dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Theridone said: biliç ana bacı karıştırmış, emre haklı galiba bu sefer 5:40'tan sonrasına bakınız fenerliler hepsine baksın. http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-goruntuler-baska-yerde-yok-oyku-2 edit: link vermeyi unutmuşum ak abi allah aşkına birisi 5.40 tan sonra ne olduğunu söylesin ofisteyim açamadım sesini de geri kalan dakikaları da izledim sadece 06.04 civarında biliç soyunma odasına gidiyor arkadan emre trolü geliyor el kol yapayapa? nerede etmiş küfürü?
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Liebe said: adamlar aynı dili konuşmuyor mu zaten yugoslavyadan kopma değil mi bu 2 ülke? yugoslavya da tek dil konuşulmuyordu ki sdfasd birbirinden farklı 6 devletin oluşturduğu federasyon tarzı bir şeydi. dağılması o yüzden basit ve hızlı oldu. Sosyalist Hırvatistan Cumhuriyeti mi neydi mesela Hırvatistan. Sınırlar ama olmadığı için dilleri konuşanlar karışmıştır yıllar boyu, Sırplar ama pek dışarı açılan bir millet değildi. Neyse zaten saçma konu; geçen yıl sırpça bilmiyorum demişti. küfretmişse de emre piçi hak ediyor, helal olsun. Emre'ye küfretmeyenin sıfatına sokayım.
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yer öyle zılgıtı oturur aşağı işte ağzını bozarsa, adamın işi gücü sahaya girmek futbolcularla dalaşmak, ilk maçta da artist artist kendine ayrılan alandan çıkıp alperin üstüne yürümüştü alper de koyup omzu dağıttıydı ameleyi sadafasd daha sonra da sahaya girip yine emreye el kol yaptıydı sataştıydı yemişti yine küfürü. herkes bi alışmış emre çok şerefsiz emre şöyle böyle, biliyorlar adamın sinirli olduğunu herkes üstüne oynuyor küçük ağa da coşuyor böyle sonra. emre haklı demiyorum, her şey tek taraflı değil sadece at gözlüğünüzü az çıkartın, bi bak bakalım tekrar tekrar izle bruno alvesle geyik muhabbeti mi yapıyor biliç, emre neyin üzerine patlıyor acaba öyle.
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-goruntuler-baska-yerde-yok-oyku-2 4.30 biliç bruno alvese ailene selam söyle yapıyor galiba
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Liebe said: yer öyle zılgıtı oturur aşağı işte ağzını bozarsa, adamın işi gücü sahaya girmek futbolcularla dalaşmak, ilk maçta da artist artist kendine ayrılan alandan çıkıp alperin üstüne yürümüştü alper de koyup omzu dağıttıydı ameleyi sadafasd daha sonra da sahaya girip yine emreye el kol yaptıydı sataştıydı yemişti yine küfürü. herkes bi alışmış emre çok şerefsiz emre şöyle böyle, biliyorlar adamın sinirli olduğunu herkes üstüne oynuyor küçük ağa da coşuyor böyle sonra. emre haklı demiyorum, her şey tek taraflı değil sadece at gözlüğünüzü az çıkartın, bi bak bakalım tekrar tekrar izle bruno alvesle geyik muhabbeti mi yapıyor biliç, emre neyin üzerine patlıyor acaba öyle. Bilic zaten kasti yapıyor onları ya, motivasyonel hocalardan. Fatih Terim ekolü işte hatta ben direkt hırvat versiyonu olarak görüyorum. bunları yaparak takımı ateşleyeceğini sanıyor ama ekstra şeyler katamayınca ve FT kadar pro olmayınca da elinde patlıyor genellikle. o ekstra hareketleri çoğu zaman takımı da paniğe sürüklüyor çünkü. oyuncu kenara baktı mı kenarda sürekli bir şeyler yapan, sinirli hocasını vs. görüyor. FT'nin mesela görece tecrübeli ve yaş ortalaması yüksek takımlarla başarılı olmasının temel sebebi de bu. FT'nin kenardaki hareketlerinden etkilenmiyor futbolcular, rakibe rahatlıkla oynayabiliyor. Bizdekiler genç ve tecrübesiz olunca etkileniyor olabilirler büyük ihtimal.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Liebe said: http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-goruntuler-baska-yerde-yok-oyku-2 4.30 biliç bruno alvese ailene selam söyle yapıyor galiba abi sırpça bilmeden nasıl anlıyorsunuz gerçekten? Ben yarım yamalak boşnakça biliyorum ancak ağzını okuyamıyorum yebeem tu maiko falan demediğini görebiliyorum başka küfür ettiyse bilemiyeceğim. Hah başka küfür etse anlamaz yebeem tu maiko'yu Caner'de anlar diye düşünüyorum orada ancak Bruno zaten bilic'in üzerine yürüyor bilic'te haydee gibisinden bişeyler diyor sanki. Hayır madem biliç sövdü Caner 50cm'lik mesafeden küfür anlamadı ve küfü konusunda uzman olan Emre 20m'den küfürü algılayıp mı koştu? Caner bruno'nun annesine mi yürüyor da bilic'i sakinleştiriyor. Haklısın kanka taş gibi anası var mı diyor orada? Bu çocuk niye arkadaşının anasına küfür edilince tepki vermiyor?
