Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tolga - Kaan hamlesi çok gereksizdi, ikisini birden alıp Ozan'ı oyundan düşürdü. Zaten ikisi de orta sahayı mobilize etmek dışında bir katkıda bulunmadı ki bunu Ozan - Tolga/Kaan ile tek değişiklik yaparak zaten yine sağlardı. Ozan çıkana kadar Tolga ve Kaan da çöpten farksızdı, kalabalık yapmaktan başka pek işe yaramadılar. Gerçi genel olarak Tolga ve Kaan da çok ekstrem iş yapmadı.

Enes'i çıkartıp ama orta alanda kalabalıklaştırıp, BJK - Kiev maçının iy'si gibi kafalarını kaldırtmayınca defoları ortaya çıktı. Kilit açacak akıllı oyuncu olsaydı cidden maçı alırdık bile.

Yalnız Ukrayna gibi takımlara karşı mobilize orta saha daha etkili oluyor her zaman, hani modelin en iyi temsilcisi son zamanlarda Türk takımlarıyla oynayan Kiev'di işte orada Tolgay-Atiba göbeği ne kadar etkiliydi 2 vs 4 oynamasına rağmen ilk yarıda güzel örnek.

Neyse iyi çevrildi maç harbi, bu bile büyük başarı.
Mesaj tarihi:
euro 2016 ve şimdiki maçlarda sürekli kötü takım çıkarıyor fatih terim.

Kendi yarattığı kriz yüzünden futbol konuşamıyoruz ve bunlar da konuşulmuyor.

İlk yarıda çıkan 11'in oynamasını istediği plan neydi acaba çok merak ediyorum gerçekten.
Mesaj tarihi:
4-2-3-1 2lisi ile 4-4-2 çıktı adam maça şaka gibi.

şu sistemde duran top dışında gol atmak için mucize gerek, ya da emre alıp 70 kişiyi çalımlayıp gol atacak başka türlü olmaz.

emre demişken, sonunu hayırlı görmüyorum, 17 yaşında ben oldum havasında götü uzaya ermiş, erkenden kulağı çekilmezse başka bir kayıp yetenek olarak tozlu tarih sayfalarına geçer
Mesaj tarihi:
Maclara forvette Enes ile baslayıp Cenk ile bitirse daha iyi olacak gibi. Daha Cenk in milli takım maclarında ilk devre herhangi bisey yaptıgını gormedim. Top indirmek dahil. Ama ikinci devrelerde is yaptıgı oluyor bugun mesela yaptı.

Bir de HÇ kanat olmuyor. Adam duran top dısında yokluk oluyor. O yuzden duran top iyi guzel ama kanatta Volkan ortada Hakan - Ozan - Tolga olmalı diye dusunuyorum. Ömer Toprak da almanyada oynadıgının 1/10 ini oynamıyor milli takımda.
Mesaj tarihi:
Bencil değildi aslında, deli götü kaldırıldı.

Ben mesela Hakan ve Caner'in o frikiği bırakmalarına uyuz oldum. O istesin abi her isteyene verecek misiniz küsmesin diye?

Bu takımın tartışmasız serbest vuruşçuları belli, sırf aldı diye verilir mi?

Böyle böyle yapmaya devam edecek. Herkesin önce haddini bilmesi gerekiyor. Fark yaratıcı bir oyuncu eyvallah ama her boka karışmayacak bu kadar basit.

Ayrıca bugün attığı çalım sayısı yaptığı olumlu pastan daha fazlaydı.

Emre'nin olayı zaten topu en mantıklı şekilde dağıtmaktı, defansı devre dışı bırakıp hep doğru kişiyi doğru şekilde buluşturmaya çalışıyor diye bu kadar sevilmiş ve değer görmüştü ki Dortmund da onu yaptırıyorlar.

Milli takımda bu değişmemeli yoksa kaybederiz...
Mesaj tarihi:
valla milli takım kaybedebilir de, emre mor bu şekilde yardırmaya devam ederse gerçekten de dünya'nın en iyi futbolcularından biri olacak.

sergen yalçının daha hızlısı ama sergen, emre'den çok daha iyi şut ve pas atıyordu. emre çok daha hızlı dripling yapıyor. gerçekten de messi ayarında çalım atıyor, yıkılmıyor falan. bugün de galiba verilmeyen iki penaltı yaptırdı. en azından ben öyle gördüm tekrarını izlemedim hala ama. resmen toshack geçiyor ceza sahası içinde dışında.

bi tek gerçekten sergen görmüştüm bu kadar iyi oynayan türk, şimdi de emre'yi görüyoruz çok garip.

ha dipnot: muhammed demirci gidip kendini köprüden falan atar muhtemelen emre'yi izledikçe.
Mesaj tarihi:
Emre biraz şımarmış gibi ya. o kötü. Çok konuşuyor. Emre abisi gibi fazla hakemle didişiyor filan.

Şutu da ben çekecem diye tutturması yanlıştı ama hadi genç diye yaptı bunu. Diğer davranışları kendisini baltalar ama. İyi olduğunu biliyor ama daha mutevazilik oluşmamış çocukta. Onun acilen düzeltilmesi gerekli.
Mesaj tarihi:
Emre Mor'un Türk Milli Takımı'nda işi yok gerçekten, Almanya Milli Takımı'nda falan oynasa daha çok ilerletirdi kendisini, şimdi burda cemaatçi mi olucak, fatih hocasının mı izinden gidicek, yok hakeme laf söyledi yok g.tü kalktı falan. Ülke olarak rahat değil kafamız, bu tür yeteneklerin bizde işi yok, 3 4 maç daha çıksa ozan tufana dönecek diye korkuyorum...
  • Yeni Oluştur...