mucizevi şeyler olması lazım.
Mesaj tarihi:
Rıdvan ve Acun olmasa ne olacak bu milli takımın hali.

FT Acundan talimatları almış.

Acun Ilıcalı şöyle konuştu;
“Hocam, Cumhurbaşkanımız biliyorsunuz ki Arda’yı oğlu gibi sever. Onunla Burak’ın Çin’de ve İspanya’da ülkemizi başarıyla temsil etmesinden gurur duyuyor. Sizinle olan samimiyeti de ortada. Bu konunun uzamasından çok büyük rahatsızlık duyuyor ve artık bu tatsızlığın sona ermesini istiyor

Mesajı ileten Acun, Terim’den, “Cumhurbaşkanımız’ın emri olur” yanıtını alır.
Mesaj tarihi:
kayserili said:

Bakıyorum Terime sallıyo herkes. Terimden daha iyi bi teknik direktör çıkartmak mecburiyetindesiniz eğer adamın sürekli gündemde olmasından şikayetçiyseniz. Bu yıl ŞG gitsin cl de bi yarı final oynatsın takımına mesela. 2-3 yıl daha şampiyon yapsın takımını, Avrupada bişeyler başarsın. Ondan sonra sallayın adama.
Yabancıları da gördük horsec.ck horsec.ck işler yapıp paralarını alıp defolup gittiler. Abdulllah Avcıyı da gördük. Şu an bu sistemde en iyisi.
Sistemi de nah değiştirirsin bu ülkede onu da söyliyim. 5 yıl sonra Bjk - Gs de finansal sıkıntı olmayacak mı sanıyosunuz?
Hepimizin çocuğu EPL den bi takımı tutacak. Futbol yücelmez bu ülkede. Mucizevi şeyler olması lazım.

Abdullah Avcı Ersun vs vs bunlar ilk başarısızlıkta kovuldular, FTye verilen kredinin 10da biri verildi mi?
Ki bence Abdullah Avcı başarılı olur milli takımda.

Terime sallamayıp napıcaz
Mesaj tarihi:

aktiftablet said:

kayserili said:

Abdullah Avcı Ersun vs vs bunlar ilk başarısızlıkta kovuldular, FTye verilen kredinin 10da biri verildi mi?
Ki bence Abdullah Avcı başarılı olur milli takımda.

Terime sallamayıp napıcaz

Abdullah Avcıyla Ersun önce bi başarılı olsunlar kendi işlerinde ondan sonra gelsinler Milli takıma. Ayrıca Avcı geldi anasını belledi takımın. En müthiş döneminde Selçuğu kesti. İstenmeyen adam ilan edildi. Adamı tekme tokat kapıya koydunuz da Ft ye sarıldınız salya sümük. Hem Gs yi Hem Avcıyı p.ç ettiniz. Ersun Yanala da farklısı olamazdı.
İlk başarısızlığında kovulmayacak adam kendini daha önce ispat etmiş olmalıdır. Kredi sahibi olmalıdır herkesin gözünde. Burası böyle bi ülke. Gerçekler bunlar. İşte Şg gayet geçmişi de iyi, kredi sahibi olan bi adam. 5 senede olsun 2-3 kez daha şampiyon. Cl de bi yarı görsün yada başka bişiler yapsın Avrupada. Sonra anlarım. Bi alternatif çıkar Türk olarak. Ama onun dışında faso fiso. Boş boş konuşuyosun anca.
  • Yeni Oluştur...