benjani Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 kulübün böyle açıklamalarını ve videolarını saçma bulurum ama bu sefer paylaşmak lazım.beşiktaşlılar yenilgiyi hazmedemedi hala, fikret orman yeni aziz yıldırım olma yolunda ilerliyor emin adımlarla. http://www.dailymotion.com/video/x2kjvzs_fenerbahce-besiktas-mucadelesinin-hic-yayinlanmayan-goruntuleri_sport
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Evet hazmedemiyor. 42 maçlık yenilmezlik serimizi bozdunuz. Abi bakın göndermiş olduğunuz yayınlanan videoları hiçbiri objektif değil. İlk maç için de söylüyorum. Faul olmuş adam topu almış eline gidiyor. Bırak kullansın beşiktaş teknik direktörün tepkisi doğal. Küfür etmiştir etmemiştir bilemem ama tekrar ediyorum bilic'in ettiğine dair bir görüntü yok. Hala el kol hareketlerini çizgiden çıkışını gösteriyorsunuz. Bilic bu yapıda bir adam mı? evet. edebilir mi? evet görüntü var mı? yok Emre bu yapıda mı? evet? eder mi? eder. Görüntü var mı? Her küfür ettiğinde de görüntü var. Peki bu lig tv emre'yi yakalarken neden Bilic'i yakalayamıyor? Karşı tribünde de taç çizgisinde de saha içinde de kamera mevcut. Konuşmanın, tartışmanın bir manası yok. Ya ne tartışılıyor onu da anlamıyorum. Tüm fenerliler bu emre zaten ... diye söze başlıyor. Ulan biz hakemin maça etkisinden bahsetmiyoruz ki. Ya sen uygula kuralı. Emre 3 atar emenike 5 sen göster kartı. Romanya futboluna döndü ulan ortalık. Adam kafasına göre her maç küfür ediyor. Bana bir şey olmaz diyor. Kaleci gazeteciye evden aldırırım falanlar. Emenike giriyor çıkıyor. Aziz epey mafya skili yüklemiş futbolculara. Dünyanın en değerli 6. liginden bahsediyoruz burada ortalığa bak. Yapın bakalım aynı hareketleri avrupa'da kaç maçtan başlıyor.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Biliç in saha çizgisi hatta sahaya girmesi fener maçına özgü birşey değil, adam sürekli ya çizgide ya içeride zaten :p 4. hakemden uyarı alıp duruyor.
