Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Son özelliştirmeden sonra Son Ödeme Tarihini geçen ilk gün kesiliyor bizim evde. Alıştım artık ben mühür bozmaya. Artık mühürlemiyor bile eleman. Bir kere evdeyken başıma geldi, hemen aşağı indim koştum. Elimde Akbank uygulaması, bak dedim ödedim borcu falan. Açtıo sağolsun. Sıkıntı yok, eskiden dert ediyorlarmış da benim başıma bir şey gelmedi. Tek sorun elektrik açma - kapama parası alıyorlar. 20 TL mi ne öyle ücreti var. Onu vermek koyuyor.
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Al işte lan. Borcunu ödemediğinden ülkenin elektriğini kestiler.
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 http://static.tumblr.com/4d4744ac66ecd30a11de3341797fa273/ltskqle/C6dn8zyx6/tumblr_static_3690fksjle80w08ckgwcs8k8w.jpg
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Lan mesajımı forum yöneticileri onaylamadan atamıyor muşum. Faşistler...
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 e bunu atabildim? HUEHUEHUEHUE.JPG atamadım...
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bingildak said: adam sana iyilik yapmış sen odunlukla yanıtlamışsın o adamın senin kapını çalıp elektrik kesiyorum demek gibi bir görevi yok aşağıdan keser siktir olur gider, sende mal gibi karanlık eve uyanırsın valla bazen insan şaşırıyor. this
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 tüm faturaları otomatik ödemeye almak gerek. "e hesapta para kalmiyür" diyorsanız bir zahmet ek hesap açtırın ya da kredi kartına talimat verin abi ne bileyim. "kartı da sömürüyorum ben" diyorsanız da sırf faturalar için 300 500 lük bir kart açtırıverin? hem risk almaya hem uğraşmaya değer mi yahu?
masa Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Ben 2 ay ödemedim elektiriği, adam ilk başta normal kabloyu kesiyordu, ben takıyordum. En sonunda baya dipten kesmişti tekrar bağlıyorum diye. Gene bağladım birşey olmadı. Rahat ol birşey olmaz
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 çıkarıyorlar lan kabloyu kim kesiyormuş oha sdşlfkj
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Dworgian said: bingildak said: adam sana iyilik yapmış sen odunlukla yanıtlamışsın o adamın senin kapını çalıp elektrik kesiyorum demek gibi bir görevi yok aşağıdan keser siktir olur gider, sende mal gibi karanlık eve uyanırsın valla bazen insan şaşırıyor. this bize aynen bu yapıldı asdfasd uyanmadıkta öğlen geldi. biz elektrik kesildi sandık hatta bekledik bir süre. baktık çevrede herkeste var elektrik sigortalar mı attı dedik. sonra kapıcı tam o anda getirdi bırakıp gitmiş. olayda şey, otomatik ödemedeydi. babam bankayı değiştirmiş. o değişen ayı iki bankada ödememiş. biz de ödendi biliyoruz tabii ki asdfsdfsda ibneler kapıyı çalsa o an internetten vs. bile öder, hatta eline sayar yine kapattırmazdık. benim arkadaşın da başına gelmişti ama, o unuttuğundan yatırmayı olmuştu ama direkt elle aç. sonra internetten yatır, çıksını al faturanın yapıştır sayacın yanına bir şey olmaz demişti. ona da kesmeye gelen eleman öyle yap demiş vs... aynısını yaptım. hiç sorun olmadı.
Catze Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Seele said: yav said: 11 sularında kapıya bedaşın işçisi dayandı dedi borcun var kescem dedim ya ne borcu kaç gün gecikmiş dedi 15 gün dedim ya hemen mi kesiyonuz dedi internetten öde kesmeyeyim dedim böyle şey mi olur lan yeni uyandım mk bi dur kesiyorum kardeşim o zaman dedi daha kahve sigara içmemişim böyle sinirim tepemde neyse içime attım kapadım kapıyı kapının hemen yanındaki tuvalete girip sesli sesli işedim elektrikli son dakikalarda sonra çıktım hızlıca kahve makinesinin düğmesine basacaktım ki kesildi elektrik. itoğluit. http://weblog.medienwissenschaft.de/wp-content/uploads/2012/01/trollface.jpg gerisini gülmekten okuyamadim. Gerisi mi kalmis okumussun zaten hepsini
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 haber bi an aman allahım dedim ama erzurummuş
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinden sonra evinin yanında bulunan elektrik direğine çıkarak, eve kaçak elektrik bağlamaya çalıştığı iddia edildi. Bu sırada hatlara enerji verilmesi üzerine akıma kapılarak http://i.imgur.com/wPg8h9Q.gif
Öne çıkan mesajlar