Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 burası istanbul nedir abi? ben 2 gündür onu algılamaya çalışıyorum.
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 benim ülkemdesin şehrimdesin diye tehdit ediyor işte.
Marquezetto Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 SİZİ BİLİRSİNİZ ne olm asdhjkasdjhjhkasdkjhasdjjkhsadjkhasdjk
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 souldarkorn said: 2 BJK taraftarı Emre'ye milli takım kampında küfürlü pankart açmış. asdasdasd en son olcan adın giyiyordu olm 20 numarayı milli takımda çocuğun suçu ne
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kız arkadaşı tribi gibi lan ben sana her şeyimii verdim ama sen yine o köylü kıza gittin sen bilirsin :s
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 BJK TFF'ye başvurmuş, maç tekrarı için. Kural hatası var diyorlar Emenike olayında. Fifa'nın sitesindeki kuralı koydu Moriarty. Hayır taraftarlarına biz kovalıyoruz diye gözükmek için mi uğraşları yoksa Emenike sağolsun az yediler ve daha çok yemek istediklerinden mi tekrarlansın istiyorlar dsdf.
Llama Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Esh said: burası istanbul nedir abi? ben 2 gündür onu algılamaya çalışıyorum. evlerden aldırmaya alışık ya bunlar
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 barbu said: BJK TFF'ye başvurmuş, maç tekrarı için. Kural hatası var diyorlar Emenike olayında. Fifa'nın sitesindeki kuralı koydu Moriarty. Hayır taraftarlarına biz kovalıyoruz diye gözükmek için mi uğraşları yoksa Emenike sağolsun az yediler ve daha çok yemek istediklerinden mi tekrarlansın istiyorlar dsdf. sonra sen niye uefa kapılarında yattın diye sormasınlar adama?
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bence bu maçta beşiktaşımızın hakkı yenmiştir. beşiktaş'ın bu maçı normal şartlarda kazanacağı aşikardır. maçın tekrar edilmesi şarttır. emenike oyunu soğutmuştur. emre zaten şerefsizin önde gidenidir.
Esh Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Kimin yenecegi onemli degil de, goz gore gore takim kayirmanin bi siniri olmali.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya abicim bu soktuğumun ülkesinde hak aramak hukuk aramak niye böyle? Niye sürekli dalga konusu? Adamlar sporun içinde spor hukuku ile ilgilenen insanlar var. Vardır bildikleri başvurmuşlardır. Ya fener yener, yenilir. Adama maça etki eder etmez. Belki de gaza gelip 3 tane atacaktı. Ancak sen kural ne ise onu uygulayacaksın! Uygulanmaz ise bir üst merciye başvurursun. bu kadar basit. İyi o zaman tecavüze uğrayan da gitmesin mahkemeye. Nasıl olsa iş işten geçti bu saatten sonra dönüşü yok.
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 dusuncelihayvan said: barbu said: BJK TFF'ye başvurmuş, maç tekrarı için. Kural hatası var diyorlar Emenike olayında. Fifa'nın sitesindeki kuralı koydu Moriarty. Hayır taraftarlarına biz kovalıyoruz diye gözükmek için mi uğraşları yoksa Emenike sağolsun az yediler ve daha çok yemek istediklerinden mi tekrarlansın istiyorlar dsdf. sonra sen niye uefa kapılarında yattın diye sormasınlar adama? aynı şey mi? burada kural hatasından bahsediyor. Ya kural hatası vardır, ya da yoktur. Fifa'nın sitesinde bile yazıyor işte. Konuldu buraya da. Kesin atmalısın diye birşey yazmıyor. Öbür tarafta bir dava vardı. Haklı ya da haksız. Hataya itiraz yoktu. Direk davaya karşı gidilmişti. Olm iki şeyi birbiri ile karşılaştırdığına göre cidden sorun var senin algında. Tartışmam daha. Eğleniyordum burada ama karşılık gelemeyince sıkıcı oluyor. Low tier kaldın :(
fizban Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 su macin tekrarini istemek gercekten hak hukuk aramak mi? hehehehehehe
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 tekrarlansın bence. emreyle emenike oynamazsa 2 3 atarız ztn lel
Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 her tersten saplanan maç tekrarı istesin, oh ne güzel lan
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 emre heralde türkiyenin en sevilmeyen adamı falan oldu. 1.30 boyuyla gider yapıyor adam herkese, nasıl bir arkası varsa adamı döven de çıkmadı. Nihat Doğan gibi tam.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 ya olm... hala mı ağlıyor beşiktaşlılar? ayıp valla ya! oynandı,tüm derbiler gibi aptal saptal olaylar yaşandı. bu kadar... daha ne maç tekrarı ya? vallahi ayıp.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Robert_Poche said: emre heralde türkiyenin en sevilmeyen adamı falan oldu. 1.30 boyuyla gider yapıyor adam herkese, nasıl bir arkası varsa adamı döven de çıkmadı. Nihat Doğan gibi tam. Kemalettin veya Müjdat gibi adamlar olacaktı ki o Emre'yi takım içinde şöyle evire çevire bir dövüp itin bir tarafına sokup en azından adam edemeseler bile hareketlerini biraz kontrol etmesini sağlayabilirlerdi. nerede o günler?!
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kimse emreye bok atmasın abicim, adam şu şartlarda mükemmel galatasaray ekolünde yetişti. şu oyunculara bak bunların arasında yine melaike gibi lan emre http://www.youtube.com/watch?v=Vgze1Lh_tuY
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 KuddusiMavra said: ya olm... hala mı ağlıyor beşiktaşlılar? ayıp valla ya! oynandı,tüm derbiler gibi aptal saptal olaylar yaşandı. bu kadar... daha ne maç tekrarı ya? vallahi ayıp. secimlerden sonra sen ağlarken Yenimahalle oyları tekrar sayilsin derkrn görüşelim kuddusi
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 aynı şey değil ki seçimlerle. birisi ülkenin kaderi ile ilgili bir durum, öbürü fenerbahçe-beşiktaş maçı!!!? ayrıca neden ağplayayım seçimlerden sonra, ağlanacaksa hep birlikte ağlarız, rahat ol.
Öne çıkan mesajlar