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 dusuncelihayvan said: Liebe said: http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-goruntuler-baska-yerde-yok-oyku-2 4.30 biliç bruno alvese ailene selam söyle yapıyor galiba abi sırpça bilmeden nasıl anlıyorsunuz gerçekten? Ben yarım yamalak boşnakça biliyorum ancak ağzını okuyamıyorum yebeem tu maiko falan demediğini görebiliyorum başka küfür ettiyse bilemiyeceğim. Hah başka küfür etse anlamaz yebeem tu maiko'yu Caner'de anlar diye düşünüyorum orada ancak Bruno zaten bilic'in üzerine yürüyor bilic'te haydee gibisinden bişeyler diyor sanki. Hayır madem biliç sövdü Caner 50cm'lik mesafeden küfür anlamadı ve küfü konusunda uzman olan Emre 20m'den küfürü algılayıp mı koştu? Caner bruno'nun annesine mi yürüyor da bilic'i sakinleştiriyor. Haklısın kanka taş gibi anası var mı diyor orada? Bu çocuk niye arkadaşının anasına küfür edilince tepki vermiyor? hahah. bunlar nasıl arguman lan. "Sizin adam penaltı yok dedi" tier argumanlar gelmiş. Ne koyduysak hala ağlanıyor konuda. ZAAAA
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Komediye gel ya. Videonun sonunda "Bilic aynı Bilic Avrupa'da ki hakem farkı" demişler. Fener TR de ki maçlarda yabancı hakem ile oynasa kaç tane maçı 11 kişi tamamlayacak ? "Fener aynı fener Avrupa'da ki hakem farkı." Bu da gayet güzel uyuyor.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 barbu said: dusuncelihayvan said: Liebe said: http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-goruntuler-baska-yerde-yok-oyku-2 4.30 biliç bruno alvese ailene selam söyle yapıyor galiba abi sırpça bilmeden nasıl anlıyorsunuz gerçekten? Ben yarım yamalak boşnakça biliyorum ancak ağzını okuyamıyorum yebeem tu maiko falan demediğini görebiliyorum başka küfür ettiyse bilemiyeceğim. Hah başka küfür etse anlamaz yebeem tu maiko'yu Caner'de anlar diye düşünüyorum orada ancak Bruno zaten bilic'in üzerine yürüyor bilic'te haydee gibisinden bişeyler diyor sanki. Hayır madem biliç sövdü Caner 50cm'lik mesafeden küfür anlamadı ve küfü konusunda uzman olan Emre 20m'den küfürü algılayıp mı koştu? Caner bruno'nun annesine mi yürüyor da bilic'i sakinleştiriyor. Haklısın kanka taş gibi anası var mı diyor orada? Bu çocuk niye arkadaşının anasına küfür edilince tepki vermiyor? hahah. bunlar nasıl arguman lan. "Sizin adam penaltı yok dedi" tier argumanlar gelmiş. Ne koyduysak hala ağlanıyor konuda. ZAAAA Yahu onu yapan sizsiniz zaten. Emre bana küfür etti diye ağlanıyor ayağa kalkıyorsunuz biliç de küfür etti diye. Kabataş görüntülerinden ne farkı var? Yarın da manşet atarsınız BEŞİK TAŞ diye ortada görüntü yok adam "deri eldivenli bilicler anama küfür etti" diyor diye peşinden gidiyorsunuz.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 FENERBAHÇENİN KAPTANI YALAN MI SÖYLEYECEK? HADDİNİ BİL ÜÇ NOKTA
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Abi Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a yanıtı.. ahahah yanıt ergenmisiniz lan bu nasıl yanıt :) ahahaha
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bizimkiler de bi aciklama patlatsa da nesemizi bulsak hafta ortasi.
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 GS'den bir "Bizim UEFA kupamız var, sizin var mı????????????" açıklaması gelse ne güzel olur. Sonra hep beraber MHK'ya yüklenelim.
Creus Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Trip atmışız, içerlemişiz. Türkiye gerçekten fantastik bir yer ya
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Abi Avrupa maçından filan bahsetmişler , bizim stadı yetiştirememizi filan söylemişler :) bu nasıl ülke harbi ya.
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sondaki Siz Bilirsiniz... falan çok iyi ya, liseli gibi. sz blrsnz...........
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ahahaha direkt annen deselermiş seviye o çünkü.
_Rave Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 suBzer0 said: Abi Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a yanıtı.. ahahah yanıt ergenmisiniz lan bu nasıl yanıt :) ahahaha abi ahahahabsıaıbabıabısabb gerçekmi bu ya? en güzelide sonu...''siz bilirsiniz..'' sfsnfjsnsln
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 2 BJK taraftarı Emre'ye milli takım kampında küfürlü pankart açmış. asdasdasd
Öne çıkan mesajlar